|
.
Sada je: 02 svi 2026 16:52. | Zadnji put si ovdje bio: 02 svi 2026 16:52. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Yeti
|
Naslov: Re: Pink mule baza Postano: 28 kol 2015 22:23 |
|
|
Gorički je napisao: razdor je napisao: Ti stvarno ne odustajes... Ako aroma kave ima ocjenu 4.7, a ti ne volis kavu npr. je li to onda dobra aroma za tebe? Shvati da su kao bolje,kvalitetnije tekucine/arome skuplje. Ali ni to opet ne znaci da ce TEBI biti dobre. A i ja sam tudum sto ista pisem... pa ako mi kava ne pase necu ni gledat arome od kave, ne a i ja isto tu idem nes pisat.. ajd spat  I ako pise naziv arome Wastelands, a opis nema kao i puno njih, onda ces znat kakicu osim da ima dobre ocjene... O tome se radi!
_________________ "It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas." "I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free" 
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Pink mule baza Postano: 29 kol 2015 01:13 |
|
Pridružen: 07 ožu 2014 18:14 Postovi: 379 Lokacija: Velika Gorica / Pag
|
ajde da ti objasnim kako ti je teta u vrticu objasnjavala. ovo je recimo odlicna aroma: http://www.diy-ejuice.com/Strawberry-Ri ... y-ripe.htm23 ljudi tako misli. ovo nije odlicna aroma: http://www.diy-ejuice.com/Capt-Crunch-B ... erries.htmnebitno sto su razlicite arome. sigurno bi nasao i aromu jagode koja je uzasna. oni koji su kupili tu aromu su htjeli aromu capt. crunch i nisu to dobili. znaci lose, ocito lose. ja nisam pitao koja aroma (jagoda, duhan, banana, mentol), nego koja specificna aroma, od kojeg proizvodaca je odlicna. ja znam sto hocu od same arome. nepoznanica je od kojeg proizvodaca, jer ih ima hrpa i ko bi se tu snasao.. na kraju cu se snaci, fala bogu, vec i bi da tu ne odgovaram na ovakve gluposti.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Pink mule baza Postano: 29 kol 2015 01:29 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Gorički strikes again. Jedina dobra aroma je ona koju sam probaš i kažeš dobra je, a ovo što ljudi pričaju, moš objesit mačku o rep. Kupiš, probaš, valja ,nevalja prodaš, ili pariš. Eventualno probaš kod nekoga pa ti se svidi, sve ostalo, cijena, dostupnost, recenzije su nepouzdane stvari. Šta da ti ja kažem da mi se u zadnje vrijeme sviđaju Capella arome, a i Flavor West su OK, kad su tebi možda užasne kao što su meni sve Inawera arome užasne. Valter svoje tekućine testira da ih da meni , ja kažem nisu mi dobre, i on sretan ,jel pola foruma onda uživa u njima. 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Pink mule baza Postano: 29 kol 2015 08:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Yeti je napisao: I ako pise naziv arome Wastelands, a opis nema kao i puno njih, onda ces znat kakicu osim da ima dobre ocjene... O tome se radi!
Ej! Ja za svoje stavim opis! (bar nekakav...)  Tesko je to...svaki covjek drugacije osjeca okuse i pogoditi nesto sto se velikoj vecini svidja je u stvari najtezi dio svega...kvragu, pa meni su neke tekucine koje sam zamislio i napravio, tokom vremena postale bezveze i nisu bas ono sto ja volim...ali vecina odlucuje...a kupac je uvijek u pravu.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Yeti
|
Naslov: Re: Pink mule baza Postano: 29 kol 2015 11:36 |
|
|
fek0 je napisao: Yeti je napisao: I ako pise naziv arome Wastelands, a opis nema kao i puno njih, onda ces znat kakicu osim da ima dobre ocjene... O tome se radi!
Ej! Ja za svoje stavim opis! (bar nekakav...)  Tesko je to...svaki covjek drugacije osjeca okuse i pogoditi nesto sto se velikoj vecini svidja je u stvari najtezi dio svega...kvragu, pa meni su neke tekucine koje sam zamislio i napravio, tokom vremena postale bezveze i nisu bas ono sto ja volim...ali vecina odlucuje...a kupac je uvijek u pravu. Ma naveo sam kao primjer i znam da ti napises, nebitno, spominjala se kava pa mi je to prvo palo na pamet..  Ali cinjenica je da ne mozes znat za vecinu od cega se sastoje jer pise samo ime i mos ga fuckat dalje, a dal ce bit dobra ili ne, znas kad probas i nema druge.. 
_________________ "It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas." "I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free" 
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Pink mule baza Postano: 29 kol 2015 11:41 |
|
|
|
Evo primjer Inawera kikiriki ako se ne varam, kolega sasha je dao da degustiramo, i kaj smo mi osjetili, biskvit sa limunom, Gorički, uzmi probaj prodaj pari i to ti je to.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Pink mule baza Postano: 29 kol 2015 17:15 |
|
|
uzimat cu samo arome za koje sam nasao uglavnom pozitivne ocjene. nije da ih nema, samo ocekivao sam da cu naletit na neki web shop koji ima siroku ponudu i hrpu ocjena.. ima ali uvijek nesto.. uglavnom suzio sam na neke arome koje ce mi bit solo (vjerojatno) i uzet cu jos nesto aroma od kojih cu nes smixat po svom nahodenju i eventualno dodat mrvu ovima koje mislim solo  imao jednu bazu koju sam povremeno znao parit i kad bi naletio na neku losu tekucinu koja mi se ne pari bas samo bi ju ulio u tu bazu. ta tekucina je bila svakakva do sad. dobra, losa, zla i sad za zadnjim skartiranjem juicy peach i red bulla opet postala dosta dobra  mislim da ima nekih 8-9 razlicitih tekucina u njoj  cisto da znate  hahahaha
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Pink mule baza Postano: 29 kol 2015 17:21 |
|
|
Citat: Ma naveo sam kao primjer i znam da ti napises, nebitno, spominjala se kava pa mi je to prvo palo na pamet..  Ali cinjenica je da ne mozes znat za vecinu od cega se sastoje jer pise samo ime i mos ga fuckat dalje, a dal ce bit dobra ili ne, znas kad probas i nema druge..  ma dobro, nije bas da ne znas ako ti 50 ljudi napise kratu, a nekad i dugacku recenziju o aromi. mislim, isto kao i za gotove tekucine i bilo sta drugo. stoji za neke tekucine recimo nepoznate ili di nemos nac neku ocjenu a ime joj je ne znam flying donkey. ne pricamo o tom. to je jasno vec svima vjerojatno.. cisto mi se neda gubit vrijeme na neku losu aromu. rade cu malo pogledat sta valja vecini i uzet to..
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Pink mule baza Postano: 29 kol 2015 19:11 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
I sad bi ti da ti neko nađe kvalitetnu, jeftinu i po tvom ukusu tekućinu 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Pink mule baza Postano: 29 kol 2015 20:23 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
A ja, budala, mislio da se ova tema zove Pink Mule baza...a kad ono, ovo je Pomognimo mu da ne plače, nađimo aromu Goričkom!
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
Sada je: 02 svi 2026 16:52. | Zadnji put si ovdje bio: 02 svi 2026 16:52. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |