| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Granny's Vanille Custard Postano: 01 svi 2015 16:53 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Granny's Vanille Custard Poznata tekucina o kojoj smo vrlo malo pisali. Mozda jer nije jeftina pa je malo nas imalo tu srecu probati, ili je jednostavno tlaka naruciti tekucinu s drugog kraja EU uz nemalu postarinu. Sada je to stvar proslosti jer ju mozete nabaviti iz Petrinje http://mysteria-e-cigarete.com/index.ph ... ard-detail i stize iduci dan u vase ruke. Cijena od 47Kn i nije tako strasna jer se radi o 15ml bocici i tako je neznatno skuplja od DK liquida s kioska. A vrijedi. Bozanstvena aroma kreme od vanilije uz, usudio bi se reci, malo bourbona i natruhu limunove korice. Tekucina koja ce malo koga ostaviti ravnodusnim. Opcenito je misljenje da muskarci vole vaniliju. Mozda je to tocno ali moja teorija je da miris vanilije znaci da je zena u kuhinji. A kad je zensko u kuhinji musko je sretno. Simple like that. Osim ako niste zenomrsci ljubav (ipak) ide kroz zeludac. I tu je onaj dodatni osjecaj kad vas Granny's Vanille Custard ispuni lijepim osjecajem iznutra kao casa vrhunskog vina. I taj osjecaj traje. Mozda bi mogao zaliti sto tekucina ima samo 12mg nikotina, a mozda je tako i bolje jer aroma vise dolazi do izrazaja. Pa neka bude delanac preko dana a casa vrhunskog vina navecer. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Tom Highway
|
Naslov: Postano: 01 svi 2015 17:23 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Postano: 01 svi 2015 17:55 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Tom Highway je napisao: To je 50/50 vg/pg? Pink Mule ne otkriva omjer.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Granny's Vanille Custard Postano: 02 svi 2015 16:34 |
|
|
zaintrigirale me malo te tekućine iz Secrets serije, pogotovo duhanske
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Granny's Vanille Custard Postano: 02 svi 2015 20:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Odlična tekućina, divna karamela sa malo limunove korice koja se razlije po ustima te izađe van u obliku pare ostavljajući vanilija aftertase u usnoj šupljini...jako dobro, posebno za one koji vole kremaste kolače. Malo se osjeti kemija kod početka ispuhivanja, ali ništa strašno. Arome nema previše...taman koliko treba...vjerujem da na vati tu kemiju ne bih niti osjetio. TH jako blag na 12mg...ni ne treba biti, ovo je tekućina za uživanje uz kapljicu. Valter kada je žensko u kuhinji nije sretan, tako da njemu ne valja vanilija  Hvala Kinta na datoj tekućini na isprobavanje...jako fino, definitivni ADV.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Granny's Vanille Custard Postano: 02 svi 2015 20:55 |
|
|
fek0 je napisao: Odlična tekućina, divna karamela sa malo limunove korice koja se razlije po ustima te izađe van u obliku pare ostavljajući vanilija aftertase u usnoj šupljini...jako dobro, posebno za one koji vole kremaste kolače. Malo se osjeti kemija kod početka ispuhivanja, ali ništa strašno. Arome nema previše...taman koliko treba...vjerujem da na vati tu kemiju ne bih niti osjetio. TH jako blag na 12mg...ni ne treba biti, ovo je tekućina za uživanje uz kapljicu. Valter kada je žensko u kuhinji nije sretan, tako da njemu ne valja vanilija  Hvala Kinta na datoj tekućini na isprobavanje...jako fino, definitivni ADV. +1 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Granny's Vanille Custard Postano: 02 svi 2015 20:56 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Probao sam tu tekućinu i to je apsolutni bljak. Najgora kemijska verzija Vanille Custard. Valjda je to dijametralno suprotno onome što ja volim. I inače ne volim Vanille Custard ali ovo je otrov. Banilla je meni loša i opet je 3 klase iznad ovoga. Barem osjetim neki smisao.
Ona druga je bila prilično dobra. Vjerojatno je ne bi mogao pariti cijeli dan a možda niti dulje od jednog dana ali za presjeći je super.
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Granny's Vanille Custard Postano: 03 svi 2015 23:51 |
|
|
Da mi je nac dobru vaniliju spasia bi se 
_________________  My Little mule & Fatty V3
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Granny's Vanille Custard Postano: 04 svi 2015 00:12 |
|
|
|
Vanilla peepe je super meni...od inawere nema custarda, a kako ja volim vaniliu u bilo kojem obliku, probaj tu od inawere
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Granny's Vanille Custard Postano: 04 svi 2015 12:23 |
|
|
markoveliki je napisao: Da mi je nac dobru vaniliju spasia bi se  Ja ju jučer našao. od tpa vanilla custard. nisam mogo prestat parit. osjeća se više custard nego vanilija. baš mi na kolače baca. s tim da sam udisao i kroz nos, ne samo kroz usta i onda baš osjetiš custard. (dosad sam probao od IW, Mystic juice, tihomirove obje, S&S Mods, ova najbolja). skoro sam odustao u potrazi, sve mi bacaju onaj neki čudan miris.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |