Forum    FAQ

.

Početna » Binaries » Atomizer

[ 21 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: squape
 Post Postano: 18 vel 2014 08:18 

Evo ja uzeo klon sa FT, kreče (navodno) za 7 dana. Trebala bi biti winsmoke verzija koja ima bolji airflow, i navodno radi bolje od originala.
Po običaju, slijedi review kad stigne ... ako me netko ne pretekne... :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 ožu 2014 16:38 
Administrator

Evo par rijeci o Squape clonu s FT
https://www.fasttech.com/p/1630000

Dakle skuplji od dva koja su u prodaji. Ako imam priliku uvijek uzimam skuplji klon makar se vise puta pokazalo da to ne znaci da je i kvalitetniji :zu:

Squape se sastoji od 4 glavna dijela, plus neki serafici, orinzi i ostale pizdarije. I vrlo ga je jednostavno sloziti, ustvari ... pogrijesiti ne mozete. Dimnjak se userafi u gornji dio, na bazi se podesi duzina centralnog pina i gotovo.
Izrada je dosta kvalitetna i svi dijelovi pasu kako treba. Mali problem oko kontakta centralnog pina, ali to sve spada u prvo pranje attya. Baza je prevucena ematalom ali dimnjak je goli aluminij.
Jedna vazna napomena - navoj 510 konektora je izradjen savrseno s mjerom 6,90 mm ili tocno onako kao treba biti. S razlogom jer je Squape mozda najtezi atty koji sam imao u rukama. Ako imate mod s izlizanim navojem na konektoru, Squape bi mu mogao produziti zivot.
U komentarima na FT citam kako im je Sqaupe unistio konektor na modu i vise nista drugo ne mogu naserafiti. E jebi ga, ako ovako tezak atty s odlicnim navojem krivo userafite u mekani navoj moda, drugo ni ne mozete ocekivati.

Tank je velik i sa svojih 5,2ml meni moze posluziti puna dva dana. Puni se jednostavno i lako cak i obicnom bocicom s kapaljkom. Jos jedna bedarija na netu o ˝teskom tankanju˝.

Arome u odnosu na Ihaku i Kajfun ipak malo nedostaje ali je sasvim u skladu s velikom vecinom ostalih atomizera.

Zrak ... e jebi ga, propuha kao u Senju. Jasno mi je da vaperima koji su poceli u zadnjih godinu ili dvije to odgovara ali ja sam naucen i volim otpor. Uostalom gdje je uzitak ako se ne brani? :zu:

Sve u svemu sasvim pristojan uradak, pogotovo za onog tko trosi puno liquida. Meni tako veliki tank ne treba a ne da mi se kemijati po dotoku zraka, tako da ce ovaj Squape najvjerojatnije u prodaju za koji dan.

Povratak na vrh 

Naslov: squape
 Post Postano: 23 ožu 2014 17:01 

Jel imas kratke spojeve? Jel se guli taj sloj premaza na bazi? Jel ti otpor coila stabilan ili varira?

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 23 ožu 2014 17:12 

A gledo rivju danas di lik na originalu busio rupu za zrak,sirio,al dobro to je original

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 ožu 2014 17:14 
Administrator

dafreek je napisao:
Jel imas kratke spojeve? Jel se guli taj sloj premaza na bazi? Jel ti otpor coila stabilan ili varira?

Za sad je odgovar na sva pitanja negativan. Squape radi kako treba.

Povratak na vrh 

Naslov: squape
 Post Postano: 23 ožu 2014 20:38 

Super :)

Citao sam da dosta njih sa FT-a imaju taj problem. Mislim da bi bilo pametno koristiti ga jedno vrijeme na el.modu, za svaki slucaj.

Sent from my iPhone

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 05 lip 2014 18:47 

Squape reloaded uskoro izlazi,afc ring,22mm itd.

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 kol 2014 00:53 

Uzeo SQuape (clone)
čisto da oprobam
fino to radi :)

malo mi je glomazan i težak naspram ove moje Kangerijade :lol:

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 ruj 2014 19:21 

Probao i ja... Uzeo od kompe s foruma.
Bojao sam se da će curiti jer svi nešto cendraju kako je jako važna količina vate.Ali eto, još se nije dogodilo.
Stane puno unutra pa mi je dosta za cijeli dan, a i dovoljno je čvrst da me nije strah nosati maglilicu u džepu od hlača.
Probao sam razne otpore i kombinacije, ali najbolje mi odgovara single coil 1.2 ohma sa žicom 0.25.
Malo je bilo zagoreno na otporu 0.4 i mehanici, ali mislim da nije problem u wickanju koliko u protoku zraka.
Rupe su ostale kakve jesu, za sada ih neću širiti.
Kod njega je za razliku od kaye driptip dolje uzak, a gore širok. Nisam siguran djeluje li to imalo na okus.
Meni je teško procijeniti razlike u okusu jer mi se od pušenja još nije dovoljno vratio taj osjet. (a možda je i cuga malo kriva)
Pare ima, nije ni hladna ni vruća, mlako taman. Nije ni "suha". Koristim vatu, nekako mi je lakše složiti nego sa špagom.
Posebno zato što sam friški u izradi grijača pa mi je kod njega lako mijenjati setup,
a da ne moram tankati tekućinu van.
Podmetnuo sam male podloške pod vijke pa mi manje odvlače žicu kod zatezanja žice i to je to.
Ne vidim što bi na njemu moglo "crknut" osim brtve na bazi, a nju sam na sreću dobio rezervnu.
Meni se sviđa. Čak mi ni ne smeta što je malo širi od 22mm mod-a. Dobro dođe da ne proklizi kroz ruku.
Čak i ne djeluje jako ružno na Caraveli...
slika

Ako cigareta smiruje, zašto pališ drugu?

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 ruj 2014 20:14 

Nemesis + kick i već postaje dosta nezgodno za nosit u džepu.

slika

Ako cigareta smiruje, zašto pališ drugu?

Povratak na vrh 

[ 21 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Binaries » Atomizer

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club