Probao i ja... Uzeo od kompe s foruma.
Bojao sam se da će curiti jer svi nešto cendraju kako je jako važna količina vate.Ali eto, još se nije dogodilo.
Stane puno unutra pa mi je dosta za cijeli dan, a i dovoljno je čvrst da me nije strah nosati maglilicu u džepu od hlača.
Probao sam razne otpore i kombinacije, ali najbolje mi odgovara single coil 1.2 ohma sa žicom 0.25.
Malo je bilo zagoreno na otporu 0.4 i mehanici, ali mislim da nije problem u wickanju koliko u protoku zraka.
Rupe su ostale kakve jesu, za sada ih neću širiti.
Kod njega je za razliku od kaye driptip dolje uzak, a gore širok. Nisam siguran djeluje li to imalo na okus.
Meni je teško procijeniti razlike u okusu jer mi se od pušenja još nije dovoljno vratio taj osjet. (a možda je i cuga malo kriva)
Pare ima, nije ni hladna ni vruća, mlako taman. Nije ni "suha". Koristim vatu, nekako mi je lakše složiti nego sa špagom.
Posebno zato što sam friški u izradi grijača pa mi je kod njega lako mijenjati setup,
a da ne moram tankati tekućinu van.
Podmetnuo sam male podloške pod vijke pa mi manje odvlače žicu kod zatezanja žice i to je to.
Ne vidim što bi na njemu moglo "crknut" osim brtve na bazi, a nju sam na sreću dobio rezervnu.
Meni se sviđa. Čak mi ni ne smeta što je malo širi od 22mm mod-a. Dobro dođe da ne proklizi kroz ruku.
Čak i ne djeluje jako ružno na Caraveli...

Ako cigareta smiruje, zašto pališ drugu?