|
.
Sada je: 28 tra 2026 18:29. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 18:29. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: The Griffin Postano: 20 ožu 2013 22:54 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Postoje samo 2 vrste korisnika Genesisa - oni koji motaju setupe i oni koji su odustali od Genesisa. Probaj s fiberom - drugi kraj stavi tamo gdje ide vijak za punjenje tanka...
Svakako smanji napon na ne više od 3.6 volti...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2 Ja bih rekao oni koji ga ne znaju sloziti 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: The Griffin Postano: 20 ožu 2013 22:56 |
|
|
sar je napisao: mravak je napisao: Ma nije problem...samo treba polako pikati i pomicati zicu da se sve jednako zazari ... Zašto tako niska voltaza? Ja sam na 1.4+- ohma i cca 4V (Tri namotaja 0.20kanthala) i radi ko ludo... Cini mi se sto vise namotaja to vise problema...pomaknes jedan pa ti se susjedni kratko spoji i tako do besvjesti...  Taj Griffin mi izgleda kao Mini Did clone dali sam u pravu? Griffin did mini cobra ...razlika je minimalna u tankovima i maticama...neki i pogode da poravnaju rupu za zrak sa meshom ...
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: The Griffin Postano: 20 ožu 2013 23:02 |
|
|
Bakica je napisao: i tak ja dodem magicnim putem i zamjenama do ovog uredaja. sav sretan krenem slagati.. slazem sat, dva, cetiri, tri dana... oksidiram, odserafljujem, zaserafljujem, motam, odserafljujem, motam i zaserafljujem u nedogled sa istim rezultatom svaki put. potrosim 2 metra zice i vagon zivaca, vremena da ne spominjem... pogledam svaki moguci video na svemogucem yubitou vezan i nevezan za doticni proizvod i na kraju eksplodiram, zamalo si zabijem skare u bedro i izbijem sve zube sakom... nakon dosta vremena i koj mil tekucine se ja malo smirim i krenem u razmisljanje... i jedino rjesenje koje je moj mozak uspio iskopati je to da imam krivu zicu.. namotao ja 5 ili 10 namotaja, vise manje je uvijek isti otpor (sto me jako zbunjuje). a taj otpor dodatno padne nakon prvog paljenja i to gotovo uvijek na cca 1 ohm. a ako ga i uspijem ponovo pokrenuti, zica se zari samo kod spoja sa plus polom, i naravno nakon kratkog vremena tu i puca...
tu se krije pitanje za ljude koji su imali doticaj sa navedenim atomizerom. da li ja radim nesto krivo ili je u pitanju zica? koju zicu da koristim? di da je nadem i/ili da li mozda netko ima metar za prodati da isprobam da li me uopce taj uredaj zadovoljava.
trenutno imam nicr 0,20 i nevalja.. takoder sam probao i sa stok zicom koja dode u paketu sa atomizerim, isto puca..
UPOMOČ!!! Ja sam vec dugo iskljucivo na tome otpor zna varirati ako nisi dovoljno stegnuo kantal na plusu...tj uvijek gledaj da ti je sto manje zice izmedu mesha i navoja  provjeri da ti zadnja matica dolje nije prejako stegnuta preko silikona pa radi spoj,to se jednom kolegi desavalo ako sutra zujis negdje po gradu javi se pokazem ti setup,trebas 3 minute  i mozes pariti i preko 3,6 v...trenutacno 2,0 na 4,2 v 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: The Griffin Postano: 20 ožu 2013 23:07 |
|
|
|
Bez izolacije /teflon cjevčica/ između mrežice i kućišta nema posla...može poslužiti i teflon traka namotana na mrežicu,rupa za zrak obavezno iza mrežice ,radi bolje od svih genova do sada ...
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: The Griffin Postano: 21 ožu 2013 04:27 |
|
|
Bakica je napisao: i tak ja dodem magicnim putem i zamjenama do ovog uredaja. sav sretan krenem slagati.. slazem sat, dva, cetiri, tri dana... oksidiram, odserafljujem, zaserafljujem, motam, odserafljujem, motam i zaserafljujem u nedogled sa istim rezultatom svaki put. potrosim 2 metra zice i vagon zivaca, vremena da ne spominjem... pogledam svaki moguci video na svemogucem yubitou vezan i nevezan za doticni proizvod i na kraju eksplodiram, zamalo si zabijem skare u bedro i izbijem sve zube sakom... nakon dosta vremena i koj mil tekucine se ja malo smirim i krenem u razmisljanje... i jedino rjesenje koje je moj mozak uspio iskopati je to da imam krivu zicu.. namotao ja 5 ili 10 namotaja, vise manje je uvijek isti otpor (sto me jako zbunjuje). a taj otpor dodatno padne nakon prvog paljenja i to gotovo uvijek na cca 1 ohm. a ako ga i uspijem ponovo pokrenuti, zica se zari samo kod spoja sa plus polom, i naravno nakon kratkog vremena tu i puca...
tu se krije pitanje za ljude koji su imali doticaj sa navedenim atomizerom. da li ja radim nesto krivo ili je u pitanju zica? koju zicu da koristim? di da je nadem i/ili da li mozda netko ima metar za prodati da isprobam da li me uopce taj uredaj zadovoljava.
trenutno imam nicr 0,20 i nevalja.. takoder sam probao i sa stok zicom koja dode u paketu sa atomizerim, isto puca..
UPOMOČ!!! Isti problem sam i ja imao , kakogod da namotam ili oksidiram svaki put isto.. i isti simptomi kao i tebi. Jednostavno neće... jedino šta nisam probao to je promijenit žicu a koristio sam nicr 0,2 i o.15.
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
hkmentor1
|
Naslov: Re: The Griffin Postano: 21 ožu 2013 07:45 |
|
|
|
Mislim da je Frenk u pravu. Ili to ili oksidirati do besvjesti. Probao sam setup tako da ne stavim mash u rupicu i radi fino. Svi namoti se ravnomjerno užare. Onda uguram mash i odmah žica pregori.
_________________  Janje - draga i ukusna životinja
|
|
 |
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: The Griffin Postano: 21 ožu 2013 11:52 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
u jbt koliko tu posla ima... damirdjg je napisao: Ja sam vec dugo iskljucivo na tome otpor zna varirati ako nisi dovoljno stegnuo kantal na plusu...tj uvijek gledaj da ti je sto manje zice izmedu mesha i navoja  provjeri da ti zadnja matica dolje nije prejako stegnuta preko silikona pa radi spoj,to se jednom kolegi desavalo ako sutra zujis negdje po gradu javi se pokazem ti setup,trebas 3 minute  i mozes pariti i preko 3,6 v...trenutacno 2,0 na 4,2 v  rado bi se nasao s tobom da mi malo pokazes, ali ni sam neznam kada cu imati malo vremena... radim od 0-24.. rijetko i stignem na forum a da nije preko moba na kratko.. da li netko mozda ima prozirn tank za to ili kakvu ideju od cega da ga napravim? ne volim ne vidjeti tekucinu unutra..
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: The Griffin Postano: 21 ožu 2013 12:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Sry, ali malo si mi kontradiktoran imaš tri dana za bezuspješne pokušaje slaganja a nemaš pola sata da se nađeš sa čovjekom da ti on to objasni u 5 minuta.... 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: The Griffin Postano: 21 ožu 2013 12:45 |
|
|
|
Od šprice probaj izrezati (neznam koji promjer ti treba)
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: The Griffin Postano: 21 ožu 2013 13:32 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
spavle je napisao: Sry, ali malo si mi kontradiktoran imaš tri dana za bezuspješne pokušaje slaganja a nemaš pola sata da se nađeš sa čovjekom da ti on to objasni u 5 minuta....  Da imam 3 dana pokusaja slaganja kasno navecer.. Sorry kaj nisam specificirao vrijeme..  mravak je napisao: Od šprice probaj izrezati (neznam koji promjer ti treba)  tnx, probat cu cim dodem doma.. Za neke: to ce biti kasno navecer, da ne bi bilo zabune.. 
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 28 tra 2026 18:29. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 18:29. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |