| Autor |
Poruka |
|
D@DO
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 24 svi 2011 02:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Kinta je napisao: Moze al pod uvjetom da te mogu ko crnogorski radio zbudit svaki dan u podne. Može.. dogovoreno.. ali ne i zagarantirano! Sve ovisi kad sam si legel, kad sam se sa ženom posvadil ili pak susjedima.. ma ima tu dosta fakti koji utjecu na sve skupa! 
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 24 svi 2011 19:43 |
|
|
D@DO je napisao: Kinta je napisao: Moze al pod uvjetom da te mogu ko crnogorski radio zbudit svaki dan u podne. Može.. dogovoreno.. ali ne i zagarantirano! Sve ovisi kad sam si legel, kad sam se sa ženom posvadil ili pak susjedima.. ma ima tu dosta fakti koji utjecu na sve skupa!  Znanja radi,nisi jedini sa poremečenim bioritmom,i am No2 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
cahura
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 27 svi 2011 10:43 |
|
|
Kinta je napisao: Lis je napisao: Trenutno imam na zalihi solidnu hrpu atomizera. I zato bi radije uzel jedan od tebe za probu. Ma jasno, ovo cemo kolektivno isprobati. javljam se na kolektivnu probu:)
_________________ TkO?
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 27 svi 2011 17:42 |
|
|
E Cahura koji ti nos imas. Nema te mjesec dana i pojavis se taman kad treba probat nekaj novo 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 27 svi 2011 20:36 |
|
|
Lis je napisao: E Cahura koji ti nos imas. Nema te mjesec dana i pojavis se taman kad treba probat nekaj novo  Sa čahurom se može i fičukati... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 29 svi 2011 08:38 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
G4 na HG u veeelikim kolicinama ... trenutno.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 29 svi 2011 09:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Ma biće toga, samo treba ipak probati pa reći DRAGIČKA.Ili nešto slično. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 29 svi 2011 09:30 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CHROMEX je napisao: Ma biće toga, samo treba ipak probati pa reći DRAGIČKA.Ili nešto slično.  ... mashala? Ma vidis kako nasi susjedi imaju fine kratke izraze. A ne mi seljaci ovako dugacke: ˝Jebote kaj je ovo dobro˝
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
cahura
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 29 svi 2011 12:08 |
|
|
Lis je napisao: E Cahura koji ti nos imas. Nema te mjesec dana i pojavis se taman kad treba probat nekaj novo  citam ja svaki dan sam neam kaj pametnog napisat posto ne pusim bash elektronsku pljugu jer mi ne pasu vise tekucine  al sad dolazi dark perque paa bu boljse:)
_________________ TkO?
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 30 svi 2011 07:22 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
cahura je napisao: Lis je napisao: E Cahura koji ti nos imas. Nema te mjesec dana i pojavis se taman kad treba probat nekaj novo  citam ja svaki dan sam neam kaj pametnog napisat posto ne pusim bash elektronsku pljugu jer mi ne pasu vise tekucine  al sad dolazi dark perque paa bu boljse:) NE ODUSTAJ, NAĆI ĆEŠ SVOJU TEKUČINUImaš podršku cijelog foruma, ovog, onog i onog 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |