Forum    FAQ

.

Početna » Binaries » Atomizer

[ 78 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK
 Post Postano: 29 tra 2013 12:22 

I meni dolazi. Dobio sam mail da je danas poslan. Vjerovatno je sutra kod mene.

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 tra 2013 17:48 

damirdjg je napisao:
Danas su ih stavili u ponudu 215kn.

Sa 10 m kantala i dostavom sam platio 259 jbg tko bi rekao da ce ovi biti tako azurni. Valjda se i nasim trgovcima mijenja mentalni sklop :)[/quote]

Ja sam danas dobio mail od ecigaretehr da su mi poslali a sa kuponom za popust (još sam nešto naručio) me košta 135 kn i (bespl. dostava)[/quote]
Jbg ali barem sam pomagao ekonomiji prijateljskog poljskog naroda :) Realno bi kostao 15 $ jer ga rade za 3 :) Pisi dojmove cim stigne :) Nadam se da ce biti ok, nakon razocarenja sa terminatorom nisam htio nista narucivati ali ovo je ipak gen :)[/quote]
Meni je stigao danas ali jos nisam doma :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 tra 2013 19:23 

Pisi dojmove cim stignes :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 tra 2013 20:17 

Meni je odličan :sanja: Prvi tank i setup od 1.9 ohma sa kanthalom od 0.22 i Wecinim meshom 400 :D! pre ko u priči a aroma sjajna Inawera 555 i malo tiramisua! Ma sjajno....ja zadovoljan! velika rupa ,skoro preko 2 mm pa možeš smotati mash kako god ti paše.ja sam ostavio dosta lufta sa strane i poprilično stisnuo na centralnoj osi da mi uhvati kontakt na 69- tki!

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 tra 2013 20:35 

Sveukupan dojam u usporedbi sa cobrom ? :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 tra 2013 21:00 

Teži draw nego kod Cobre ali mi se ćini da je set up puno lakše sastaviti nego za Cobru! Puno više mjesta i nekako je lakše kanthal na plus pol okačiti :D
Bolje izgleda na širem modu(22 mm) nego Cobra

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 tra 2013 22:00 

Da i ja kažem nešto o tome.

Izgled je jako dobar. Na nekoj matiranoj mehanici bi izgleao savršeno. Valjda je Natural takav.
DripTip je hrga "željeza". Nisam navikao na takve i nekako više cijenim plastiku jer ima malo manji utjecaj na aromu.
Poklopac izgleda i je malo tanki i savitljivi. Mislim da na to treba paziti. Rupa za zrak je premala. Ne znam kolika je ali treba dodati možda i duplo. Ja ne trebam baš da zrak ide sam ali ovo je premalo. Ali ništa što pristojan borer ne probuši. Praktički je debljine lima. Vrlo tanko.
Konstrukcijski je gotovo savršen. Ona izolacija je prava stvar i puno poboljšava cijeli stroj.
Tank izgleda kao jeftina dječja igračka. OK je kvaliteta ali izgled mi nije baš sjeo.
Dno bi trebalo malo izrezbariti da se lakše odšarafljuje sa moda.

TH - očekivano jak
Aroma - Taman
Para - Ne valja. Dok ovo pišem vučem, pušem pa moram mahati pred ektranom da išta vidim. :belj:

Prije njega sam dobio AGA-T+. Odmah sam uvidio da to i nije nešto ludo dobro. Malo sam se pomučio oko prvog setupa, probao ali nije baš-baš. E onda sam pogledao video od pbusarda i našao na RSST. Odmah mi je zapela za oko ova izolacija oko rupe za mesh. I odlučio to napraviti. Uz put sam stavio izolaciju na dnu tanka da mogu mesh gurnuti do kraja. Sada su ta dva attya baš jednaka. Već sam pripremio sve za centralni pin sa federom ali sam odustao jer mi ovako ne smeta. A i malo su ga produžili pa se žica normalno postavlja. Još samo da postavim silikonski čep umjesto šarafa za tankanje pa će biti pravi.

Jesam negdje napisao kako mi se ne da modificirati stvari?

Ova setupa su napravljena puls metodom na Krepanom Vamu pretvorenom u full mehanički mod za po doma. Malo je ružnjikav jer ga nisam napravio do kraja ali radi. I daleko je manji od Vama.

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 svi 2013 05:00 

Valter je napisao:
Da i ja kažem nešto o tome.

Izgled je jako dobar. Na nekoj matiranoj mehanici bi izgleao savršeno. Valjda je Natural takav.
DripTip je hrga "željeza". Nisam navikao na takve i nekako više cijenim plastiku jer ima malo manji utjecaj na aromu.
Poklopac izgleda i je malo tanki i savitljivi. Mislim da na to treba paziti. Rupa za zrak je premala. Ne znam kolika je ali treba dodati možda i duplo. Ja ne trebam baš da zrak ide sam ali ovo je premalo. Ali ništa što pristojan borer ne probuši. Praktički je debljine lima. Vrlo tanko.
Konstrukcijski je gotovo savršen. Ona izolacija je prava stvar i puno poboljšava cijeli stroj.
Tank izgleda kao jeftina dječja igračka. OK je kvaliteta ali izgled mi nije baš sjeo.
Dno bi trebalo malo izrezbariti da se lakše odšarafljuje sa moda.

TH - očekivano jak
Aroma - Taman
Para - Ne valja. Dok ovo pišem vučem, pušem pa moram mahati pred ektranom da išta vidim. :belj:

Prije njega sam dobio AGA-T+. Odmah sam uvidio da to i nije nešto ludo dobro. Malo sam se pomučio oko prvog setupa, probao ali nije baš-baš. E onda sam pogledao video od pbusarda i našao na RSST. Odmah mi je zapela za oko ova izolacija oko rupe za mesh. I odlučio to napraviti. Uz put sam stavio izolaciju na dnu tanka da mogu mesh gurnuti do kraja. Sada su ta dva attya baš jednaka. Već sam pripremio sve za centralni pin sa federom ali sam odustao jer mi ovako ne smeta. A i malo su ga produžili pa se žica normalno postavlja. Još samo da postavim silikonski čep umjesto šarafa za tankanje pa će biti pravi.

Jesam negdje napisao kako mi se ne da modificirati stvari?

Ova setupa su napravljena puls metodom na Krepanom Vamu pretvorenom u full mehanički mod za po doma. Malo je ružnjikav jer ga nisam napravio do kraja ali radi. I daleko je manji od Vama.

To je istina za rupu za zrak...manja je nego kod Cobre mini ali ako na Modu imate regulaciju zraka mislim da ne treba bušiti i povećavati :). ali ja i onako volim da je malo teži draw :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 svi 2013 08:12 

Pjotr je napisao:

To je istina za rupu za zrak...manja je nego kod Cobre mini ali ako na Modu imate regulaciju zraka mislim da ne treba bušiti i povećavati :). ali ja i onako volim da je malo teži draw :D

:con: :hmm:

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 svi 2013 10:26 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Ispravio bih Pjotra jer rupa za mesh nije skoro 2 mm nego malo preko 3 tj veća nego li na bilo kojem sličnom genu - kao i da nema nikakave veze regulacija zraka na modu.
Meni baš nije jasno o kakvom proširivaju rupe većina priča jer s ovakvom kakva je povlači se lagano - zraka dovoljno. Mene smeta što se gotovo stalno čuje "pištenje" zraka pogotovo čim i malo jače povučem ali ne znam bi li se to riješilo povečavnjem rupe ili bi se čulo još jače. Druga stvar koje nema kod drugih sličnih genova je to što se čuje ili možda bolje rečeno osjeća ono prštanje tekućine kao mini explozije - to je vj. zato što je stijenka u odnosu na druge jako tanka ... (cijeli je lagan)
Inače izgleda dobro i radi dobro (sve je SS) - to je gen koji sasvim lako može svatko koristiti jer sve inače problematične stvari su nestale izoliranjem rupe za mesh, tanka sa dnom te + pol sa platnicom i federom, jedino je drip tip komadina koju je poželjno zamijeniti nečim prikladnijim
Za početak sam koristio kantal 0,22 - 5 namotaja (1,8 ohma) oko s.f. mesha 500 dimenzije 6x 3,5 cm (još ostaje dosta "lufta" u rupi). Sljedeće ću svakako probati sa drugim meshom (400 i 325),a mislim da bi super pasala ribon traka 0,3x0,15 ili ?? (još nemam ali vidio kod poljaka )
Kad se več spominju rupe - i rupica kroz koju se ulijeva tekućina je malo veča nego inače pa sam uspio bez prolijevanja natankati bez igle već direktno iz bočice uobičajene debljine kapaljke (KTS -ova) a ima bočica i tanjeg "grla"
Nakon kraćeg parenja bih dodao jednu ozbiljniju zamjerku - a to je da se pod poklopcem stvara puno kondenzata (ne bih rekao da je procurila tekućina jer je bio stalno okomito). To će se možda riješiti promjenom mesha jer ovaj malo pre jako natapa (mada mislim da je zbog velikog promjera rupe)...(ovaj mesh nisam uopće oksidirao tj samo sam malo prešao vrh upalajčem (gje ide žica)

Zadnja izmjena: Forrest; 01 svi 2013 11:05; ukupno mijenjano 5 put/a.

Povratak na vrh 

[ 78 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća

Početna » Binaries » Atomizer

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club