Da i ja kažem nešto o tome.
Izgled je jako dobar. Na nekoj matiranoj mehanici bi izgleao savršeno. Valjda je Natural takav.
DripTip je hrga "željeza". Nisam navikao na takve i nekako više cijenim plastiku jer ima malo manji utjecaj na aromu.
Poklopac izgleda i je malo tanki i savitljivi. Mislim da na to treba paziti. Rupa za zrak je premala. Ne znam kolika je ali treba dodati možda i duplo. Ja ne trebam baš da zrak ide sam ali ovo je premalo. Ali ništa što pristojan borer ne probuši. Praktički je debljine lima. Vrlo tanko.
Konstrukcijski je gotovo savršen. Ona izolacija je prava stvar i puno poboljšava cijeli stroj.
Tank izgleda kao jeftina dječja igračka. OK je kvaliteta ali izgled mi nije baš sjeo.
Dno bi trebalo malo izrezbariti da se lakše odšarafljuje sa moda.
TH - očekivano jak
Aroma - Taman
Para - Ne valja. Dok ovo pišem vučem, pušem pa moram mahati pred ektranom da išta vidim.
Prije njega sam dobio AGA-T+. Odmah sam uvidio da to i nije nešto ludo dobro. Malo sam se pomučio oko prvog setupa, probao ali nije baš-baš. E onda sam pogledao video od pbusarda i našao na RSST. Odmah mi je zapela za oko ova izolacija oko rupe za mesh. I odlučio to napraviti. Uz put sam stavio izolaciju na dnu tanka da mogu mesh gurnuti do kraja. Sada su ta dva attya baš jednaka. Već sam pripremio sve za centralni pin sa federom ali sam odustao jer mi ovako ne smeta. A i malo su ga produžili pa se žica normalno postavlja. Još samo da postavim silikonski čep umjesto šarafa za tankanje pa će biti pravi.
Jesam negdje napisao kako mi se ne da modificirati stvari?
Ova setupa su napravljena puls metodom na Krepanom Vamu pretvorenom u full mehanički mod za po doma. Malo je ružnjikav jer ga nisam napravio do kraja ali radi. I daleko je manji od Vama.