Forum    FAQ

.

Početna » Binaries » Atomizer

[ 84 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Line v.2
 Post Postano: 01 ožu 2012 11:10 

cuky je napisao:
znači mrežica sa okretanjem i pranjem može izdržat od 20 do 30 dana.to me zanima jer nemam puno mrežice i da mi izdrži dok je ne pribavim :)

Nek te mrezica ne sekira uopste,komotno furas mjesec dana a sa ovim sto Frenk kaze mozes do iduce godine :) ....kanthal je ono sto mijenjas cesce,po meni tjedan dana su sasvim OK i dovoljno za nov setup.

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 ožu 2012 15:00 

Karo je napisao:
cuky je napisao:
znači mrežica sa okretanjem i pranjem može izdržat od 20 do 30 dana.to me zanima jer nemam puno mrežice i da mi izdrži dok je ne pribavim :)

Nek te mrezica ne sekira uopste,komotno furas mjesec dana a sa ovim sto Frenk kaze mozes do iduce godine :) ....kanthal je ono sto mijenjas cesce,po meni tjedan dana su sasvim OK i dovoljno za nov setup.

odlično,kantala sam užico 5 metara.za sad dosta :ali:

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 ožu 2012 19:03 

Karo je napisao:
Novi setup...jos bolji rezultati !!!

Znaci morate se potruditi oko namatanja kanthala kako bi dobili pravi uzitak.Za probu sam juce u sredini srolane mrezice stavio struk fibera,onog od yenkija...tanki HG-ov.Neznam zasto sam to uradio ali je nekako dobro ispalo...Brzina natapanja mrezice i brzina natapanja fibera (inace je ovo jako spor fiber ali dobar za tipa MY-T,iskljucivo za tank varijante) su se nekako medjusobno pogodili.Mrezica je brza a fiber samo nadopunjava,odrzava sa pozadine....ma super :plus:

Isprobat ću ovo sa fiberom, izgleda mi kao dobra ideja. Ali daj mi objasni ovo da se treba potruditi sa namatanjem kantala? Šta točno treba oko toga paziti? Da bude čvrsto zamotan ili što? Jel mi možeš reći koliko trebam imati namotaja da bih dobio 2,8 - 3,0 ohma otpor? Kantal mi je 0,2mm pretpostavljam

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 ožu 2012 20:31 

Phil je napisao:
Karo je napisao:
Novi setup...jos bolji rezultati !!!

Znaci morate se potruditi oko namatanja kanthala kako bi dobili pravi uzitak.Za probu sam juce u sredini srolane mrezice stavio struk fibera,onog od yenkija...tanki HG-ov.Neznam zasto sam to uradio ali je nekako dobro ispalo...Brzina natapanja mrezice i brzina natapanja fibera (inace je ovo jako spor fiber ali dobar za tipa MY-T,iskljucivo za tank varijante) su se nekako medjusobno pogodili.Mrezica je brza a fiber samo nadopunjava,odrzava sa pozadine....ma super :plus:

Isprobat ću ovo sa fiberom, izgleda mi kao dobra ideja. Ali daj mi objasni ovo da se treba potruditi sa namatanjem kantala? Šta točno treba oko toga paziti? Da bude čvrsto zamotan ili što? Jel mi možeš reći koliko trebam imati namotaja da bih dobio 2,8 - 3,0 ohma otpor? Kantal mi je 0,2mm pretpostavljam

Da,jako bitna stvar je da kanthal bude cvrsto zategnut uz mrezicu.
A sta ce ti toliki otpor od 3.0 Ohm ? Mislim da je nekih 6 namotaja sa kanthalom 0.20 ali od toga nemas potrebe...to je prevelik otpor.

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 ožu 2012 20:49 

Citat:
Da,jako bitna stvar je da kanthal bude cvrsto zategnut uz mrezicu.
A sta ce ti toliki otpor od 3.0 Ohm ? Mislim da je nekih 6 namotaja sa kanthalom 0.20 ali od toga nemas potrebe...to je prevelik otpor.

Pa Kinta je negdje spominjao kako je najbolja kombinacija veći otpor i jaka baterija. Ja koristim Boge kart 2,8-3,0 ohma na 6V (možda mi baterija automatski spusti voltažu na manju, to ne znam) i oduševljen sam sa svime: parnjača, TH, aroma, nevjerojatno dobro.
E sad bih htio Line tako probati uštimati, jer nisam zadovoljan performansama. Para umjerena do slaba, TH ili nikakav ili neugodno jak, arome nema... Novom Vaperu možda ok, ali mene nikako ne zadovoljava. A vidim da je tebi super, pa sad isprobavam prema tvojim uputama.

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 ožu 2012 21:16 

Moze biti nedobro zategnut kanthal,nedovoljno oksidirana mrezica,da kanthal negde dodiruje metal na Line-u,prevelik otpor a mala struja valjda nije-to znas....
Mislim da sam negde pisao,hteo sam da namjerno namotam otpor od nekih 3.0 ohm-a,da izbegnem limit od 2.5 ohm kod Lave i da vidim ponasanje tekucine,arome i sl....Merim unimetrom i otpor pokazuje tacno 1.3 ohm :con:
Nesto,negde,nekako se desilo.... :alikako:

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 ožu 2012 21:49 

Isprobat ću Karo par tvojih trikova, pa nešto i napišem, jer dugo nešto korisno nisam napisao. A dajem puno vjere u Line, pa se nadam da me neće razočarati.

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 ožu 2012 22:39 

Phil je napisao:
Isprobat ću Karo par tvojih trikova, pa nešto i napišem, jer dugo nešto korisno nisam napisao. A dajem puno vjere u Line, pa se nadam da me neće razočarati.

Za 6V treba 6-7 namotaja 0,16 kantala :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 ožu 2012 22:43 

Frenk je napisao:
Phil je napisao:

A ako je kantal 0,2? :kuc: kako se to računa?

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 ožu 2012 22:45 

Phil je napisao:
Frenk je napisao:
Phil je napisao:

A ako je kantal 0,2? :kuc: kako se to računa?

0,20 bi trebalo 8-9 namotaja-neznam stane li toliko,probaj

Povratak na vrh 

[ 84 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sljedeća

Početna » Binaries » Atomizer

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club