| Autor |
Poruka |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK Postano: 01 svi 2013 10:50 |
|
|
Na tom atomizeru mod sa regulacijom dotoka zraka nema bas nikakvu svrhu 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Pjotr
|
Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK Postano: 01 svi 2013 11:40 |
|
Pridružen: 04 ožu 2013 04:25 Postovi: 88 Lokacija: Ivanić Grad
|
damirdjg je napisao: Na tom atomizeru mod sa regulacijom dotoka zraka nema bas nikakvu svrhu  Onda je kod mene placebo efekt hahahah....učinilo mi se da je na bi to moglo biti samo za atomizere sa rupama na konekciji  ! i jedno pitanje: ako je tank na dnu plastični mogu mesh gurnuti do kraja, jel tako?
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK Postano: 01 svi 2013 11:48 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
Jasno da možeš gurnuti do kraja - izolirana rupa i tank sa dnom - možeš što hočeš npr ja sam probao bez oksidacije (vidi predprethodni post) i nema problema...
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK Postano: 01 svi 2013 12:51 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
Forrest je napisao: Meni baš nije jasno o kakvom proširivaju rupe većina priča jer s ovakvom kakva je povlači se lagano - zraka dovoljno. Mene smeta što se gotovo stalno čuje "pištenje" zraka pogotovo čim i malo jače povučem ali ne znam bi li se to riješilo povečavnjem rupe ili bi se čulo još jače. Druga stvar koje nema kod drugih sličnih genova je to što se čuje ili možda bolje rečeno osjeća ono prštanje tekućine kao mini explozije - to je vj. zato što je stijenka u odnosu na druge jako tanka ... (cijeli je lagan)
Nakon kraćeg parenja bih dodao jednu ozbiljniju zamjerku - a to je da se pod poklopcem stvara puno kondenzata (ne bih rekao da je procurila tekućina jer je bio stalno okomito). To će se možda riješiti promjenom mesha jer ovaj malo pre jako natapa (mada mislim da je zbog velikog promjera rupe)...(ovaj mesh nisam uopće oksidirao tj samo sam malo prešao vrh upalajčem (gje ide žica) Te mini eksplozije se čuju baš zbog male rupe za zrak. Još nisam ali ću izbušiti još jednu ispod ove. A nikada nije problem stvar zatvoriti sa malo laka za nokte ako je previše. Ovaj kondenzat je zbog oblika poklopca i toga što driptip ide preduboko. I to se može lakoćom srediti uz malo inovativnosti. AGA-T+ nema tih problema jer ima drugačije napravljen taj poklopac (ukoso i driptip ide do ruba a ne preko njega).
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK Postano: 01 svi 2013 15:47 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
Kod AGe (i svih drugih) je rupa za mesh (kako sam već rekao) manjeg promjera pa je za pretpostaviti da manje i natapa - uglavnom rel. puno kondenzata se stvara a one "explozije" tj prštanje mi se događa i na drugim genovima (posebno s #500) ali kada ih poklopim i parim ništa ne čujem i ne osjetim za razliku od ovdje - zato sam predpostavio da je zbog puno tanje stijenke poklopca. Drip tip sam promijenio ali svaki standardni izgleda ide malo preko (opet bih rekao za razliku debljine stijenke) ako bi to baš nešto značilo lako bi ga se malo pobrusilo tj skratilo ali sumnjam da bi to smanjilo količinu kondenzata...
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK Postano: 01 svi 2013 16:50 |
|
|
AGA-T+ kod mene ima istu rupu za mesh kao i RSST. Osim što sam postavio izolaciju, i proširio sam rupu. Tako da do toga nije sigurno. Obije su 3,5 mm. Ovaj efekt kondenzata kod proširenja cijevi (a to bi moglo opisati RSST) sam uočio kod BCC Mega. Kada sam u njega stavio driptip koji ide do kraja i sprječava taj džep, kondenzata puno manje. Nemoj ništa raditi i piliti. Imam način kako to provjeriti a da ne uništim poklopac pa ću reći što je zaključak i je li do toga. Treba mi dan do dva za provjeru. Pištanje je gotovo sigurno zbog male rupe. Moram priznati da mi nakon BCC Mega svaki drugi atty izgleda mrtvački tih. A možda je i kondenzat zbog toga. Puno isparava a malo vučeš. Pa se to hvata po stranicama. Ništa to nije što šarafciger ne riješi. 
|
 |
|
kavasaki
|
Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK Postano: 01 svi 2013 19:35 |
|
Pridružen: 05 kol 2011 18:24 Postovi: 265 Lokacija: bosanski brod
|
|
te mini eksplozije su zbog rijetke tekućine probajte sa gušćom tekućinom bar se kod mene tako pokazalo na did clonu
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK Postano: 01 svi 2013 20:22 |
|
|
kavasaki je napisao: te mini eksplozije su zbog rijetke tekućine probajte sa gušćom tekućinom bar se kod mene tako pokazalo na did clonu Meni pucketa na 70/30 bazi ,na 50/50 je to manje izrazeno 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK Postano: 01 svi 2013 20:28 |
|
|
pucketa svima vama.... ...jbt,kakva tema za razgovor...i to offtopic
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK Postano: 01 svi 2013 20:33 |
|
|
|
Kondenzat ostaje i tu će biti zauvjek.
Jednostavno je to tako zbog materijala i razlike u temperaturi. Eto kada razmišljam nećim drugim a ne glavom. Pucketanje se čuje i na 100% VG.
Dvije rupe daju puno bolju aromu nego samo jedna.
|
 |