|
.
Sada je: 30 tra 2026 12:52. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 12:52. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
mravak
|
Naslov: Re: Kayfun 3.1 Clone Postano: 21 pro 2013 04:52 |
|
|
tama je napisao: Alfistica je napisao: na ovim od fasttech-a puca center pin .. puko je i meni naravno ..što bi moj bio bolji  ... ima li gdje to za nabavit? sa FT foruma: Hi, everyone. Sorry for this issue. After further checking with our supplier, the base of SKU 1494700 is mainly stainless steel material expect three accessories parts on the deck, as attached in picture: http://i41.tinypic.com/fk4m8i.pngThus our supplier will only accommodate to supply us above three accessory parts. These parts are removable unlike that with SKU 1527301 which we replaced a whole stainless steel base. In conclusion, we will replace you above parts shown in the picture for free for sku 1494700. Treba se prvo žalit ili šalju svima?
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Kayfun 3.1 Clone Postano: 21 pro 2013 09:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Moraš doći osobno u servis 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Kayfun 3.1 Clone Postano: 21 pro 2013 09:13 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Taj centralni pin je mesingan pa je osjetljiv. Bilo je na FT forumu. Nekima je tamo puknuo i slikali su to. Radi se o onoj cjevčici koja vodi zrak. Ne znam kako se to točno zove.
Prema mojem mišljenju on puca zato jer su ljudi pokušali skinuti Colector tank (valjda se tako zove) prije nego su odšarafili centralni pin, onaj koji se spaja na + moda. On je ušarafljen u tu cjevčicu.
Prodaje SM original to i čini se kao najbolje rješenje u slučaju pucanja. Ipak nije mesing u originalu nego SS. E, sad, da li odgovara to ne znam.
|
 |
|
Alfistica
|
Naslov: Re: Kayfun 3.1 Clone Postano: 21 pro 2013 11:50 |
|
|
poslala ticket fasttech-u al sporo odgovaraju, još sporije robu šalju ..  i kolko sam skužila ne šalju svima te dijelove samo valjda ako ticket otvoriš na SM sam vidjela taj center pin ... al je poštarina papreno skupa Max, prošli tjedan sam 2x bila u zg .. najavit ću se kad budem sljedeći put išla 
|
|
 |
|
 |
|
tama
|
Naslov: Re: Kayfun 3.1 Clone Postano: 21 pro 2013 16:19 |
|
|
mravak je napisao: tama je napisao: Alfistica je napisao: na ovim od fasttech-a puca center pin .. puko je i meni naravno ..što bi moj bio bolji  ... ima li gdje to za nabavit? sa FT foruma: Hi, everyone. Sorry for this issue. After further checking with our supplier, the base of SKU 1494700 is mainly stainless steel material expect three accessories parts on the deck, as attached in picture: http://i41.tinypic.com/fk4m8i.pngThus our supplier will only accommodate to supply us above three accessory parts. These parts are removable unlike that with SKU 1527301 which we replaced a whole stainless steel base. In conclusion, we will replace you above parts shown in the picture for free for sku 1494700. Treba se prvo žalit ili šalju svima? pa ,javi im se,za svaki slučaj
|
 |
|
Alfistica
|
Naslov: Re: Kayfun 3.1 Clone Postano: 21 pro 2013 21:44 |
|
|
jesam ... samo njima treba par dana da odgovore na ticket ... hehe i mjesec dana da eventualno pošalju robu ... ipak su oni slowtech 
|
|
 |
|
 |
|
brnistra
|
Naslov: Re: Kayfun 3.1 Clone Postano: 27 pro 2013 16:09 |
|
|
Za sve one koji su naručili SvoeMesto Kayfun v3.1 ES sa FT. Na njihovom forumu ima masu ljudi kojima je pukao onaj centralni pin jer je od mesinga ili sl. FT je upoznat sa problemom i šalju svima koji se jave a kupili su dotični Kayfun rezervne SS dijelove. Moj je u redu, pin je još u jednom komadu ali sam našao sliku puknutog pina, cropao je i otvorio ticket - sistem ako prođe, prođe. Nakon dva dana su mi se javili i poslali rezervne SS dijelove. Nema nikakve provjere, nikakvog slanja puknutih dijelova njima jer je atomizer oglašen na njihovim stranicama da je napravljen od SS-a što se ispostavilo kao netočno. Dakle, tko je uzeo neka im se javi. 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Kayfun 3.1 Clone Postano: 27 pro 2013 16:46 |
|
|
|
stigao mi danas kayfun 3.1 eHpro, uzeo ovdje na forumu, centralni pin je u komadu fala bogu, nije mesingani, probal ga pobrusit
neznam dal to mora tako bit al nisam mogao otšerafit centralni pin nego cijelu kapu (510) otšerafio skupa sa centralnim pinom, izolator pina je tolko tvrd i tolko jako drži da sam pin moral izbijat van sa cekicem...malo pobrusio izolator, sad klizi pin unutar njega, sad je sve ok
slozio isti setup kao i na dreamu, microcoil sa ribbonom 1,5 oma (tako pokazuje na dreamu), a ovaj na kayi pokazuje 2,8 oma (WTF), sve štima, svi kontakti u redu, pritegnuto, pari na mehanici ko i dream, nema razlike, a osjetilo bi se itekako da je tolko veći otpor
i da, šerafi za setup su ok...mislim da cu ove rezervne bacit na rocketa, jer su njegovi čudni za stezat
tank plasticni mi ne djeluje kvalitetno, navoj ne ulijeva pouzdanje al nigdje ne curi, sve 5, al tu je i metalni tank....
|
 |
|
manilu
|
Naslov: Re: Kayfun 3.1 Clone Postano: 27 pro 2013 17:22 |
|
Pridružen: 19 kol 2013 16:17 Postovi: 242 Lokacija: vodnjan, Istra
|
|
moji zamjenski djelovi sa ft isto dolaze, mesingani su ok ali sam tražio ss za rezervu, nisam slao nikakve slike samo sam na njihovo pitanje što ne valja sa uređajem napisao da nije ss kao u opisu
Sent from my PAP5430
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Kayfun 3.1 Clone Postano: 05 sij 2014 18:33 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
Razmišljam dali bih dao još jednu šans špagerima prije nego ih zauvijek otpišem iz moje liste uređaja za parenje. Čitam malo recenzije kayfun lite-a i svi govore da je i klon sa FT-a isto odlično napravljen. Sad pak ovdje čitam da u ovome 3.1 nije sve čelik nego da ima svega i svačega nabacanog unutra. Kakva je situacija sa Lite-om po tom pitanju, jel je sve unutra ss ili je isto kombinacija bakra mesinga i ostalih lijevova?
|
 |
Sada je: 30 tra 2026 12:52. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 12:52. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |