Forum    FAQ

.

Početna » Binaries » Atomizer

[ 393 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 40  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer
 Post Postano: 16 stu 2012 16:41 
Administrator

Sappy je napisao:

Slobodni fiber sklonio i poplava..., sada gumica ne dodiruje glavni fiber bar za debljinu maknutog fibera i u grijač ulazi previše tekućine - dolazi do gurglanja i curenja tekućine na bateriju...., shit..., to sam i pretpostavljao jer slične stvari su mi se događale i kod CE4 kad sam previše skračivao silikonsku gumicu....

:joj: pa ti to pretaces.
Na cilindru imas bazdar i tekucinu nikad ne smijes natociti da bude nivo iznad fibera. Max je tocno ispod fibera/grijaca.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 stu 2012 16:59 
Administrator

dbudak je napisao:
Gospodo . pozdravljam vas opetovano i htio bih reći nešo što nema nikakve veze sa Vivi-jem.
Odnosno imam ozbiljno pitanje(budući da sam ovdje pronašao znalce):
Znam da je izvan teme ali vas pitam zašto Vivi?
Nemam baš iskustva i zato vas molim da mi kažete jel taj Vivi kao klasika(VW,Opel...) ili ima alternative(Honda,Subaru,Toyota...)
Naime , parim mjesecima i najbolje su mi jednostavne stvari.
Nije baš da si ne mogu priuštiti neki mod ali jdnostavno ne vidim(znam) potrebu za Vivi-jem i 5V kad mi to sve smrdi.
Nemam uopće pojma kaj sam htio reći-pitati ali nek se piše.
E da. Ja sm na twistu i T2 i mislim da imam svega vise kaj se tiče parenja od odlikaša sa modom i Phelope.
Sorry
LP

Mrzitelj njemackog smeca i ljubitelj bezlicnog japanskog govna? :rotfl:
he he asocirao si me na davno prosle dane provedene na hr.rec.automobili

Nije vivi nikakav sveti gral, nije cak ni nesto odlicno. Vivi Nova je jednostavno dobar proizvod s pristupacnom cijenom. Uz to jednostavan, trajan i jeftin za odrzavanje.
EGo twist je isto tako dobar proizvod s dobrom cijenom. I isto jednostavan i jeftin za odzavanje. Radi se o dva proizvoda namjenjena razlicitim segmentima kupaca.

Moram zavrsti jos jednom legendarnom recenicom s hr.rec.automobili:
˝Ako razmisljas izmedju golfa i alfe, kupi golfa˝ by Axy
S tim da ni vivi ni twist nisu ni golf ni alfa.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 stu 2012 18:54 

Kinta je napisao:
:joj: pa ti to pretaces.
Na cilindru imas bazdar i tekucinu nikad ne smijes natociti da bude nivo iznad fibera. Max je tocno ispod fibera/grijaca.

Jok..., uvijek pazim na to...., uvijek točim na bar crtu ispod baždarnog max. da mi tekućina ne ide iznad fibera, no kad odložim viviku, ne mogu uvijek voditi računa da je uspravna ko štafeta.....jer samo tada ne curi...

Previše muke za osrednji kart..., kome se da može ga dovesti do savršenstva.., meni je to gubitak vremana i živaca..., želim da kad nešto kupim da to radi kako treba ili više ne kupujem.., no dobro....zanimalo me kako to Vivi radi, nema veze potrošiti ću ih, no ima boljih i jeftinijih kartova...

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Zadnja izmjena: Sappy; 16 stu 2012 19:39; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 stu 2012 19:22 
Administrator

Sappy je napisao:
želim da kad nešto kupim da to radi kako treba ili više ne kupujem

E tako se zbori :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 stu 2012 20:07 

Sappy, imam kupca ako hoces prodat Vivi

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 stu 2012 16:40 

Lis je napisao:
Sappy, imam kupca ako hoces prodat Vivi

Ne znam da li bih prodao...., pa na oceanu je http://www.oceanvapor.com/146-variable- ... tance.html 5$ + nekih 30% dostava...., 4 komada dođe sa dostavom 26,5$, (ne isplati se uzimati jedna jer sa dostavom košta 9$) jedino su ove sa crnom cuclom, moje su sa metalnom...., bolje mi pašu nego one debeli crni dripovi...

Ne.., neću prodavati... pa već su rabljene..,

Da rezimiram....ne kažem ja da su one loše.., ugođaj parenja je dosta različit nego na CE5 recimo koji ima puno više TH, dok vivike pare ko lokomotive i daju solidnu aromu, ali treba pogoditi pravu voltažu da bi se održala solidna aroma, obilje pare i dobio dobar TH, čim malo pređeš granicu ide u neki drugi ugođaj (zagoreno), a opet ako joj daš malo voltaže imaš opet obilje pare, tak-tak aroma i nikakav TH....

Dakle tko nema VV mod sa stupnjevanjem voltaže od 3,3 do bar 5V nema što tražiti sa Vivikom jer mu u paketu ostaje bar 1 glava neiskorištena....

Eto malo sam experimentirao i došao do nekih rezultata sa neprerađenim vivikama...

1,8ohma glava - radi dobro sve od 3,3 do 4V - bar mi tako variraju Ego baterije...
2,4ohma glava - treba bar od 4-4,5 V , na 5 volti već drugi udah daje zagoreno....
2,8 ohma glava - treba bar 4,5V pa na više, na napunjenoj ego bateriji daje blijed osjećaj parenja do na frenkovom 5V modu već vrišti....

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 stu 2012 11:02 

Evo riješio sam problem "zagora" na 5V (2,8ohma) - rasporedio namotaje na fiberu cijelom dužinom u glavi i sada je sve OK..., milina..., nije mi trebala nikakva druga prerada, fiber se dobro natapa, a žica je ravnomjernije "suši"...., milina, oblaci mlake pare, bolji TH..., mmmmmmmmmm :ali:

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 pro 2012 14:24 
Administrator

Eh, ne gurajte vivu u coca colu a narocito ne preko noci. Kiselina popapa nikl i sve skupa mozete baciti.
:joj:

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 sij 2013 20:46 

lumalju je napisao:
Umijesto fibera stavite mesh u vivi novu... mrak...
Po mom nema svrhe ovako dugačko kao na slici, nego veličina short wicka.
slika

Koliko je ispala debela rolica mesha? pretpostavljam 2-3 mm? Ili manje? Može li se postići da krajevi koji uranjaju u liquid ne budu onako "prelomljeni" već nekako blago zaobljeni? Možda savijanjem u užarenom stanju?

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 sij 2013 20:51 

Sappy je napisao:
Eto malo sam experimentirao i došao do nekih rezultata sa neprerađenim vivikama...

1,8ohma glava - radi dobro sve od 3,3 do 4V - bar mi tako variraju Ego baterije...
2,4ohma glava - treba bar od 4-4,5 V , na 5 volti već drugi udah daje zagoreno....
2,8 ohma glava - treba bar 4,5V pa na više, na napunjenoj ego bateriji daje blijed osjećaj parenja do na frenkovom 5V modu već vrišti....

Imam jednu primisao... a inspiracija dolazi sa Ericove vizitke koja mi je stigla uz narudžbu sa DiscountVapers... na poleđini je otisnuo tablicu optimalnih kombinacija napona i otpora... pa kaže u zadnjoj stavci da se na 7,4 V može pariti uz 4,5 do 5,0 ohma... Budući da se na Devils Marbleu može složiti kombinacija od 7,4 V slijedi pitanje kako i na čemu složiti otpor od 5 ohma? I ima li to uopće smisla, odnosno, što bi se dobilo? :-)

Povratak na vrh 

[ 393 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 40  Sljedeća

Početna » Binaries » Atomizer

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club