| Autor |
Poruka |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK Postano: 01 svi 2013 20:47 |
|
|
Valter je napisao: Kondenzat ostaje i tu će biti zauvjek.
Jednostavno je to tako zbog materijala i razlike u temperaturi. Eto kada razmišljam nećim drugim a ne glavom. Pucketanje se čuje i na 100% VG.
Dvije rupe daju puno bolju aromu nego samo jedna. 100 posto vg veca temperatura pucketanje...pokusaj 50/50
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK Postano: 01 svi 2013 20:50 |
|
|
Valter je napisao: Kondenzat ostaje i tu će biti zauvjek.
Jednostavno je to tako zbog materijala i razlike u temperaturi. Eto kada razmišljam nećim drugim a ne glavom. Pucketanje se čuje i na 100% VG.
Dvije rupe daju puno bolju aromu nego samo jedna. Gdje si busio rupu i koliku ?
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK Postano: 01 svi 2013 21:12 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Odmah iznad postojeće od 1 mm. I pri tome mi je zbog nepažnje pukao borer, ubo se u prst i napravio štraftu na poklopcu.
Ljut sam ko pas. Nije da se ne da srediti, ali...
Sve u svemu to je dobar stroj. AGA-T+ je dobra tek nakon prerada. A ako se preradi oba su dobri. Jednaki, rekao bih. Sada je stvar estetike u odabiru između ta dva. A kako posjedujem oba, sretan sam ko malo dijete. Atty mi neko duže vrijeme nije potreban. Imam sve što mi treba.
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK Postano: 01 svi 2013 22:31 |
|
|
|
Na agi si samo proširio rupu za mesh ili još nešto ? Meni je dotok zraka na agi sasvim dovoljan možda čak i malo previše slobodan . onako đuture mislim da je rupa oko 1,2 ili 1,5 mm
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK Postano: 01 svi 2013 23:36 |
|
|
|
Rupu za mesh sam napravio po uzoru na RSST. Veličinom i izolacijom. Izolirao sam i dno tanka da mogu mesh gurnuti do kraja. Plus pol nisam napravio na feder jer mi se nije dalo (trebalo je otići još jednom do radione) a nije ni neophodno.
I na njoj sam dodao još jednu rupu za zrak. Puno spretnije nego na RSST.
Nakon tih dorada mogu reći da je to to.
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK Postano: 06 svi 2013 13:52 |
|
|
Stigao ovaj rsst. Nije sada nesto sa wow efektom ali radi korektno,setup slozen sa o,25 kantalom (Karo me uplasio za onaj 0,3  pa ce malo sacekati ) 6 namotaja 1,7 oma radi korektno. Ima neke mane ,ako sraf na vrhu nije dobro pritegnut otpor varira (uopce mi nije jasna prednost ovoga naspram obicne matice). Pojavljuje se kondenzat,rupa za zrak je mozda nesto manja ali se da i ovako koristiti. Neema pucketanja ,to je vjerojatno bila samo vg tekucina( ili kondenzat koji dode u kontakt sa meshom) Sve u svemu prolazna ocjena 
Zadnja izmjena: damirdjg; 07 svi 2013 20:28; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK Postano: 07 svi 2013 20:27 |
|
|
Frenk je bio u pravu,+ je previse udaljen od mesha i nakon par sekundi u zavisnosti od zice se usije sto mijenja okus tekucine. Iskreno mislim da onaj Busardo bas i ne zna sto prica ili je placen da govori sto govori. U iducih par dana isprobavamo druge kombinacije ali za sada ga did od 8 dolara sisa za tri klase 
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK Postano: 07 svi 2013 22:48 |
|
|
|
A što te točno sprječava da ga ne približiš? Meni je skoro priljubljen uz šaraf. I na njemu i na AGA-T.
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK Postano: 07 svi 2013 22:59 |
|
|
Valter je napisao: A što te točno sprječava da ga ne približiš? Meni je skoro priljubljen uz šaraf. I na njemu i na AGA-T. U principu nista ali isao sam raditi setup kako bi bilo logicno  Nisam odustao od njega sutra cemo ponovo 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK Postano: 08 svi 2013 00:50 |
|
|
|
Dvije podložne plčice/platne/ ispod matice između kojih dođe žica i riješen problem...
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |