| Autor |
Poruka |
|
SrKi
|
Naslov: Re: Fogger Postano: 04 lis 2013 23:05 |
|
|
Max_ZG je napisao: Ništa nije savršeno, ili curi ili se teško puni ili je ogromno ili premalo, preskupo, nedostupno ali to i jest čar ovog našeg hobija. Zato trebamo razmjenjivati iskustva i pomagati jedni drugima savjetima. savrseno receno 
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Fogger Postano: 05 lis 2013 19:54 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Skoro je prošlo 1 i pol dan druženja sa Foggerom. Moje mišljenje se nije pretjerano promijenilo ali smo se oko nekih stvari ipak dogovorili.
Problem plusa je riješen da nema kratkog spoja i da je sve ipak malo solidnije. Malo prije sam uspio natočiti Foggera odozdo i nafilati ga "samo" sa 2x2mm wicka. Na taj način sam dobio bolje potapanje wicka, i naravno, bogatiju aromu. A kakvo je stanje sa wickom u mojem skladištu, mogu reći da je ušteda velika.
Za to je bila potrebna određena doza modificiranja attya uz dozvolu vlasnika istog (nemoj reći da nisam pitao). U planu su još neke sitnije modifikacije kada bi mogao reći da je atty prilično OK.
Naravno da će teško postavljanje setupa ostati, ali barem neka nakon muke po setupu stvar radi kako treba.
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Fogger Postano: 05 lis 2013 19:57 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Valter je napisao: Za to je bila potrebna određena doza modificiranja attya uz dozvolu vlasnika istog (nemoj reći da nisam pitao). U planu su još neke sitnije modifikacije kada bi mogao reći da je atty prilično OK.
dao sam ti ga da ga ispitaš i probaš srediti a ne da me stalno nešto ispituješ.... 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Fogger Postano: 05 lis 2013 20:03 |
|
|
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Fogger Postano: 05 lis 2013 20:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Valter je napisao: Samo 3-osno daj "podebljaj" to malo 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Fogger Postano: 05 lis 2013 22:19 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
Max_ZG je napisao: Ništa nije savršeno, ili curi ili se teško puni ili je ogromno ili premalo, preskupo, nedostupno ali to i jest čar ovog našeg hobija. Zato trebamo razmjenjivati iskustva i pomagati jedni drugima savjetima. Dajem lajk za ovu izjavu, doslovno opisuje našu situaciju Valter je napisao: LOL, fali još rupica za zrak na Foggeru? 
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Fogger Postano: 06 lis 2013 09:59 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
matija je napisao: Max_ZG je napisao: Ništa nije savršeno, ili curi ili se teško puni ili je ogromno ili premalo, preskupo, nedostupno ali to i jest čar ovog našeg hobija. Zato trebamo razmjenjivati iskustva i pomagati jedni drugima savjetima. Dajem lajk za ovu izjavu, doslovno opisuje našu situaciju Valter je napisao: LOL, fali još rupica za zrak na Foggeru?  Ne fali ali kak se suzdržati 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Fogger Postano: 07 lis 2013 14:40 |
|
|
Valter je napisao: Razlog mog kriticizma nije u tome da to nikako ne radi ili radi jako loše. Razlog je u tome što za iste ili manje novce možeš kupiti nešto bolje. Barem prema mojem mišljenju.
Jedna od tih stvari je upravo i BT804SS. Taj atty se barem jednako teško sklapa kao i Fogger, ali košta upola jeftinije i može se modificirati da radi i bolje nego out-of-box. U stvari, da se lakše sklapa. Kako imam na stolu dovoljan broj attya koji rade kako treba, malo mi je ostao sa strane. Pun i radi. Ne grglja i ne curi. Sve je u tome kakav se setup napravi i kako se puni. U tome je jednako dobar kao i Fogger. Moze trampa ?...ja tebi BT804 SS,ti meni Fogger? 
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Fogger Postano: 07 lis 2013 15:05 |
|
|
Karo je napisao: Moze trampa ?...ja tebi BT804 SS,ti meni Fogger?  Sorry Karo, može se utvrditi da nemamo isti smisao za humor. Možda bi pomoglo pažljivije čitanje i jasniji prijevod napisanog teksta.
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Fogger Postano: 07 lis 2013 15:15 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Blagi off topic. Imam bt804 ss extended preko 3 mjeseca i nije mi procurio niti jednom. Punim ga odozgo, samo prstom zacepim rupu za zrak ... Moram pod hitno otvoriti topic o mitovima u parenju... ima materijala poprilicno.
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |