| Autor |
Poruka |
|
cuky
|
Naslov: Re: Line v.2 Postano: 12 ožu 2012 23:27 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Line v.2 Postano: 13 ožu 2012 13:27 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Eto ja sam trknuo do Cukya i poslikao dok spava. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Line v.2 Postano: 13 ožu 2012 18:33 |
|
|
ova druga nije moja,jes moja slika ali nije line 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Line v.2 Postano: 13 ožu 2012 18:37 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
cuky je napisao: ova druga nije moja,jes moja slika ali nije line  Jebat ga, tvoja zena je rekla da moramo biti brzi i tihi ... ups. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Line v.2 Postano: 13 ožu 2012 18:49 |
|
|
|
Vidim da je fiber u mrežici. Jel taj trik valja? a još nisam ponovno stigao namotati, ali Karo mi je puno pomogao sa svojim postom i videom od Scotta. Scott je legenda, nisam ni vidio da ima review od Line-a,
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Line v.2 Postano: 13 ožu 2012 19:15 |
|
|
Kinta je napisao: cuky je napisao: ova druga nije moja,jes moja slika ali nije line  Jebat ga, tvoja zena je rekla da moramo biti brzi i tihi ... ups.  a zato je ona sretna  navrati ti opet da se ja nemoram umarat oko nje fiber u mrežici tako tako trebaš provat,ja sam se vratio na variantu bez fibera
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Line v.2 Postano: 13 ožu 2012 21:10 |
|
|
evo ovako.kad namotam kantal oko mrežice i namotam samo na veliku elektrodu znači na malu ništa,line radi  .to znači da dobiva preko mrežice.mrežicu sam oksidirao 7-8 puta na brener pa u vodu,tako 4 mrežice i na svima se isto događa  .jeli to normalno,i jeli ja gdje grješim  .da to provam me potaknulo to jer sam primjetio da se kantal grije i crni samo u vrhu.znači samo gornja 2 namotaja,donja 2 ne rade.eto to sam vidio,a line radi ali mislim da ti nije dobar rad. 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Line v.2 Postano: 13 ožu 2012 21:18 |
|
|
cuky je napisao: evo ovako.kad namotam kantal oko mrežice i namotam samo na veliku elektrodu znači na malu ništa,line radi  .to znači da dobiva preko mrežice.mrežicu sam oksidirao 7-8 puta na brener pa u vodu,tako 4 mrežice i na svima se isto događa  .jeli to normalno,i jeli ja gdje grješim  .da to provam me potaknulo to jer sam primjetio da se kantal grije i crni samo u vrhu.znači samo gornja 2 namotaja,donja 2 ne rade.eto to sam vidio,a line radi ali mislim da ti nije dobar rad.  Problem je kod Line-a a i kod ostalih Gena što mrežica ide kroz tijelo koje je jedan od polova/najčešće minus/ a sok ima u sebi vode i dolazi do gubitka napona-iskrenja-između kućišta i mrežice,jedino pravo rješenje je na mrežicu staviti cca 5mm teflonske cjevčice,a za nuždu se može i komadić teflon trake,a onda-preporod... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Line v.2 Postano: 13 ožu 2012 21:27 |
|
|
teflon traka,jeli ona što koriste vodoinstalateri ili neka druga to mi je jasno da je cjela line,u mom slučaju (-) i to me kopkalo.znači izolirat mrežicu od kučišta i to je to 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Line v.2 Postano: 13 ožu 2012 21:29 |
|
|
cuky je napisao: teflon traka,jeli ona što koriste vodoinstalateri ili neka druga to mi je jasno da je cjela line,u mom slučaju (-) i to me kopkalo.znači izolirat mrežicu od kučišta i to je to  Ja imam teflon cjevčicu od GLV-a a teflon traku nisam probao,to je samo sugestija,da traka koju koriste vodovodari 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |