| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 03 lip 2011 17:33 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Kinta je napisao: Karo je napisao: Definitivno nije za eGo,jel tako?Da ih ne mislim uopste.. Za eGo ni u kom slucaju nije. Ali za ostalo ... znate kaj? Malo sam proucio G4, izmijenio tehniku parenja ubacio peto punjenje i ... stvar je i vise nego dobra. Kako? Prestal si koristiti baterije, ili Mod, ili oboje, ili.........a-haaaa, samo ga gledaš. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 03 lip 2011 17:50 |
|
|
Kinta je napisao: Karo je napisao: Definitivno nije za eGo,jel tako?Da ih ne mislim uopste.. Za eGo ni u kom slucaju nije. Ali za ostalo ... znate kaj? Malo sam proucio G4, izmijenio tehniku parenja ubacio peto punjenje i ... stvar je i vise nego dobra. E hvala ti puno,ovo nam je pomoglo.......puno.Ne....ozbiljan sam,pogotovo kad si ubacio peto punjenje.Znao sam da je do petog......i do promene tehnike parenja.... 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 03 lip 2011 19:46 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
he he moram se pozurit s pisanjem da mogu gledat novi poraz rvacke.
G4 na 5V radi super. Ono sto nedostaje je liquid. G4 je prekopirana verzija attya s refilom, bez incofoama. Znaci suganje stvara podtlak sto izvlaci liquid iz rezervoara. Tehnika: Saugaj sekundu ili dvije - stisni prekidac u duzini po zelji - pusti prekidac - saugaj jos sec ili dva.
Na taj nacin dovoljni liquida dolazi do grijaca. Jes da je u pocetku malo zajebano al se covjek privikne.
Rezultat je aroma dosta blizu RN4075, ni para nije toliko manja. Medjutim nacin tankanja, autonomija od 4 sata, ne trebam vise pincetu i maramice ... jos ako ce vijek trajanja biti 8 dana (a meni se cini da ce G4 izdrzati puuno vise od 20ml liquida) ... u tom slucaju ce do sada nedodiljivi RN4075 biti ozbiljno ugrozen.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 03 lip 2011 20:18 |
|
|
Kinta je napisao: he he moram se pozurit s pisanjem da mogu gledat novi poraz rvacke.
G4 na 5V radi super. Ono sto nedostaje je liquid. G4 je prekopirana verzija attya s refilom, bez incofoama. Znaci suganje stvara podtlak sto izvlaci liquid iz rezervoara. Tehnika: Saugaj sekundu ili dvije - stisni prekidac u duzini po zelji - pusti prekidac - saugaj jos sec ili dva.
Na taj nacin dovoljni liquida dolazi do grijaca. Jes da je u pocetku malo zajebano al se covjek privikne.
Rezultat je aroma dosta blizu RN4075, ni para nije toliko manja. Medjutim nacin tankanja, autonomija od 4 sata, ne trebam vise pincetu i maramice ... jos ako ce vijek trajanja biti 8 dana (a meni se cini da ce G4 izdrzati puuno vise od 20ml liquida) ... u tom slucaju ce do sada nedodiljivi RN4075 biti ozbiljno ugrozen. Thaaank you sir!
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 03 lip 2011 20:49 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Kci mi je popalila memorijsku karticu tak da bum sutra neki filmic slozil. Niste dugo vidjeli moje lijepo lice. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 05 lip 2011 09:23 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Pitam na forumu, zašto koristiš adapter ako si uzeo 510 i 901 navoje na g4? Nema rupu za zrak, ili je ovako liepše, ili kaj???
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 05 lip 2011 09:37 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CHROMEX je napisao: Pitam na forumu, zašto koristiš adapter ako si uzeo 510 i 901 navoje na g4? Nema rupu za zrak, ili je ovako liepše, ili kaj??? G4 nema 901 i 510, nego 808 i 510. Kod 808 za razliku od 901/RN4075 ima dovod zraka kroz centralnu rupicu. Iako ja preradjujem sve 901 konektore da mogu primiti 808 kartomizere, u slucaju G4 to nije dovoljno. G4 za razliku od KR808D-1 trazi dosta vise zraka sto mu 901-808 adapter i omogucuje. Osim toga G4 trazi vislji centralni kontakt na modu. Znaci mogu preraditi 901 konektor ili za G4 ili za KR808D-1. Oboje ne moze raditi kako treba makar je razlika samo 0,2mm. Ok, da sam picajzla je opcepoznata stvar. BTW. Lis ima na probi G4 s 510 konektorom. Prvo njegovo izvjesce govori da dobiva previse zraka. OK i Lis je picajzla. 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 05 lip 2011 09:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
 Je, 808,e sad jbg-a, to nemam u kolekciji, ali ću probati 510 na 901 sa više zraka, pa da vidim ko je picajzla od svih. 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 05 lip 2011 09:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Eto nagovorio si me sad Devil's Marble radi s G4 bez adaptera, sto je i bolje jer je jedan spoj manje. Mislim da ce i s KR808D-1 raditi dobro.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 05 lip 2011 10:03 |
|
 |
| Moderator |