Forum    FAQ

.

Početna » Binaries » Atomizer

[ 78 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: RSST Atomizer SMOK
 Post Postano: 21 vel 2014 12:41 

Stavi 0.32 ili 0.3 kantal sa otporom 0.8 i to je to...

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 vel 2014 13:41 
Moderator

RSST kao i svi drugi genovi na niskim otporima prenose ogromnu snagu na tekućinu i time je jako zagrijavaju. Poslijedice su slijedeće:

1. Nikotin postiže veću temparaturu pri isparavanju i puno je kemijski aktivniji i jače "lupa"
2. Velika kapilarna aktivnost u meshu, ide puno tekućine i generira se jako velika količina pare
3. Visoka temparatura doslovno uništava aromu i aroma je prigušena

Pored toga kada duže vrijeme ( cijeli dan ) pariš istu tekućinu dolazi do zasićenja okusnih pupoljaka i poslije toga možeš lijevati čistu aromu po jeziku svejedno ništa od te arome nećeš osjetiti.

Evo ovo su razlozi zašto ti se sve to dešava, pa ti vidi sam što možeš prema svojim mogućnostima promijeniti da si riješiš problem.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 21 vel 2014 13:58 

Pavle,ja bio pola god na genovima,nisam problema imao nikakvih od 1-1.5 oma,presao na vatu i ove kaye jer su jednostavniji za slagat

Ne kuzim,zelis rec da genovi ne valjaju ili...? A ako stavim mesh u taifuna onda isto problem po tebi?

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 vel 2014 14:12 

moj rsst je na oko 1 ohm, sve ispod toga mi ne valja jer se gubi aroma, ja radim 4 namotaja sa 0,28

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 vel 2014 14:17 

Interesantno :popcorn:

Probat ću stavit još jedan namotaj, kako sam i prije radio, pa ću viditi što će biti.

Ima li smisla špaga ili microcoil.. ili nešto tako...

Vidim da ima potencijala ova debata, ima tu još puno iskustava i prijedloga za podijelit, ndam se da će ih biti još.

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 vel 2014 14:25 

Znao sam i od prije da ti se na određenu aromu smanji osjetljivost, ali nema mi ogike da opet u toikoj mijeri, onda nijedan atomizer nema smisla, odnosno onda je sve isto što koristio kad će ti ovako i onako osijet arome nestati :conf:

Eventuano onda jedino Dripper dolazi u obzir pošto možeš svaki put drugu aromu ukapati :hmm:

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 vel 2014 14:33 

vulja malo se brkaju lončići vidim ;)

u gt-u se mesh ne grije koliko znam, služi samo za dovod tekučine ....

kod rsst-a je problem što nemaš nikakvu regulaciju zraka, možeš jedino proširiti rupu pa sa većim dovodom zraka bolje hladiš sam grijač...

meni je prije širenja rupe doslovno "kuhao" tekučinu na meshu...

npr. i ja i froms imamo rsst sa neznatnim razlikama u setupu, ali njegov rsst je imao širu rupicu za zrak ( mislim da je 2 mm )

ista tekučina kod njegovog osjetila se puno više nego li na mojem rsst-u...

sa kayom ili gt-om ga ne možeš uspoređivati jer je koncept totalno različiti - stvar je gušta pojedinca što mu više paše ;)

npr. meni je old captain postao vremenom favorit i probao sam ga na svemu što imam i ni u jednom atyu ili clearu nije isti

u kayi ga npr mogu drito u pluća bez da me zagrcne, na krakenu nema šanse, na rsst-u tako-tako...

ako želim puno arome onda ga koristim u i clear 30, jer silca je nešto drugo ;)

stvar je izbora i gušta pojedinca kao i volji slaganja setupa

Sigelei zmax V5 , Nemesis clone, Chi You clone, rsst, Kraken clone, i clear30, Kayfun lite...

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 vel 2014 15:40 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Eto, Max je sve napisao.
Kod mene je rupica za zrak 2mm. Žica 0,30 3/2 namotaja i dobio 0,7 oma. Pari k'o ludok kao i aroma i TH. Može se dogoditi malo "zagušenje" kod chain vapinga i to nakon 10-ak povlačenja ali mene obori već nakon 5-6 povlačenja pa moram stati.

Sam si rekao da nisi mijenjao mesh od kad imaš RSST i da ga samo spališ. Kao što se vidi na grijaču nečistoća isto tako je i sa meshom samo se to ne vidi i ne može se spaliti pa ga je potrebno promijeniti nakon nekog vremena.

Može se napraviti sa fiberom ili vatom ako će raditi na većoj omaži ali onda sve skupa gubi smisla jer praktično dobijaš malo bolji clear a da ne spominjem veliku mogućnost dry hitova.

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 21 vel 2014 15:43 
Moderator

vulja je napisao:
Pavle,ja bio pola god na genovima,nisam problema imao nikakvih od 1-1.5 oma,presao na vatu i ove kaye jer su jednostavniji za slagat

Ne kuzim,zelis rec da genovi ne valjaju ili...? A ako stavim mesh u taifuna onda isto problem po tebi?

Čovjeku sam pokušao odgovoriti na ovo pitanje:

Citat:
Pari ko lokomotiva i to mi se sviđa, ali mi brzo (dan-dva) nestane arome i para mi postane bezukusna.

Ovo što sam napisao to je samo moje mišljenje, žao mi je ako je ispalo da tvrdim da genovi nevaljaju.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 21 vel 2014 15:55 

Ma ne to,nego je ispalo da mesh sjebe likvid i da ne valja u nikom pogledu...i dalje tvrdim da mu setup me valja,i mesh je moguce zastopan,promijenit mesh,deblja zica i 1-1.5 oma,ako ti to ne valja slozi mc i vatu u njega pa probaj tako

Povratak na vrh 

[ 78 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Početna » Binaries » Atomizer

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club