| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 05 lip 2011 20:13 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Divno, ja to ne bi delal v hiži, moja me ne bi sterala, nego vubila. No, shvatio sam, treba ga kurit na 7,87V pa bu valjda krepal. Moram to probat 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 05 lip 2011 20:56 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Doobroo ... sad kad su svi vidjeli vadim chakiju na dnevno svjetlo i pristupam pandlanju. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 06 lip 2011 08:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Kinta je napisao: Doobroo ... sad kad su svi vidjeli vadim chakiju na dnevno svjetlo i pristupam pandlanju.
Razocaran ... unutra nema nista sto se ne vidi izvana. E da, nisam nigdje vidio da netko spominje otpor - 3,5 Ω.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
cahura
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 06 lip 2011 11:27 |
|
|
|
jel ima ko viska g4 na testiranje? =)
_________________ TkO?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 06 lip 2011 11:49 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
cahura je napisao: jel ima ko viska g4 na testiranje? =) Ajde sacuvao sam ti jedan.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 06 lip 2011 19:47 |
|
|
Kinta je napisao: cahura je napisao: jel ima ko viska g4 na testiranje? =) Ajde sacuvao sam ti jedan. A kak ide to,na testiranje,samo kažem,kinta ja bi eno g4 na testiranje i onda mi đabalesko stigne jedan od kinte,jedan  od draža,jedan od lucifera...i ja onda testiram non-stop...ili nekak drgačije,pojasni mi kinta,ak ne moram na taj način potrošit ni kinte,evo,ja se bilježim za sve buduće modele kad ti stignu moj je eno komad,kao newslleter što dobijam od nekih dragih sitea,a ti češ biti dragi kinta... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 06 lip 2011 20:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Pa tak, pomažimo studente, starce i olinjale medvede s raznoraznim bedastoćama. Ajmo bolje svi lepo uplatiti na VC po 20-tak yurića i lepo se napiti i najesti. Naravno da moj prijedlog neće bit uvažen, ali tek toliko, možda, nekada, negdje........u raju
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 06 lip 2011 22:29 |
|
|
CHROMEX je napisao: Pa tak, pomažimo studente, starce i olinjale medvede s raznoraznim bedastoćama. Ajmo bolje svi lepo uplatiti na VC po 20-tak yurića i lepo se napiti i najesti. Naravno da moj prijedlog neće bit uvažen, ali tek toliko, možda, nekada, negdje........u raju Uvazuje se .... 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 06 lip 2011 23:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: CHROMEX je napisao: Pa tak, pomažimo studente, starce i olinjale medvede s raznoraznim bedastoćama. Ajmo bolje svi lepo uplatiti na VC po 20-tak yurića i lepo se napiti i najesti. Naravno da moj prijedlog neće bit uvažen, ali tek toliko, možda, nekada, negdje........u raju Uvazuje se ....  Podrzavam. Inace izgleda da je kraj price s ovim G4. Proizvodjac lijepo veli 2-3 punjenja, a ja sam ih stavio desetak. Rupice koje propustaju liquid u toplu komoru - vise ne propustaju. Sad liquid u premaloj kolicini dolazi izmedju vanjskog plasta i tanjurica. Zbog jakog uvlacenja centralni kontakt na konektoru se pomaknuo i smanjio dotok zraka. Ok vratio sam kontakt na mjesto i zrak je sada uredu. Ali sve radi ko rastelani pezejac. Zasto ... o zasto nesto sto sam platio 8 kuna ne moze raditi bar godinu dana?
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 07 lip 2011 07:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Može, može......samo nemoj koristiti.Gledaj i uživaj, naravno u 8 kn) Primjer:  nije vožena 20-tak godina, promijeniš gume, natankaš i ko nova. 
|
|
 |
|
 |