|
.
Sada je: 28 tra 2026 15:23. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 15:23. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Frenk
|
Naslov: AF-atomiser by Frenk Postano: 06 tra 2011 20:31 |
|
|
Ponukan višednevnim čitanjem postova o A2 atiju odlučio sam pokušati napraviti i evo što se izrodilo:  Fotka je strava:   A ovako izgleda nakon poludnevnog parenja/ko u priči/:  Ukratko:-kućište od kromiranog mesinga,konektor za aty 510,refil DSE801. Atomiser će se pojaviti u rubrici Prodaja ukoliko se pokaže interes usera za isti. Cijena će biti,orijentaciono,50% cijene A2.
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: AF-atomiser by Frenk Postano: 06 tra 2011 21:15 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Bravo Frenk! Toplice su ti shebale tijelo ali um caruje 
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: AF-atomiser by Frenk Postano: 06 tra 2011 21:26 |
|
|
Frenk. Dobar si. Tu je trebalo zivaca na lopate. Cestitam 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: AF-atomiser by Frenk Postano: 06 tra 2011 22:41 |
|
|
sanja je napisao: Bravo Frenk! Toplice su ti shebale tijelo ali um caruje  Ne spominji toplanu,odmah mi nije dobro,a to,um caruje,sumnjam,prije će biti,prolupo,kad mi je disk imao 3x prolaps zašto nebi i ovo malo vijuga  sam.
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: AF-atomiser by Frenk Postano: 06 tra 2011 22:48 |
|
|
Lis je napisao: Frenk. Dobar si. Tu je trebalo zivaca na lopate. Cestitam  Mogu ti reći da je,već mi došlo da sve pobacam.onda novi dan,grba boli ko i uvijek,u garažu,boli i tu i tamo,pa probaj ovako,onako,a najgore mrzim raditi sa tekućim metalom,uvijek bude i tamo gdje ne treba,sav sam izflekan ali ispalo je bolje od očekivanog a najljepši je tren kad prvi put povučeš a neznaš hoćeš li ispuhnuti paru ili ništa,a ono oblak,to je prava extaza,maltene orgazam 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: AF-atomiser by Frenk Postano: 07 tra 2011 05:17 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Zanimljivo, daj malo reci koji si otpor složio, koliko često mijenjaš (hm fiber), mrežice nema, ili je skrivena i sl.  U stvari, pošalji jednoga na test, da ga seciramo, pa ti možda i vratim malički dio uloženog truda, kao recimo Mogu i nofci, ali dobra reklama se ne da platiti najsuvljim zlatom. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: AF-atomiser by Frenk Postano: 07 tra 2011 16:48 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Jako dobro Frenk. Svidja mi se sto si uzeo i 801 refil. Stvarno lijepo i uredno. A jos si mi dao i jednu idejicu koju mozda iskoristim. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
cahura
|
Naslov: Re: AF-atomiser by Frenk Postano: 07 tra 2011 19:38 |
|
|
prijavljujem se za beta testiranje 
_________________ TkO?
|
|
 |
|
 |
|
yenki69
|
Naslov: Re: AF-atomiser by Frenk Postano: 07 tra 2011 22:17 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 18:41 Postovi: 180 Lokacija: Pačir, Vojvodina
|
Odlično Frenk, kažu da se trud na kraju isplati i eto primera ! Skidam kapu na trudu i umeću, i ja sam se sad zapalio da probam nešto slično napraviti 
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: AF-atomiser by Frenk Postano: 07 tra 2011 22:34 |
|
|
CHROMEX je napisao: Zanimljivo, daj malo reci koji si otpor složio, koliko često mijenjaš (hm fiber), mrežice nema, ili je skrivena i sl.  U stvari, pošalji jednoga na test, da ga seciramo, pa ti možda i vratim malički dio uloženog truda, kao recimo Mogu i nofci, ali dobra reklama se ne da platiti najsuvljim zlatom.  Otpor sa 4 namotaja 0,2 cekasa je oko 2 oma i to je super za 4V,NA 5 NISAM JOŠ STIGAO ,danas sam pokušao umjesto fibera sa mrežicom ali mi nije uspjelo,nešto me jebe a neznam šta,sutra novi pokušaj jer bi sa mrežicom bilo lakše raditi kad treba mijenjati a i mrežicu više preferiram od te ogavne staklene niti,kad ih natopiš,ko balečine,za jedan me već slomio Siniša,a za dalje ćemo vidjeti,moram u procesu proizvodnje nešto poboljšati jer ako budem radio 1 na tjedan,nit luk mirisao...neznam dalje to sa lukom,malo se strpite,ne stignem,ko za k.... i modova imam dosta naručenih,a ja volim sve polako,perfektno itd neznam drugačije... 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 28 tra 2026 15:23. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 15:23. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |