| Autor |
Poruka |
|
yenki69
|
Naslov: MY-T (A2-T) iz moje radionice Postano: 01 pro 2011 21:30 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 18:41 Postovi: 180 Lokacija: Pačir, Vojvodina
|
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: MY-T (A2-T) iz moje radionice Postano: 01 pro 2011 21:34 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: MY-T (A2-T) iz moje radionice Postano: 01 pro 2011 21:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Lijepo Yenki, kako si rijesio zamjenu grijace zice?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
yenki69
|
Naslov: Re: MY-T (A2-T) iz moje radionice Postano: 01 pro 2011 21:57 |
|
|
|
hvala hvala, za sada je kao na genesisu namotano na kontakte, ali tražim sitne šarafiće da ga rešim na navoj
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: MY-T (A2-T) iz moje radionice Postano: 01 pro 2011 22:31 |
|
|
|
Super je yenki,odlicno.....kad si vec zavrsio dobar posao probaj da napravis onaj sistem sa federom,kad pritisnes onda se otvori rupica gde uvuces kraj kantala,kad otpustis-onda se kantal prikljesti.Mnogo bolji nacin ako ga mozes izvesti.Mozda je sad malo teze da to uradis ali vidi beneficije od toga malo kasnije kad ce biti potrebno 30-tak sekundi za komplet grejac.Samo ideja,mozda ti se vidi kao dobra...
|
 |
|
yenki69
|
Naslov: Re: MY-T (A2-T) iz moje radionice Postano: 01 pro 2011 22:52 |
|
|
Karo je napisao: Super je yenki,odlicno.....kad si vec zavrsio dobar posao probaj da napravis onaj sistem sa federom,kad pritisnes onda se otvori rupica gde uvuces kraj kantala,kad otpustis-onda se kantal prikljesti.Mnogo bolji nacin ako ga mozes izvesti.Mozda je sad malo teze da to uradis ali vidi beneficije od toga malo kasnije kad ce biti potrebno 30-tak sekundi za komplet grejac.Samo ideja,mozda ti se vidi kao dobra... Hvala lepo, ideja je na mestu, i ja sam nešto tako mislio, samo je toliko malo mesto da neznam kako bi bilo izvodljivo, .. ali kako kaže onaj .. nikad ne reci nikad 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: MY-T (A2-T) iz moje radionice Postano: 01 pro 2011 22:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
yenki69 je napisao: Hvala lepo, ideja je na mestu, i ja sam nešto tako mislio, samo je toliko malo mesto da neznam kako bi bilo izvodljivo, .. ali kako kaže onaj .. nikad ne reci nikad  Mozda da probas ukrasti sistem s obicnih kucnih prekidaca za svijetlo? Tamo su opruge u vidu limica, pa ce ti mozda i sve odgovarati. Ili u krajnjem slucaju usadni imbus vijak.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: MY-T (A2-T) iz moje radionice Postano: 02 pro 2011 01:00 |
|
|
Zar je moguce da nikome do sad nije palo na pamet da uz A ... nesto prodaje i gotove spirale. Cestitam na trudu, jer je stvarno zajebancija dok se napravi atomizer, a pogotovo tank sistem. Ali to nije za mene. Jednostavno mi se neda zajebavat sa motanjem. A.. nesto bi za mene bio dobar kad bi: 1. bio lagan 2. da ne curi 3. da ima rezervnih gotovih spirala za kupit po nekoj normalnoj cijeni 4. da sve spirale daju istu aromu i jacinu. Tj. da je prepoznatljiv isto kao sto su i klasicni atomizeri. 5. Da spirala ima klik sistem, a ne serafice 6. da ima usis zraka ispod spirale. Ovo zadnje je najveci problem i to ce bit tesko rjesivo. Mislim da bi se naslo puno zainteresiranih kad bi bilo zadovoljeno svih 6 gore navedenih tocaka.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: MY-T (A2-T) iz moje radionice Postano: 02 pro 2011 05:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Bravo LJIS, oteo mi skoro cijelu ideju, ostalo ide nakon razgovora sa stručnjacima. E, sad koliko to bude isplativo?Bumo vidli su rekli slepci.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: MY-T (A2-T) iz moje radionice Postano: 02 pro 2011 17:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Lis je napisao: Zar je moguce da nikome do sad nije palo na pamet da uz A ... nesto prodaje i gotove spirale. Cestitam na trudu, jer je stvarno zajebancija dok se napravi atomizer, a pogotovo tank sistem. Ali to nije za mene. Jednostavno mi se neda zajebavat sa motanjem. A.. nesto bi za mene bio dobar kad bi: 1. bio lagan 2. da ne curi 3. da ima rezervnih gotovih spirala za kupit po nekoj normalnoj cijeni 4. da sve spirale daju istu aromu i jacinu. Tj. da je prepoznatljiv isto kao sto su i klasicni atomizeri. 5. Da spirala ima klik sistem, a ne serafice 6. da ima usis zraka ispod spirale. Ovo zadnje je najveci problem i to ce bit tesko rjesivo. Mislim da bi se naslo puno zainteresiranih kad bi bilo zadovoljeno svih 6 gore navedenih tocaka.  Tak to velki decki delaju. da dodam jos: 7. Keramicka posuda 8. Incofoam ispod grijaca 9. Regulacija dotoka zraka
|
|
 |
|
 |