| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: A2 ATTY Postano: 18 ožu 2011 16:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: A2 ATTY Postano: 18 ožu 2011 21:52 |
|
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: A2 ATTY Postano: 18 ožu 2011 22:52 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
icarnier
|
Naslov: Re: A2 ATTY Postano: 18 ožu 2011 23:16 |
|
|
|
Ma kakvih 100€. 55 Jureka sa poštarinom.Naručio prije 10 dana.Prekjučer je poslan. Čim dođe napravit ću malu recenziju.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: A2 ATTY Postano: 19 ožu 2011 01:54 |
|
|
He... nekih 10 RN-a. koji bi mi uz malo srece mogli trajat dvije godine. 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: A2 ATTY Postano: 19 ožu 2011 16:36 |
|
|
Moje skromno mišljenje: sve što je sa staklenom šnjurom NE VALJA pa da je badava,zašto? zato jer nema niti okusa niti udara grla,jednostavno te staklene niti gase aromu,a tko je to kupio zna o ćemu pričam samo neće priznati jer je bacio novac za nešto što ima jedino lijep dizajn-primjer: iz clearomizera sam povadio špagu i umjesto nje stavio mrežicu/pola dana gnjavaže/- preporod,obilna i aromatična para sa udarom u grlo itd.itd. 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: A2 ATTY Postano: 19 ožu 2011 16:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Frenk je napisao: Moje skromno mišljenje: sve što je sa staklenom šnjurom NE VALJA pa da je badava,zašto? zato jer nema niti okusa niti udara grla,jednostavno te staklene niti gase aromu,a tko je to kupio zna o ćemu pričam samo neće priznati jer je bacio novac za nešto što ima jedino lijep dizajn-primjer: iz clearomizera sam povadio špagu i umjesto nje stavio mrežicu/pola dana gnjavaže/- preporod,obilna i aromatična para sa udarom u grlo itd.itd.  Znaci misljenja si da spagice kapilarno sporije provode liquid do grijaca od mrezice? Ili spagice lagano nagorijevaju na grijacu?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: A2 ATTY Postano: 19 ožu 2011 17:11 |
|
|
Kinta je napisao: Frenk je napisao: Moje skromno mišljenje: sve što je sa staklenom šnjurom NE VALJA pa da je badava,zašto? zato jer nema niti okusa niti udara grla,jednostavno te staklene niti gase aromu,a tko je to kupio zna o ćemu pričam samo neće priznati jer je bacio novac za nešto što ima jedino lijep dizajn-primjer: iz clearomizera sam povadio špagu i umjesto nje stavio mrežicu/pola dana gnjavaže/- preporod,obilna i aromatična para sa udarom u grlo itd.itd.  Znaci misljenja si da spagice kapilarno sporije provode liquid do grijaca od mrezice? Ili spagice lagano nagorijevaju na grijacu? Neznam što se dešava,špagice super provode kapilarno ali mislim da je kemija u pitanju,ono,staklo-silicij-PG,VG,a i izgore jako brzo na dijelu koji prolazi kroz kantal iliti cekas... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: A2 ATTY Postano: 19 ožu 2011 17:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Frenk je napisao: Neznam što se dešava,špagice super provode kapilarno ali mislim da je kemija u pitanju,ono,staklo-silicij-PG,VG,a i izgore jako brzo na dijelu koji prolazi kroz kantal iliti cekas...  Hm, nebi izgorjele da su opskrbljene s dovoljno liquida ili da je temperatura manja. Uz slabiji grijac i veca kolicina liquida smanjuje temperaturu. Inace same spagice bi trebale podnositi puno. Samo razmisljam na glas, ali ne svidja mi se vise stvari oko ovakvih uradaka.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: A2 ATTY Postano: 19 ožu 2011 17:35 |
|
|
Kinta je napisao: Frenk je napisao: Neznam što se dešava,špagice super provode kapilarno ali mislim da je kemija u pitanju,ono,staklo-silicij-PG,VG,a i izgore jako brzo na dijelu koji prolazi kroz kantal iliti cekas...  Hm, nebi izgorjele da su opskrbljene s dovoljno liquida ili da je temperatura manja. Uz slabiji grijac i veca kolicina liquida smanjuje temperaturu. Inace same spagice bi trebale podnositi puno. Samo razmisljam na glas, ali ne svidja mi se vise stvari oko ovakvih uradaka. Do sada je Joye510 cart za mene zakon,pogotovo sa dodanim tankom oko sebe,evo,21 dan u toplicama-punio sam 4-5 puta,puno pare,arome,a i potrošnje što uopće nije bitno...nikad nisi ništa napisao o tom cartu,nije vrag da nije valjao,do sada sam uzeo 10 kom.od kojih sam bacio 2-jedan odmah nije valjao ali sam ga otvorio i popravio 
|
|
 |
|
 |