Stigao jucer

lijepa kutijica i u njoj mali simpaticni mod striceka Sigelei a 20. Ljepse izgleda nego na slikama ,obrada metala po mom amaterskom misljenju bez greske,rsst na njemu izgleda fenomenalno,najvaznije je sto je minijaturan
e sada ide onaj ali...gumb za paljenje se vrti kako hoce,svaki peti put ne radi (sada vec radi svaki peti put) vjerujem da i u trenutcima kada radi napon znacajno varira u odnosu na snagu baterije
Uglavnom svi koji zele dati svoje novce g Sigleiu neka razmisle da iste propiju u lokalnoj birtiji,kupe komad stjene sa mjeseca ili potrose bilo na koji drugi smisleniji nacin

Da ne zaboravim gospodinu Sigleiu bih pozelio da mu se svakim neuspjesnim klikom jedan teleskopski mod produzen do maksimuma zabije u stisnutu i skrtu guzicu...
Nemogu se sloziti sa ovim sto si napisao...
Ja imam Sigelei #13a i mod je vise nego perfektan,kreni od navoja pa sve do izrade na CNC,nema niti jedne jedine mane a unutrasnjost je posebno precizno i dobro izradjena...Jedino se mogu pozaliti na veliki hod tastera koji sam rijesio za minut,sad mu treba 1.5 mm hoda do kontakta.