Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Hrvatska

[ 25 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Karlovac
 Post Postano: 11 srp 2012 16:20 

:rotfl: samo se usudi :angry_shake:

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 srp 2012 19:54 

sanja je napisao:
:rotfl: samo se usudi :angry_shake:

hahahahahaah usudio se :rotfl: :rotfl:

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 srp 2012 20:45 

:shock: :shake:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 srp 2012 06:38 
Moderator

Sanja, ti si ko i moja stara. Ni za miloga boga iz Zagreba. Naravno svaki dan kazalište, kino, muzej i ostala kultura. Priznaj da ne koristiš baš pretjerano te blagodati, ali bitno da se može otići. Većina zagrepčanaca koje znam pukne kad dođe kod mene, svi bi tako, samo nemaju muda. te posel, te deca, hiljadu problema. To je sranje. Mi smo prije, dok smo imali posel, išli svaki dan u ZG, 30 min. autom. Ima i bus, ako deca idu u školu u ZG, iako postoji gimnazija i u Ka. Život je jeftiniji, priroda, mir i tišina. No ko se zlegne u ZG mora tamo i ostati dok ne krepa. A kaj bi vam ja. Uživajte. :beljise_har:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 srp 2012 19:54 

Znaš da volim prirodu,u njoj na pol i živim i to u raju.Ali nemrem bez Zagreba, priznajem.Priroda mi dosadi nakon par dana.Baš mi paše red grada,red prirode...Kazališta i muzeje koristim manje nego što bi htjela ali ih koristim,nekad gusto nekad pusto :mrgreen: ali se zato svaki dan vidim sa svojim frendicama,zbrcnemo se i odemo biciklima u grad,na Jarun,do Samobora,o šopingu bolje da ne pričam.Kad sam na ranču,rastapam se od miline,ali mi je tri dana rastapanja u vrh glave :) Zato velim,najljepše je kad ljudi uspiju živjeti po svom izboru bilo to selo ili grad ili... kombinacija

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 srp 2012 09:38 
Moderator

Jedna od stvari koju nema megalopolis

Karlovački Dani piva 2012.
Karlovac | 24.08.2012. - 02.09.2012. | 18:00
"Karlovački dani piva" najveća su pivarska manifestacija u Hrvatskoj koju svake godine posjeti preko 200.000 ljubitelja piva.

U deset ljetnih dana, potkraj kolovoza i početkom rujna, u slavu piva na desnoj obali karlovačke rječne ljepotice Korane živi čitav jedan mali grad zabave i gastronomije. Najposjećenija pučka svečanost u Karlovcu, tijekom koje gradom poteče peta rijeka, rijeka piva, pravi je mali "Octoberfest", po uzoru na bavarsku pivsku feštu koja se održava u Munchenu .
Prvi "Dani piva" u Karlovcu otvoreni su 1984. godine, na poticaj Karlovačke pivovare, na središnjem trgu u starogradskoj Zvijezdi, puštanjem piva da teče iz starog gradskog zdenca. Svake godine manifestacija je širila svoju ponudu i bivala sve posjećenija, te je 2000. godine preseljena na prostor novouređenog Sportsko-rekreacijskog centra "Korana". Jedna od najvećih atrakcija "Dana piva" uvijek je svečana povorka, predvođena zaprežnim kolima s pivskim bačvama, koju od pivovare na Dubovcu do središnje pozornice ispraća gotovo čitav grad. Kulturno-zabavna i gospodarska manifestacija "Karlovački dani piva" izrasla je zaštitni znak, grada Karlovca. Odlikuje se bogatim i raznolikim programom, prigodnim obrtničkim sajmom, obiljem gastronomske ponude i velikim izborom različitih vrsta odličnog piva. I dok odrasli nazdravljaju kriglama i uživaju u čarima "tekućeg kruha", djeci su omiljeli nezaobilazni veliki karlovački pereci, koji mame još topli i slani. Najmlađima je i užitak provesti se od središnje gradske Promenade do Korane turističkim vlakićem.
"Karlovački dani piva" su fešta za sve uzraste i za sve ukuse. Programi su cjelodnevni, a nastupaju pjevači i glazbeni sastavi zabavne, rock, pop i drugih vrsta glazbe, limene glazbe, dječji zborovi, folklorna društva, mažoretkinje... Na "Danima piva" svatko pronalazi neke svoje drage pjesme, plesove, igre ili drugu zabavu i razonodu. Poseban su doživljaj koncerti, koji znaju potrajati i do ranih jutarnjih sati, s i po desetak tisuća posjetitelja, na pozornicama pod prostranim šatorima.

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 srp 2012 13:45 
Moderator

Bio malo u gradiću, sve puno ljudi, turista, kupanje na Korani i sl. Za razliku od megalopolisa koji je prazan, svi na moru.
Naravoučenije: ljudi u KA nemaju para za more,
oni u ZG očito imaju........para za bacanje. :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 srp 2012 13:53 
Administrator

Aha, a sad reci koji je postotak dalmatinaca u KA a koji u prestolnici?
Druga stvar je sto je u megapolisu porasla prodaja infracrvenih zarulja za 8000%. Ljudi se zakljucaju u stanove upale lampu i ne izlaze 14 dana. Ni postaru ne otvaraju. Nakon 2 tjedna izlaze van i pocinje:

- Joj kak si lepo pocrnila ... di si bila?

Eto zasto nema ljudi po megapolisu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 srp 2012 14:01 
Moderator

Pa, postotak dalmatinaca je otprilike u ZG 133, a u KA 0. Ali svi dalmoši su došli u ZG da se nikad ne vrate na more, pa kam onda idu?
Stari purgeri, kojih ima 0,00002% su zaključani doma, ali nemaju za žarulje za kvarcanje, jedva nekaj ušičare na Dolcu (pokupljaju ostatke) i naravno prodaju još malo obiteljskog zlata za kruh. E, to je žalosna istina.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 srp 2012 14:44 
Administrator

E sad ne pretjeruj, pa nisu svi hercegovci damatinci. Imas Livno , Duvno, Lištica ... nije ti to sve dalmacija.

Povratak na vrh 

[ 25 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Ostalo » Hrvatska

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club