|
.
Sada je: 04 svi 2026 16:18. | Zadnji put si ovdje bio: 04 svi 2026 16:18. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 21 ruj 2015 15:20 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Sta god ti mislio o HDZu ili ja o SDSu to ne opravdava subjektivnost novinara u onom clanku, nacionalne stranke ne postoje radi nacije, to je samo nacin manipulacije masom radi sticanja moci i novca. Meni smeta sto clanak nije objektivan i sto ce drugi novinar tako napisati o SDPu, smeta mi neobjektivnost i lizanje guzice nekom. On je u tom clanku iskoristio izbjeglice da popljuje HDZ, idu mi na k te igre. To sto kazes da ti je HDZ pokrao drzavu, pokrao bi je i SDP da je bio u tom trenutku na vlasti, i svaka druga sugava partija Ovo sto je Kinta napisao je 100% u pravu, vise je dobrih ljudi al su losi glasniji. Svugdje na svijetu su ti losi ljudi na vlasti, zato sto oni idu preko leseva da ostvare moc i novac za sebe a dobri ne idu. Kad bi sad svim tim ljudima oduzeo moc i novac, oni bi se opet vratili, ili oni ili opet neki losi, jer oni idu gladno i prokleto, bez casti, sve u istu svrhu
Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: "Izbjeglice" Postano: 21 ruj 2015 16:05 |
|
|
|
OK,kužim kaj želiš reći, al kaj sad, rekao je kako stvari stoje, da je netko iz sdp-a nešto krivo napravio i to bi napisao. No dosta o tome. A ovo da su to loši ljudi, nisu, to su psihopati.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: "Izbjeglice" Postano: 21 ruj 2015 16:08 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
|
Pa ljudi, nismo djeca. Čemu se zamarati tko šta piše, čemu filozofirati šbbkk, živcirati se, tuđe stavove na našim prostorima je nemoguće promijeniti. Što se tiče ove situacije svatko može pogledati u sebe i odlučiti što može konkretno (ma koliko beznačajno bilo) napraviti ili to ne želi, i bok. Mi od svega radimo znanstvene radove.
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: "Izbjeglice" Postano: 21 ruj 2015 16:11 |
|
|
Lemi_O2 je napisao: Pa ljudi, nismo djeca. Čemu se zamarati tko šta piše, čemu filozofirati šbbkk, živcirati se, tuđe stavove na našim prostorima je nemoguće promijeniti. Što se tiče ove situacije svatko može pogledati u sebe i odlučiti što može konkretno (ma koliko beznačajno bilo) napraviti ili to ne želi, i bok. Mi od svega radimo znanstvene radove. Pa tome i služi forum 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: "Izbjeglice" Postano: 21 ruj 2015 16:17 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
Roots je napisao: Lemi_O2 je napisao: Pa ljudi, nismo djeca. Čemu se zamarati tko šta piše, čemu filozofirati šbbkk, živcirati se, tuđe stavove na našim prostorima je nemoguće promijeniti. Što se tiče ove situacije svatko može pogledati u sebe i odlučiti što može konkretno (ma koliko beznačajno bilo) napraviti ili to ne želi, i bok. Mi od svega radimo znanstvene radove. Pa tome i služi forum  Ma znam roots, ali ne mogu vjerovati očima kada pročitam stavove iz srednjeg vijeka. Zapitam se zar u Hrvatskoj postoje ljudi koji ne vide dalje od svoga kvarta ili sela, da ne kažem ulice.
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: "Izbjeglice" Postano: 21 ruj 2015 16:54 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
Roots je napisao: OK,kužim kaj želiš reći, al kaj sad, rekao je kako stvari stoje, da je netko iz sdp-a nešto krivo napravio i to bi napisao. No dosta o tome. A ovo da su to loši ljudi, nisu, to su psihopati. ja bi volio da su to psihopate al nisu, to su biznismeni to sto mi ovako pisemo po forumu promijenit nece nista al eto, nek se kaze, kad pocnem u kafani ovakvu pricu odmah ide cuti, cuce te neko pa ti eto problema, ili jednostavno se sugovornik sjeti da negdje mora ici a sve da ne bi neko rekao da je bio tu kad se lajalo
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: "Izbjeglice" Postano: 21 ruj 2015 17:35 |
|
|
veljo_81 je napisao: ja bi volio da su to psihopate al nisu, to su biznismeni to sto mi ovako pisemo po forumu promijenit nece nista al eto, nek se kaze, kad pocnem u kafani ovakvu pricu odmah ide cuti, cuce te neko pa ti eto problema, ili jednostavno se sugovornik sjeti da negdje mora ici a sve da ne bi neko rekao da je bio tu kad se lajalo Citat: Za psihopate se kaže da su „daltonisti za ljudske osjećaje i društvene moralne vrijednosti.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Postano: 21 ruj 2015 19:31 |
|
|
|
Jbte,uz toliku pricu o izbjeglicama i meni se pomalo pocinje rigati od njih,treba ih sve sterati u tri PM,PP...!
Uglavnom,ides dunav setas kej i vidis coveka koji se davi.
Sto bi ucinio?
1.) Gledao ga i dalje te rekao:Koju si tjutjicu materinu ulazio u vodu ako ne znas plivati?
2.)Pogledao jeli na obali ima dokumenata,pretrazio te zakljucio tko je i sto je.
3.)Bacio pogled prema njemu i pokusao odagnati jeli crnac,ci gan,sirijac,makedonac,bosanac,siptar,indijac ili žid...
4.)Dopisite vi?
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: "Izbjeglice" Postano: 21 ruj 2015 20:25 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
4. a šta je sa ljudima koji neznaju plivat i jednostavno ne mogu pomoć ?
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 21 ruj 2015 20:41 |
|
|
|
5. Stat i razmislit jel zbilja u nevolji il zeli da ti udjes pa da on tebe utopi
|
 |
Sada je: 04 svi 2026 16:18. | Zadnji put si ovdje bio: 04 svi 2026 16:18. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |