|
.
Sada je: 04 svi 2026 22:05. | Zadnji put si ovdje bio: 04 svi 2026 22:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
markoveliki
|
Naslov: Re: Odlazak u inozemstvo Postano: 20 stu 2015 18:31 |
|
|
Crni veljo  Pa šta ne ode ko građ.radnik dok se ne snađeš tamo. Čim ti je ponuđena " mala lova " vjerovatno bi imao osiguran prijevoz i smjestaj. Za početak super. A onda pomalo nađeš bolji posao i ćao đaci. Tako se to radi a ne očekivat čuda sjedeći na kauču. Život je vječna borba i za "uspjet" treba imat muda.
_________________  My Little mule & Fatty V3
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Odlazak u inozemstvo Postano: 20 stu 2015 18:33 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
markoveliki je napisao: Crni veljo  Pa šta ne ode ko građ.radnik dok se ne snađeš tamo. Čim ti je ponuđena " mala lova " vjerovatno bi imao osiguran prijevoz i smjestaj. Za početak super. A onda pomalo nađeš bolji posao i ćao đaci. Tako se to radi a ne očekivat čuda sjedeći na kauču. Život je vječna borba i za "uspjet" treba imat muda. Kratko i jebitačno. Od birača nema jebača. 
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 20 stu 2015 18:56 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
markoveliki je napisao: Crni veljo  Pa šta ne ode ko građ.radnik dok se ne snađeš tamo. Čim ti je ponuđena " mala lova " vjerovatno bi imao osiguran prijevoz i smjestaj. Za početak super. A onda pomalo nađeš bolji posao i ćao đaci. Tako se to radi a ne očekivat čuda sjedeći na kauču. Život je vječna borba i za "uspjet" treba imat muda. Ma nisam htio sekunde vise da budem na gradjevini i u timu, mrzim tim, uvijek radis za nekog, ovako pali i vozi, tvoji kilometri tvoj novac, ovisis samo o sebi. Tad sam bio i dosta mladji i zeleniji, jbg...
Uglavnom, sto je covjek stariji to mu se nekako ne ide nigdje
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Postano: 20 stu 2015 19:04 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
veljo_81 je napisao: Ma nisam htio sekunde vise da budem na gradjevini i u timu, mrzim tim, uvijek radis za nekog, ovako pali i vozi, tvoji kilometri tvoj novac, ovisis samo o sebi. Tad sam bio i dosta mladji i zeleniji, jbg... Uglavnom, sto je covjek stariji to mu se nekako ne ide nigdje Čuj stariji 
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 20 stu 2015 19:15 |
|
|
|
Jbg, sad dosla familija, krediti se digli i ulozili u kucu, planira se sta ce se raditi po kuci dogodine... Nekako, ne pocinje mi se ponovo, negdje se izgubila ona energija koja se nekad imala a i kicma vise nije ono sto je bila, tako da ne vjerujem da ce se negdje ici osim ako isil napadne
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Postano: 20 stu 2015 20:12 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
A gle, svatko zna za sebe što mu je najbolje. Ja imam 38 godina, radim od svoje 18., i kad sam vidio ubšta sam profućkao 19 godina života rekao sam sam sebi dosta. Nešto se moralo promjeniti. Teško je napustiti obitelj, prijatelje, rodnu grudu, ostaviti sve i početi iznova. Nema dana kad ne pomislim na sve što sam ostavio iza sebe, često se poželim vratiti, pomislim "ma jebo novce, nije u novcima sve", a onda se prisjetim iz čega sam otišao i kako sam živio, pa pogledam di sam sada i kažem " ne, hvala". Nikada u životu, ma koliko se trudio nisam mogao napredovati u poslu. Uvijek su tu bile nekakve rodbinske veze u igri i nikada, ma koliko god cjenjen bio nisam imao šanse za postići nešto. Sada napokon imam, pa ću tu šansu i iskoristiti. Tko zna, pod stare dane možda se i vratim, ali dok god kičma bude valjala, žao mi je ali ovdje je bolje.
Sent from my XT1563 using Tapatalk
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Re: Odlazak u inozemstvo Postano: 20 stu 2015 20:48 |
|
|
|
Pomalo diablo. Nikad ne reci nikad. Nemas dice pa je lako pricat. Ja sam puno bolji posao i uvjete od tvojih ostavia zbog dice i zene. Tad sam bio ljut sam na sebe a sad vidim da sam napravio pravu odluku. Tuđi je to svit. Nema šušta ni gušta. Žena plače, dica bidna izgubljena. Ne mogu ja to gledat. Znam da se naviknu. Ali jebo zivot iz navike. Za momka je pun pogodak otic vani ali ko ima dicu i zenu je tesko. Jako tesko. Jedino da te bas glad natira.
_________________  My Little mule & Fatty V3
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 20 stu 2015 21:29 |
|
|
|
Ne kazem da se necu otisnuti negdje ali za sad jos uvijek grebem ovde i cekam neku bolju priliku, lijepo je ovde samo da je malo srediti finansije. Sredjivao malo kucu, zena samo sto nije rodila i prije par dana crkne motor na autu, i odmah eto me u minusu, to je ono sto ubija u pojam ovde a gledas kako lopovi lijepo zive
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Odlazak u inozemstvo Postano: 20 stu 2015 22:03 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
markoveliki je napisao: Pomalo diablo. Nikad ne reci nikad. Nemas dice pa je lako pricat. Ja sam puno bolji posao i uvjete od tvojih ostavia zbog dice i zene. Tad sam bio ljut sam na sebe a sad vidim da sam napravio pravu odluku. Tuđi je to svit. Nema šušta ni gušta. Žena plače, dica bidna izgubljena. Ne mogu ja to gledat. Znam da se naviknu. Ali jebo zivot iz navike. Za momka je pun pogodak otic vani ali ko ima dicu i zenu je tesko. Jako tesko. Jedino da te bas glad natira. Otkud ti to da ja nemam djece? Moja obitelj je ovdje samnom  Sent from my XT1563 using Tapatalk
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Odlazak u inozemstvo Postano: 20 stu 2015 22:04 |
|
|
malo ste pretvorili temu u kanada i kako do nje ali nema veze  sto se tice same kanade, buraz je isao i bio je 6mjeseci, pojma on nije ima engleski, ima je 21godinu, struka mehanicar. po dolasku relativno brzo je nasa posa mehanicara i lik ga je tija zajebati za pare nakon 15 dana i tu je zavrsija s mehanikom. nasa je drugi posa i radija ga 3-4 miseca, kao uredjenje okolisa, bazena i sl, ono stavljanje kamenih ploca i sl.(nemam pojma kako se to zove a nije ni bitno). bit je da je bez znanja posla i jezika uspija raditi i kako kaze dobro zaraditi. ono, trosilo se  ali bija je uporan, pokaza je da moze to odraditi i nije kuka kad je radija od 7-7. ja sam radija na kruzeru, i radi se prakticki 24/7, 6-7 cak i 8 mjeseci u sutu. nema petka ni svetka. radi, trpi, suti. ali placa je u sekundu tocna. nije jednostavno ni doci do kruzera, treba pljunuti cca 2000eura da sredis sve papire,ljecnicki i sl. ali nakon sto odradis 2mj pokrio si se. fali mi sve to, trenutno necu opet u bili svit ili bilo roblje, ali nekako uvik to tinja negdje u meni, jer mi je bilo BOLJE. nisam gladan, uvik neki k radim, pa za sebe imam, ali planirati buducnost u hrv?? to je VIC. nazalost... tako da sto se tice samog pocetka ove teme, da netko pumpa to po medijima, ako i je to tako, bolje! neka pumpaju, jer ovo sto je hrvatska danas je zalosno. nedaj boze rata ili tako neceg, ja prvi pusku necu uzeti i braniti false ideale, false ljude i falsu drzavu.
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
Sada je: 04 svi 2026 22:05. | Zadnji put si ovdje bio: 04 svi 2026 22:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |