|
.
Sada je: 04 svi 2026 22:07. | Zadnji put si ovdje bio: 04 svi 2026 22:07. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Mara
|
Naslov: Re: Odlazak u inozemstvo Postano: 20 stu 2015 22:23 |
|
|
|
Molio bih ljude da se okane ove teme, napisao sam je u afektu i nije u redu vrijeđati druge. Ako imate imalo razuma ne pišite a admina molim da izbriše sve to. Ako na nekog treba drvlje i kamenje onda sam to ja.
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Postano: 20 stu 2015 22:48 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
Ja se nisam uvrijedio ničim napisanim, nadam se da nisam nikoga uvrijedio, ako jesam, nije mi bila namjera. Ako admini dozvoljavaju, mogu otvoriti zasebnu temu naziva život u kanadi, i mogu detaljno opisati kakav je ovdje standard, omjere cijena i zarade i tako dalje, za sve one koje zanima.
Sent from my XT1563 using Tapatalk
|
 |
|
Mara
|
Naslov: Re: Odlazak u inozemstvo Postano: 20 stu 2015 22:54 |
|
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Odlazak u inozemstvo Postano: 20 stu 2015 23:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
markoveliki je napisao: Pomalo diablo. Nikad ne reci nikad. Nemas dice pa je lako pricat. Ja sam puno bolji posao i uvjete od tvojih ostavia zbog dice i zene. Tad sam bio ljut sam na sebe a sad vidim da sam napravio pravu odluku. Tuđi je to svit. Nema šušta ni gušta. Žena plače, dica bidna izgubljena. Ne mogu ja to gledat. Znam da se naviknu. Ali jebo zivot iz navike. Za momka je pun pogodak otic vani ali ko ima dicu i zenu je tesko. Jako tesko. Jedino da te bas glad natira. +1
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Postano: 20 stu 2015 23:04 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
D-I-A-B-L-O je napisao: Ja se nisam uvrijedio ničim napisanim, nadam se da nisam nikoga uvrijedio, ako jesam, nije mi bila namjera. Ako admini dozvoljavaju, mogu otvoriti zasebnu temu naziva život u kanadi, i mogu detaljno opisati kakav je ovdje standard, omjere cijena i zarade i tako dalje, za sve one koje zanima.
Sent from my XT1563 using Tapatalk Nemoj nas bacati u bed s detaljima, vikend je... 
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Postano: 20 stu 2015 23:11 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
D-I-A-B-L-O je napisao: Ja se nisam uvrijedio ničim napisanim, nadam se da nisam nikoga uvrijedio, ako jesam, nije mi bila namjera. Ako admini dozvoljavaju, mogu otvoriti zasebnu temu naziva život u kanadi, i mogu detaljno opisati kakav je ovdje standard, omjere cijena i zarade i tako dalje, za sve one koje zanima.
Sent from my XT1563 using Tapatalk pa možeš, čisto da znamo, bilo bi zanimljivo, a i grtalice i sobove spomeni Evo recimo moj nečak otišao u Qatar, i sretan je da je tamo jer je to totalni šupak od zemlje za živit, ali lijepo se zaradi i stekne neka iskustva, ali sigurno se vraća u HR. npr litra benzina je ispod 2kn, litra flaširane vode nema ispod 16kn.Svi voze nabrijane Patrole koji troše 30-40 l na 100km ali ko te pita, benga je za đaba skoro.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Re: Postano: 20 stu 2015 23:21 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
Max_ZG je napisao: D-I-A-B-L-O je napisao: Ja se nisam uvrijedio ničim napisanim, nadam se da nisam nikoga uvrijedio, ako jesam, nije mi bila namjera. Ako admini dozvoljavaju, mogu otvoriti zasebnu temu naziva život u kanadi, i mogu detaljno opisati kakav je ovdje standard, omjere cijena i zarade i tako dalje, za sve one koje zanima.
Sent from my XT1563 using Tapatalk pa možeš, čisto da znamo, bilo bi zanimljivo, a i grtalice i sobove spomeni Evo recimo moj nečak otišao u Qatar, i sretan je da je tamo jer je to totalni šupak od zemlje za živit, ali lijepo se zaradi i stekne neka iskustva, ali sigurno se vraća u HR. npr litra benzina je ispod 2kn, litra flaširane vode nema ispod 16kn.Svi voze nabrijane Patrole koji troše 30-40 l na 100km ali ko te pita, benga je za đaba skoro. Patrole voze njubare.  Frend mi vozi Landcruisera i Lexusa 400h, drugi pajdo Harleya i Ford Mustang, jedino moj kum glumi gljivu sa FJ cruiserom. Zemlja je zanimljiva mjesec, dva, nakon toga za kurac. Poanta cijele priče je da ne postoji idealna zemlja kao niti idealni posao ili žena ili kaj ja znam. Svako vrti svoj film, nismo svi isti, niti smo isto sposobni niti lijepi niti pametni. Evo konkretno, u Europi, u mojoj struci, lova je duplo veća, vjerojatno je tako i u nekim drugim područjima. Svatko tko želi potegnuti negdje, mora sam sa sobom biti na čistu, što želi i što je još važnije, koliko jako to želi.
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Odlazak u inozemstvo Postano: 20 stu 2015 23:30 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
U pravu si Lemi, svak ima neke svoje ideale. Moji su na dalekom Novom Zelandu ili Australiji, ali da ne radim duže od 4 h 
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Odlazak u inozemstvo Postano: 20 stu 2015 23:34 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
sopta12345 je napisao: U pravu si Lemi, svak ima neke svoje ideale. Moji su na dalekom Novom Zelandu ili Australiji, ali da ne radim duže od 4 h  Hmm, dalo bi se zdurati nekako.Hmmm 
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Odlazak u inozemstvo Postano: 20 stu 2015 23:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
sopta12345 je napisao: U pravu si Lemi, svak ima neke svoje ideale. Moji su na dalekom Novom Zelandu ili Australiji, ali da ne radim duže od 4 h  OK mož, e ali 16:00 po srednjoeuropskom vremenu 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
Sada je: 04 svi 2026 22:07. | Zadnji put si ovdje bio: 04 svi 2026 22:07. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |