Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Hrvatska

[ 114 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Odlazak u inozemstvo
 Post Postano: 21 stu 2015 00:36 
Administrator

Mara je napisao:
a admina molim da izbriše sve to.

Necu brisat je se tema razvija savim dobro.

I sam sam pod stare dane htio otici u Austriju ali me :cobra: nije pustila. Nakon ovoliko izbjeglica vjerojatno vise ni nemogu.
Steta jer Austrija je odlicno uredjena drzava.

D-I-A-B-L-O samo ti pisi i otvori novu temu kako mislis da je najbolje.

Ovdje su vam slicne teme:
viewtopic.php?f=55&t=1277
viewtopic.php?f=13&t=7275

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 stu 2015 05:59 

E sad ga slikaj, na te teme sam već i zaboravio.
Ti reci kako je najpametnije, da otvorim novu, da opišem u nekoj od starih ili da začepim gubicu :D
Edit:
Zanemari, stavio sam novu temu, pa ako misliš da ne valja, briši, spajaj i prekrajaj :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 stu 2015 16:21 

Na kraju, jel itko pročitao komentare na kraju članka jutarnjeg s prvog posta?
komentari?

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 stu 2015 16:30 

Mara je napisao:
Na kraju, jel itko pročitao komentare na kraju članka jutarnjeg s prvog posta?
komentari?

A kaj imaš komentirati. Neko ide van na socijalu, neko da se skrasi, a neko da im uzme novce :)
He who dares, wins.
Dobar termin iz komentara: anarhopozer, to još nisam čuo :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2015 21:53 

evo, frendu danas 6 mjeseci otkad je otisao u Irsku... c/p sa fejsa...

ljudi danas mi je točno 6 mjeseci u Irskoj pa da bacim malo statistike. Neki su me i gledali u Provjerenom na Novoj Tv pa ih mozda i zanima kako sam se snasao. Ovaj post je cista usporedba i ne zanimaju me politicka prepucavanja i kome je bolje il losije u hr. Kome je dobro nek ostane, koga zanima eto nadam se da ce mu ove informacije iz prve ruke pomoci.
Znaci sletio sam 05.06 u Dublin, nasao sam posao prek agencije za 4 dana. Posao u struci sam dobio za tocno 10 dana. Dobio sam i smjestaj od firme prvih mjesec i pol dok si nisam rentao svoj stan. Sada sam smjesten u Corku koji je po mom misljenu 100 puta ljepsi, cisci grad i nema toliko kriminala i klosara kao u Dublinu. Zaradio sam u 6 mjeseci jednako kao da sam u hr radio 1 god i 7 mjeseci a cijene su vise manje iste izuzev smjestaja i nekih rezija. Dobio sam povisicu nakon 3 mjeseca i napomenuto mi je da su dobili brdo feedbacka od stranaka da me hvale i da zele samo mene na slijedecim poslovima. Stranke(ljudi) ne pricaju o jebenoj politici, uhljebima i teta u ducanu na kasi me ne gleda ko da bi me izbola nozem kao doma. Povukao sam ovdje zenu koja je nasla posao u roku 2 mj s time da se nije pretrgavala nakon teske sezone koju je odradila u hr. Povukao sam i brata koji je poceo raditi za tjedan dana. Na poslu sam placen za svaku minutu prekovremenog rada(sto nije bio slucaj u hr) subotom 1.5x te nedjeljom 2x te jos dobijem tjedno lovu sto sam dezuran. Imam sluzbeni auto 24/7 i mogu ga koristiti neograniceno u privatne svrhe.
Zasad je sve super, jedino me vrijeme ubija (kisa pada stalno)
Toliko od mene, vjerojatno sam tu puno stvari i izostavio ali da sve napisem trebao bi blog otvoriti koji mi se ne da pisati :D
Cheers from Cork, Ireland

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 pro 2015 00:18 

svaka čast na uspjesima za tražiti svojeg mjesta pod suncem bilo to u kanadi, irskoj ili kataru.
ovu temu sam započeo kao obični čovjek bez znanja vanjsko političke ili unutarnje politike, a kamoli s novinarskim radom ili istraživanjem.
inače kao i sve u životu, tako se pobjede prepričavaju na široko i dugačko, a o porazima ostaje samo u krugu obitelji iliti skriva ko zmija noge.
u prvom postu sam dobro naveo kako sam izrevoltiran učestalim natpisima kako treba otiči iz hrvatske te kako su oni koji neidu van baš budale, vani će im se ostvariti svi snovi (po mojem možda i more).
na nikog ne gledam drugačije ako ide u bijeli svijet kako bi pošteno zaradio svoj kruh za obitelj.
ako treba pomoć za zapošljavanje u svijetu ima google, facebook, ovaj forum...
i dalje me nervira natpisi tipa vani trčim po poljima cvijeća, baš mi je ljepo, a ovi u hrvatskoj baš su luzeri, sory...
završio sam za tokara 92 i tad je zadnji put što sam vidio tokarski stroj, primio sam se puške i u vojsci sam dan danas.
"jao baš sam glup" :finger:

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 pro 2015 00:36 

da i kaj sad, pa ja sam zavrsio za tehnicara za racunalstvo... imam veze sa kompovima takve kaj ih koristim doma i na poslu, i to je to... a po ovom su budale tebi koje su otisle van... ljudi su nezadovoljni situacijom u HR, i to je cinjenicno stanje... po meni, osobno je pametniji onaj ko je otisao, nego ko je tu... pa jel gledas kaj se dogada svaki dan na vijestima... hebenu vladu nismo u stanju sastavit... samo se o jebenoj politici prica... ljudi nemaju novaca, jer im se neda, samo uzima...

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 pro 2015 00:37 

tvoja stvar sto ces raditi i di ces raditi. osobno vas vojnike ne postujem nimalo niti vas smatram olicenjem neceg dobrog. iako te neznam ne zelim da sad ovo bude neki napad na tebe, ali vidim da se stalno kao pravdas vezano uz ovu temu, pa trazis da se izbrise i sl. zasto?

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 pro 2015 00:41 

Mara je napisao:
na nikog ne gledam drugačije ako ide u bijeli svijet kako bi pošteno zaradio svoj kruh za obitelj.

što mi je to promaklo...? gdje...

i dalje me nervira:
Citat:
vani trčim po poljima cvijeća, baš mi je ljepo, a ovi u hrvatskoj baš su luzeri

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 pro 2015 00:46 

Mara je napisao:
Mara je napisao:

što mi je to promaklo...? gdje...

i dalje me nervira:
Citat:
vani trčim po poljima cvijeća, baš mi je ljepo, a ovi u hrvatskoj baš su luzeri

i da sramota me kaj zivim u ovoj vukoprdini i osjecam se ko luzer kaj sam tu, i da otici cu van prvom prilikom, jebiga, zivim u rvackoj pa je malo teze skupit novce za takav pothvat (nes ti 2000 eura), ali opet, to je Hrvatska, tu sam 2000 eura vidio na citava 6 programa na telki koje nam drzava daje ...

Povratak na vrh 

[ 114 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sljedeća

Početna » Ostalo » Hrvatska

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club