Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Hrvatska

[ 205 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: "Izbjeglice"
 Post Postano: 19 ruj 2015 15:17 

E baš je to objašnjenje. Dnevno.hr ekipa.
Ako nekome nije baš najjasnije zašto ekipa sposobna za rat bježi iz Sirije, pogledajte ovaj video. Većina ljudi nisu Rambo face ili internet vojnici. Oni žele mir i raditi i živjeti kao normalni ljudi. A u današnje vrijeme informacija je svima dostupna i to odmah. I onda kad npr. inžinjer, taxist, doktor, zavarivač ili ne znam kaj vidi da mu netko hoće zatrti i pleme i sjeme (jedna od na desetke frakcija pobunjenika ili vladine snage, sasvim svejedno), normalno da veli j..e si m...r svi skupa, unovči sve što može, pokupi svoje i bjež. A činjenica da se svi isčuđavaju: pa kako oni imaju mobitele, pa oni imaju i tenisice, gle nisu goli i bosi, samo govori kako su ljudi neuki i ksenofobični (odlika malih zatvorenih društava što mi jesmo) misle da su te zemlje, prvenstveno Sirija, pune gologuzih domorodaca.
Upozorenje, nasilje bez cenzure
https://www.facebook.com/karinartrid.fu ... age_bubble
Da je ova seoba naroda izorganizirana i upravljana radi tko zna čijih interesa, sigurno. Ali da tim ljudima treba pomoći koliko se može, još je sigurnije. Jebe mi se da li su iza cijele priče Bilderberzi, ameri, rusi, saudijci, katarci....Treba pomoći ovim bogecima koji prašinaju.
I priznam, i mene je strah islamizacije Europe (da se razumijemo, muslimani se nigdje e asimiliraju u zapadnu kulturu, oni je mijenjaju i približavaju Islamu, u svakoj zemlji Europe je tako ) i terorista i nametanja tko zna čega, ali da se svo sranje svali na ove jadnike, e pa to nije u redu, po kozmičkoj pravdi. Živimo u ludom vremenu, nitko nije otok.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ruj 2015 16:21 

http://www.dnevno.rs/ evo sterop i ovaj da pregledas i budes jos informiraniji. Fasisticke bljuvotine. Pljuc

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ruj 2015 21:41 

Lemi_O2 je napisao:
E baš je to objašnjenje. Dnevno.hr ekipa.
Ako nekome nije baš najjasnije zašto ekipa sposobna za rat bježi iz Sirije, pogledajte ovaj video. Većina ljudi nisu Rambo face ili internet vojnici. Oni žele mir i raditi i živjeti kao normalni ljudi. A u današnje vrijeme informacija je svima dostupna i to odmah. I onda kad npr. inžinjer, taxist, doktor, zavarivač ili ne znam kaj vidi da mu netko hoće zatrti i pleme i sjeme (jedna od na desetke frakcija pobunjenika ili vladine snage, sasvim svejedno), normalno da veli j..e si m...r svi skupa, unovči sve što može, pokupi svoje i bjež. A činjenica da se svi isčuđavaju: pa kako oni imaju mobitele, pa oni imaju i tenisice, gle nisu goli i bosi, samo govori kako su ljudi neuki i ksenofobični (odlika malih zatvorenih društava što mi jesmo) misle da su te zemlje, prvenstveno Sirija, pune gologuzih domorodaca.
Upozorenje, nasilje bez cenzure
https://www.facebook.com/karinartrid.fu ... age_bubble
Da je ova seoba naroda izorganizirana i upravljana radi tko zna čijih interesa, sigurno. Ali da tim ljudima treba pomoći koliko se može, još je sigurnije. Jebe mi se da li su iza cijele priče Bilderberzi, ameri, rusi, saudijci, katarci....Treba pomoći ovim bogecima koji prašinaju.
I priznam, i mene je strah islamizacije Europe (da se razumijemo, muslimani se nigdje e asimiliraju u zapadnu kulturu, oni je mijenjaju i približavaju Islamu, u svakoj zemlji Europe je tako ) i terorista i nametanja tko zna čega, ali da se svo sranje svali na ove jadnike, e pa to nije u redu, po kozmičkoj pravdi. Živimo u ludom vremenu, nitko nije otok.

koja pi*ka materina je to... isusa ti boga... smrzo sam se.... na video sa fejsa....

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ruj 2015 21:51 

Pa da smo mi svi pobjegli soprostenjem kurac bi ste tu pisali komentare ja sam od prve lunije 50 metara moj otac je zeo oruzje ja sam bio u policiji kasnije 91 presao u specijalnu policiju brat mi je imao 16 godina bio je sa puskom na prvoj liniji kuca mi je svaki dan granatirana vracali smo se sa linije samo se okupat i jest i vidjet dali nam je mati ziva i ona je htjela pa joj nismo dozvolili nismo pobjegli i mi smo mogli biti zarobljeni i pobijeni i mi smo trebali svi za minhen i sad bi me bolio kurac za sve svi smo slavonci trbali otici bas me zanima koji bi danas glavni grad hrvatske bio pula? Neznam koliko godina imate ali volio bi da dozivite rat kao sto sam ja......necu ovde vise komentirat jer nisam zbog toga dosao na forum i mislim da ovaka tema nije potrebna ovom forumu ....na ovakav forum covjek dode nesto naucit mac se od svakodnevnice uzivat u necem novom necem osobnom ovo je totalno nepotrebno bar meni ovaj dio ubuduce zaobilazim u sirokom luku.....

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ruj 2015 22:30 

Strasno....jbm...prije bi sebi oduzeo život nego upao u ruke ovakvima....strasno!!!!
Ljudi moji ovi su na jebenim drogama.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ruj 2015 22:32 

Ne pričamo o Domovinskom ratu. Ne možeš cijeli svijet, 20 godina poslije gledati kroz Domovinski rat.
Pitaš za godine? Ja recimo imam 38. I ja ne bih nikom poželio što je moja familija prošla u ratu. I di smo sad?
Na prvoj strani ti piše: Demokratski forum, elektronske cigarete i ostala trkeljanja. Pa di je onda problem? To što svi nemaju isto mišljenje?

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ruj 2015 22:43 

Ovo kaj se događa na istoku.....sve te skupine su se izrodile od kozna kojih frakcija, da su brutalni jesu, da je uzelo maha je uzelo je, i ovo ljudi moji ne možemo usporedivat sa niti jednim ratom, ovo sto se izrodilo je pakao na zemlji, sta god mislili o mojim izjavama ovi ljudi ne prezaju pred nikim, bojim se da ce se iz svega videnog i ne videnog rodit novi globalni rat.
Volio bi da se varam ali po svemu sudeći ce tako zavrsit.
Ova emigracija je samo uvertira u globalni problem koji dolazi.

Povratak na vrh 

Naslov: "Izbjeglice"
 Post Postano: 19 ruj 2015 23:25 

Sterop,nitko te ni ne sili da ovo čitaš. Fala kurcu,ima puno podforuma ,pa ko voli nek izvoli.
Medo,sve te skupine su se izrodile od samo jedne frakcije,iste one koje desetljećima drmaju ovim malim našim dijelom kosmosa. Al imaš pravo,rodit će se novi rat,al drugačiji od svega što je prije bilo.

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 ruj 2015 00:12 

Paul Nizon, francuski sociolog i filozof još je krajem 80-tih detektirao problem u briljantnom eseju Rasizam u tebi samom. Znanstveno je dokazano da je nemoguće asimilirati više od 2-3% novopridošlog stanovništva u odnosu prema broju stanovnika.
Nizon kaže da su nekad generacijama Arapi dolazili u Pariz i postajali dio zajednice integrirajući se postepeno, ali da je danas ( pazite, esej iz 1987!) to nemoguće jer dolaze cijela sela i donose sa sobom svoju kulturu i običaje te praktički nemaju doticaja sa starosjediocima. Slušaju svoju glazbu, pričaju svoj jezik ni ne trudeći se naučiti Francuski. Čak i Arapi koji su došli samo jednu generaciju ranije smatraju ih strancima i ne žele ih blizu.
I potpuno ispravno zaključuje da će 21. stoljeće biti stoljeće velikih migracija. Dakako govori o rasizmu koji se javlja u čovjeku kada pridošlice u novoj sredini nimalo ne mare za običaje i kulturu iste već nameću svoje.
Ali isto se događa i drugdje - USA i imigranti iz centralne i juzne Amerike, Kina - masovni priljev seoskog stanovnistva u gradove.
Kad europljani listaju facebook umjesto da prave djecu... za 20 godina u Europi ce prosjecna starost biti 60 godina, a u mnogim drzavama domicilno stanovnistvo ce biti u debeloj manjini.

:evil:

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 ruj 2015 04:49 

Corto_1973 je napisao:
Paul Nizon, francuski sociolog i filozof još je krajem 80-tih detektirao problem u briljantnom eseju Rasizam u tebi samom. Znanstveno je dokazano da je nemoguće asimilirati više od 2-3% novopridošlog stanovništva u odnosu prema broju stanovnika.
Nizon kaže da su nekad generacijama Arapi dolazili u Pariz i postajali dio zajednice integrirajući se postepeno, ali da je danas ( pazite, esej iz 1987!) to nemoguće jer dolaze cijela sela i donose sa sobom svoju kulturu i običaje te praktički nemaju doticaja sa starosjediocima. Slušaju svoju glazbu, pričaju svoj jezik ni ne trudeći se naučiti Francuski. Čak i Arapi koji su došli samo jednu generaciju ranije smatraju ih strancima i ne žele ih blizu.
I potpuno ispravno zaključuje da će 21. stoljeće biti stoljeće velikih migracija. Dakako govori o rasizmu koji se javlja u čovjeku kada pridošlice u novoj sredini nimalo ne mare za običaje i kulturu iste već nameću svoje.
Ali isto se događa i drugdje - USA i imigranti iz centralne i juzne Amerike, Kina - masovni priljev seoskog stanovnistva u gradove.
Kad europljani listaju facebook umjesto da prave djecu... za 20 godina u Europi ce prosjecna starost biti 60 godina, a u mnogim drzavama domicilno stanovnistvo ce biti u debeloj manjini.

:evil:

e bes mu sve... imas i nemas pravo... sta se dogodilo sa SAD, juzni dio , LA i okolica.... wusssup esse... e to cujes tam....i to je "normalno" jer, jegiga gladni ljudi presli 300 km i tamo im je bolje..... faking mc donalds sim i tam...ali dobro... to je tako prihvaceno... postoje vec deklarirane bande, ubijaju se na dnevnoj bazi, kog boli kuki.... niko ih "nesmije dirat".....go on and so on.... gledali ste filmove, jubito i xyz izvore...

e pa za xyz godina ce se nama infiltrirat xyz ljudi (krenuli su ali nema veze) , PA BUMO ONDA PITALI, DO JE SVETLO ZGASIL.... cija majka crnu vunu apsteka.... ali... budemo se malo strpili da pocnu kabumovi.... nejde to prek noci...nedo bog... ali ja sam uvjeren 87,89456% da ce do toga doc... kad tad.... majstori samo cekaju i trpaju....ne nas direktno... to je usputna stanica... ostatak "velike" evrope pa onda udri ubi po "maloj" evropi....

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

[ 205 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Sljedeća

Početna » Ostalo » Hrvatska

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club