|
.
Sada je: 06 svi 2026 18:04. | Zadnji put si ovdje bio: 06 svi 2026 18:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Dadek
|
Naslov: Re: Hrvatska policija Postano: 10 svi 2014 12:53 |
|
|
|
Corto_1973 je napisao: Naravno, hrabri branitelji Vukovara i dalje odoljevaju napadima. Naime HRT nikad nije javio da je Vukovar pao ...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2 Mozda ti nisi gledao, ali javio je. 
|
|
 |
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Re: Hrvatska policija Postano: 10 svi 2014 12:55 |
|
|
|
A sta su tribali napravit nego vezat i maknit staru budalu. Sta je ceka policiju. Moga je to i drukcije rjesit nego se pravia pametan. E sad ce platit skolu. Kostat ce ga.
_________________  My Little mule & Fatty V3
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Hrvatska policija Postano: 10 svi 2014 14:16 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Slazem se, staru budalu je trebalo vezat shlep sajlom za golfa odvuc ga do rive i bacit ribama za hranu. Eh da i sprashit mu metak u celo da se ne muci, ipak rvacka policija mora pokazati dozu humanosti. Za sto Ostojic mora dobiti kolajnu zasluga za narod s bukovim liscem.
Pa jel vi cujete sebe sto pricate?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Hrvatska policija Postano: 10 svi 2014 14:21 |
|
|
|
Ja ne znam di ovo vodi, kontrola na svakom koraku, od banke, policije, raznih aplikacija, nadzornih kamera, svega živoga... Demokratija... BAŠ! Pih
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Hrvatska policija Postano: 10 svi 2014 15:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
mateo je napisao: Ja ne znam di ovo vodi, kontrola na svakom koraku, od banke, policije, raznih aplikacija, nadzornih kamera, svega živoga... Demokratija... BAŠ! Pih Konačno da netko kuži "what's the name of the game ... "
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Dadek
|
Naslov: Re: Hrvatska policija Postano: 10 svi 2014 19:13 |
|
|
|
|
Kinta@ Kad mi se prohtije voziti 200-300km/h, vozim se svjestan toga da krsim zakon i da ce me to skupo kostati ako me ulove. Predmetna stara budala bi se trebala ponasati isto. Ili ti mislis da je on iznad zakona i moze lezati ispred pauka dok mu se kazna ne oprosti? Ako je to normalno ponasanje onda ni ne trebamo policiju, neka se svi parkiraju gdje im odgovara, ali bas me zanima kakva bi bila tvoja reakcija da se sparkira tako da tebe zagradi i da moras cekati par sati dok se ne vrati. Vjerojatno bi ga sam zavezao za golfa i vukao po gradu.
|
|
 |
|
 |
|
Dadek
|
Naslov: Re: Hrvatska policija Postano: 10 svi 2014 19:19 |
|
|
|
spavle je napisao: mateo je napisao: Ja ne znam di ovo vodi, kontrola na svakom koraku, od banke, policije, raznih aplikacija, nadzornih kamera, svega živoga... Demokratija... BAŠ! Pih Konačno da netko kuži "what's the name of the game ... " Moderniji i ucinkovitiji nacin od osobne karte, JMBGa, OIBa, smartphonea, facebooka.... zadnji korak prije čipiranja. Da parafraziram, i pse čipiraju, zar ne? 
|
|
 |
|
 |
|
Silver Storm
|
Naslov: Re: Hrvatska policija Postano: 10 svi 2014 19:23 |
|
|
|
Poanta je u tom da ta dva mlada i nadobudna (buduća bouncera od karijere) imaju pravo primijeniti silu i to nesrazmjerno otporu po vlastitom nahođenju. I sve je legalno i po strogom slovu zakona. A zar ta dva momka nisu mogla starca pomaknuti i privesti bez da gaze po njemu? Gdje je minimum razuma i tolerancije? U svakom slučaju..jadno.. Da ne spominjem što to govori o društvu i stupnju kontrole..kao i sindromu poslušne ovce koju vode na klanje..
_________________ *Where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise.* 
|
|
 |
|
 |
|
Dadek
|
Naslov: Re: Hrvatska policija Postano: 10 svi 2014 19:31 |
|
|
|
Silver Storm je napisao: Poanta je u tom da ta dva mlada i nadobudna (buduća bouncera od karijere) imaju pravo primijeniti silu i to nesrazmjerno otporu po vlastitom nahođenju.. Poanta je da smo uzeli pricu anonimnog prolaznika zdravo za gotovo. Na kraju ce se ispostaviti da se radi o adolescentu koji nema auto, nego je prodavao bengalke pred stadionom. Na nevidjeno i sa sigurnoscu tvrdim da ne postoje dva toliko glupa policajca koji bi na ulici starcu trgali ruke samo zato jer lezi na cesti i ne pruza otpor 
|
|
 |
|
 |
|
Silver Storm
|
Naslov: Re: Hrvatska policija Postano: 10 svi 2014 19:47 |
|
|
Dadek je napisao: Silver Storm je napisao: Poanta je u tom da ta dva mlada i nadobudna (buduća bouncera od karijere) imaju pravo primijeniti silu i to nesrazmjerno otporu po vlastitom nahođenju.. ..i sa sigurnoscu tvrdim da ne postoje dva toliko glupa policajca koji bi na ulici starcu trgali ruke samo zato jer lezi na cesti i ne pruza otpor  ..I rest my case..
_________________ *Where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise.* 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 06 svi 2026 18:04. | Zadnji put si ovdje bio: 06 svi 2026 18:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |