|
Mini vivinova kupljena u Ocean vapor - 3,8 $ Tri grijača 1,8 - 2,4- 2,8 Izrada vivice je ok ali drip je izradom i oblikom stvarno jadan (staviš neki drugi) Kad se napuni do vrha skale (malo preko izlaska fibera iz srednjeg dijela) - curi dok se razina tekućine ne spusti ispod izlaska fibera), vodoravan, naopačke – ne curi. (tankaš manje) Na grijač 1,8 namotani 3 x 1 mm fibera, grijač 2,4 – 3 fibera +1 koji je samo stavljen odozgora, grijač 2,8 4 x 1 mm fibera (mislim da je, trenutno nije kod mene). Baterije koje koristim su eGO 3,7 do 4,2 V. Najbolji rezultati – grijač 2,4 - lagano povlačenje, lijep protok zraka, dosta pare ........ALI SLABO AROME ! Grijač 1,8 mi slabo radi pa će biti pacijent za setup. Da bi operacija uspjela pliiz pomozite i savjetujte ! Imam ovo: Žicu NiCr80 0,15mm /61 ohm/m, 0,18mm/ 42,5, 0,2mm/34,4 Dosta fibera 2 mm i malo 1 mm od grijača sa vivice Bušilica i borera raznih sorti ! Sa motanjem grijača imam već iskustva. Joytehovi eGO-C grijače sam frko već 15x i tu sam se ispraksiro Za razliku od vivice, eGO-c moram saugat ko slon – mali protok zraka. Pročitao sam postove vivinova setup kinta, D@do, corto, Lis i ostali da ne nabrajam. Znam da će biti više pokušaja ali ako netko ima svježih iskustava sa setupom nek javi.
Koliku rupu izbušiti za fiber? Kako namotati žicu ? ako je na čačkalicu, provući 2 x 2 mm fiber kroz nju ili ? Skratiti jedan fiber iza izlaza ?
Zamjenski grijači su 0,8 $ pa ak i sjeb.. nema veze al bi volio parit ko čo`ek sa malo više arome.
Iskustveno znam da 6 namotaja na spajalicu i 2 mm fibera .015 (0,18 x 8 namot) = 2,0 – 2.1, Na čačkalicu pošto je deblja biti će za potrebno oko 5-6 namotaja 0,18 žice za 2,2-2,4 ohma Ali to ću već instrumentom izmjeriti.
Pozdrav svima iz Daruvara !
Da.....Za povećanje protoka zaraka na bloodi*%$&#" ego-c grijačima od Joitecha, ako neko ima iskustva nek isto javi da mi više ne ispadaju oči iz duplji dok saugam ili da to pitam na mjestu za ego-c grijače....?