| Autor |
Poruka |
|
eqinox
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 19 ožu 2012 10:30 |
|
|
Karo je napisao: Ljudi kazu da je FA jabuka jedna od najboljih,ja nazalost nisam probao ali koristim Capella apple pie u 50:50 miksu sa Desert Shipom.Dobio sam predobru kombinaciju dvije arome koje kao da su radjene jedna za druga,fantazija !!! Nek proba svatko ko ima jabuku i DSB pa nek kaze da cujemo i njegovo misljenje  Na cistu jabuku mozete dodati i malo cimet arome samo ne previse. Mislim da ovakva kombinacija odgovara i onima koji preferiraju duhanske a i onima koji vole vocne arome...  Usput da napomenem da je cimet smrt za plasticne tankove  A Desert Ship smrt za atty-e
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 19 ožu 2012 16:06 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Usput da napomenem da je cimet smrt za plasticne tankove  Mislim da sam citao nesto o tome prije mozda godinu dana, ali nije bio kriv cimet nego neka kombinacija arome i baze. Mislim da je Inawera bila upletena ... ne sjecam se detalja.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 19 ožu 2012 16:08 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
eqinox je napisao: A Desert Ship smrt za atty-e Pa ne znam bas, RN mi je trajao 4-5 mjeseci na desert shipu kao i na drugim tekucinama.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
eqinox
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 19 ožu 2012 17:16 |
|
|
Kinta je napisao: eqinox je napisao: A Desert Ship smrt za atty-e Pa ne znam bas, RN mi je trajao 4-5 mjeseci na desert shipu kao i na drugim tekucinama. Dobro, možda je smrt preteška riječ ali mi smanjuje učinkovitost atty-a u usporedbi sa drugim tekućinama, npr. Hypnotic myst mi ne zaprlja toliko grijač koliko desert ship.
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 19 ožu 2012 20:36 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
eqinox je napisao: Dobro, možda je smrt preteška riječ ali mi smanjuje učinkovitost atty-a u usporedbi sa drugim tekućinama, npr. Hypnotic myst mi ne zaprlja toliko grijač koliko desert ship. Ha.. pa kad je Hypnotic Mist bezbojan, a Desert Ship ima boju! 
|
 |
|
eqinox
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 19 ožu 2012 23:17 |
|
|
D@DO je napisao: eqinox je napisao: Dobro, možda je smrt preteška riječ ali mi smanjuje učinkovitost atty-a u usporedbi sa drugim tekućinama, npr. Hypnotic myst mi ne zaprlja toliko grijač koliko desert ship. Ha.. pa kad je Hypnotic Mist bezbojan, a Desert Ship ima boju!   ma znam zašto, samo mi se nije dalo pisat... 
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 20 ožu 2012 14:01 |
|
|
eqinox je napisao: D@DO je napisao: eqinox je napisao: Dobro, možda je smrt preteška riječ ali mi smanjuje učinkovitost atty-a u usporedbi sa drugim tekućinama, npr. Hypnotic myst mi ne zaprlja toliko grijač koliko desert ship. Ha.. pa kad je Hypnotic Mist bezbojan, a Desert Ship ima boju!   ma znam zašto, samo mi se nije dalo pisat...  
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 20 ožu 2012 15:19 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
kako serete gluposti 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 20 ožu 2012 15:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CHROMEX je napisao: kako serete gluposti  rece prvak u sranju gluposti 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Rum-cola by SM mix Postano: 20 ožu 2012 15:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Ajd, evo ti još bisera: atty strada ako puniš čokoladom, medom, ma svime što ima boju. Zato postoji hebeni alkohol koji se stavlja u bazu, pa to sve poništi. Ja ne znam šta vi parite, ali bez alkohola je to sve q. Šta stavljaju kinezi, nemam pojma. A ti Kinta odi u kitu, sad bu te Tara nazvala. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |