| Autor |
Poruka |
|
Lis
|
Naslov: Re: Nove Flavour Art arome Postano: 08 ožu 2013 21:01 |
|
|
|
Cigar passion
Dobra aroma. Nemogu rec da me je nesto posebno odusevila, ali aroma je dobra za visednevno koristenje.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Nove Flavour Art arome Postano: 08 ožu 2013 21:07 |
|
|
Layton BlendNeostik?,UHU ljepilo?, staklarski silikon? Neznam tocno sto je, ali takav miris ima ova aroma kad pomirisim flasicu. Nazalost, takav je i okus. Bljak 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nove Flavour Art arome Postano: 08 ožu 2013 21:48 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Nesto si zajebo, ziher previse arome. Na 10ml je dovoljno 4 kapi za ova dva liquida.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
oki01
|
Naslov: Re: Nove Flavour Art arome Postano: 08 ožu 2013 21:54 |
|
|
Lis je napisao: Layton BlendNeostik?,UHU ljepilo?, staklarski silikon? Neznam tocno sto je, ali takav miris ima ova aroma kad pomirisim flasicu. Nazalost, takav je i okus. Bljak  To je onda ko Bog za mazohiste  Sent from my U8650 using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nove Flavour Art arome Postano: 11 ožu 2013 12:40 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Layton BlendLayton Blend ... Peyton Blend ... Peyton Place Sapunica s tihom i mirnom zubatom plavusom bez cica i guzice, koju bi svi karali a niko nebi zenil. Na kraju je Allison Mackenzie ozenila karikatura od covjeka kojem je rodila copor djecice i jos usvojila toliko da moze imati nogometnu momcad s punom klupom. U jebote brkam RL i sapunice. Zajebana ova tekucina. Da imenom Layton Blend ne asocira na duhanski liquid nikad nebi ni odredio da ima veze s duhanom. Slatkasta neutralna aroma koja ima dijelova vanilije i cokolade u takvoj kolicini da mi se sve to mozda prividja. Liquid od zivotne vaznosti za znalce koji raspoznaju Sprite od 7UP. Jos uvijek mislim da je Lis nesto zabrljao jer liquid za razliku od arome nema nikakvih neugodnih mirisa. Da budem precizan nema ih uopce. Nikakvih. Tekucina predvidjena za cjelodnevno parenje. Ne opterecuje i ne smrdi nit ne mirise. Doslovno. O ove tri tekucine cu napisati dodatak za koji dan jer tu ima nekih stvari koje moraju ugledati svjetlo dana.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Nove Flavour Art arome Postano: 11 ožu 2013 20:03 |
|
|
Obicno ja i Kinta imamo slucan ukus. Do ove arome. Meni nevalja. E sad, jel stvarno nevalja ili samo meni nije dobra?. Neznam 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nove Flavour Art arome Postano: 12 ožu 2013 00:48 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
 Ne lici ni na sto, jel da? Radi se o setupu sa samo 10ml potrosenog liquida. Arome nigdje a gorcine puno, potpuno neupotrebljivo. Zanimljivo je kod ova tri liquida kako ne ostaje talog na dnu tanka. I spagice su savrseno ciste cak nakon tjedan dana koristenja. Mislio sam da bulaznim kad sam u savrseno cistom tanku vidio neku cudnu crnu nakupinu kako se dize prema vrhu. Uz spagicu prolazi kao uz tursko groblje i lijepi se za grijac. Kad sam natocio tekucinu preko mjere takva nakupina je plutala na vrhu, ali cim se nivo spustio odmah je zaronila i kao magnetom se zalijepila za grijac. Kod ponovljenih proba uvijek se dogadjalo isto. Ovaj grijac na slici je mila majka kakav je bio prvi nakon 5 dana koristenja. Crna pjenasta nakupina s oko 6-7 mm u promjeru je prekrila cijeli grijac. I sto bi tu trebala raditi, cekati da to posaugam u sebe? Moja pluca bi trebala biti EGR ventil? Draza mi je hrga ugljena na grijacu i prst taloga na dnu tanka. Max, pokusas li i ostale arome promijeniti na ovaj nacin sjedam u auto, palim za Italiju i lomim ruke i noge. Capisci? 
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Nove Flavour Art arome Postano: 12 ožu 2013 01:32 |
|
|
sad kad to kazes i meni je nesto cudno cisti tank kod nove posiljke Royala. vec 6ti tank i nista unutra a mesh čisti..  ...mozda su bazu promjenili ili kaj?? I primjetio sam da tekucina vise NE oksidira vise na suncu?? 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Nove Flavour Art arome Postano: 12 ožu 2013 02:02 |
|
|
mravak je napisao: sad kad to kazes i meni je nesto cudno cisti tank kod nove posiljke Royala. vec 6ti tank i nista unutra a mesh čisti..  ...mozda su bazu promjenili ili kaj?? I primjetio sam da tekucina vise NE oksidira vise na suncu??  Po čemu znaš da je sok oksidirao,oksidacija je kem.proces spajanja kisika sa nekim elementom/metali/ a kao produkt nastaje neki oksid,koliko znam u većini baza nema vode,dakle ni kisika,a nebi trebalo biti ni metala...pa što to onda oksidira ?...kako izgleda taj oksid u likvidu?,pojasni nam malo i kako da spriječimo tu oksidaciju...jel se smije pariti oksidirani likvid ili je štetan,ako je,zašto je štetan...kopaj mravak... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Nove Flavour Art arome Postano: 12 ožu 2013 02:13 |
|
|
potamni na suncu ....kao jabuka kad ju oguliš  jednostavnije mi je bilo reci da oksidira nego ...da je fotosenzitivna tekucina  edit: a ja mislio da si otisao  a ti piskaraš po forumu 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |