|
.
Sada je: 02 svi 2026 17:54. | Zadnji put si ovdje bio: 02 svi 2026 17:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 19 sij 2012 16:28 |
|
|
kmechalo je napisao: Karo je napisao: ...eventualno Desert Ship,jer je mozda jedina tekucina koja se dopala 80-90% vapera. budem to probao. uzet cemo onda i cokoladu jednu pa da probao, javim misljenje. hvala ljudi Najdobronamjerna sugestija....nemoj eksperimentirati sa nicim osim duhanske arome i tekucine,za pocetak samo tekucine a kad se uhodas onda mozes i sam muckati arome i baze.Ovo ti kazem iz licnog a i iz iskustva svih vapera dok su bili pocetnici.Nije nisto strasno ali to su "preteske" arome za nekoga kome organizam i osjet za ukus i miris jos nisu priviknuti.Ako ti se odredjena tekucina zgadi na pocetku mozda je nikad vise neces probati,a moze biti i najbolja na svijetu...nesto slicno kao sa hranom ili picem.Kratak primjer:...dok sam bio mlad,14-15 godina,sa drustvom smo se tako loso opili (ko magarci) od "Uzo" pa onda "Mastika" da dan danas ne mogu ni blizu njih a kamoli da popijem casicu...Ti si mozes kupovati razne tekucine ali preferiraj duhanske sve dok organizam dobro navikne na e-cigaretu.Cokolada je jedna strasno "tuzna" tekucina,po meni-odvratna...ali ne znaci da i tebi nece pasat  ... Arome i okusi su individualna stvar i zato o njima je izlisno pricati ali ovakve bazicne savjete su od koristi,sve sa ciljom da se prerano ne otkazes od parenja a pritom da uzrok bude losa oprema ili jos losija tekucina... 
|
 |
|
kmechalo
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 20 sij 2012 19:14 |
|
|
|
sugestija prihvacena. uzeo sam danas Deserthip 24 od elde, i tu neku cokoladu osnovnu 12 (koja je za moju curu i njoj se svidja).
daj mi samo pojasni sto mislis pod losa oprema? imam rivu-t 900. dobro, lose? vidio sam da ljudi hvale, tako da mislim da s tim nisam fulao. a sto se tekucina tice, plan mi je muckati sam, samo to jos moram prouciti, zato sad i ispitujem o tekucinama.
kao sto sam rekao uzeo sam taj deserthip, ali mi se ipak nekako vise svidja Magicdust, valjda mi pasu vise ti slatkastiji okusi.
e da, sto poduzeti da dobivam vise dima (tocnije pare)? jel se moze uopce nesto s ovim gotovim tekucinama osim da vucem ko lud?
i zadnje pitanje vezano uz opremu, trebam li nekako čistiti spremnik?
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 20 sij 2012 20:06 |
|
|
|
Oprema tj Riva je dobar,solidan kit,spremnik (ako sam dobro shvatio,mislis na tank) mozes da isplaknes vodom kad oces,to je plastika i voda mu ne smeta,a ovo oko tekucine....mislio sam na Desert Ship od FA (Flavour Art,Italija) ili od Sinise,isto je.Desert by elda-to neznam,mozda je neko na forumu probao...videcemo.Sad neznam sto da ti odgovorim na pitanje u vezi toga da dobijes vise pare,sve zavisi od kapaciteta baterije i otpora grijaca.Ako ti nije tesko stavi koju sliku od opreme na forum,neznam dali je atomizer obicni,LR....a na kraju krajeva mozda je razlog tekucina...
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 20 sij 2012 20:40 |
|
|
|
Para ovisi i o tekucini. Zaboravi na oblake pare ako je VG rijedak ko sveta vodica.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 20 sij 2012 20:56 |
|
|
Lis je napisao: Para ovisi i o tekucini. Zaboravi na oblake pare ako je VG rijedak ko sveta vodica. ....pa dobro Lis,znao sam i ja direktno...okolisi malo Otkazace se covjek a nije jos ni poceo....ni 100 eura nije jos potrosio  @kmechalo sala na stranu,nazalost u pravu je Lis.....ali i ovo drugo moze biti razlog.Na pr.,ne mozes baterijom od 3.7V da koristis atomizer koji ima 3.5Ohm otpora.....
|
 |
|
kmechalo
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 21 sij 2012 01:19 |
|
|
to je sve sto cu zasad reci.  zbunili ste me totalno ovo je tocno ono sto imam http://www.elda.hr/pr/RivaTa na tekucini mi pise da je pgg (ostale opcije su PG, VG, PG400) ajde me sad jos malo zbunite 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 21 sij 2012 01:24 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
kmechalo je napisao: :con: to je sve sto cu zasad reci.  zbunili ste me totalno ovo je tocno ono sto imam http://www.elda.hr/pr/RivaTa na tekucini mi pise da je pgg (ostale opcije su PG, VG, PG400) ajde me sad jos malo zbunite  Ajde necu jako VG daje vise pare PG daje manje pare ako se u VG stavi previse vode i on ce slabije pariti
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 21 sij 2012 08:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
neću ni ja: odovor je ZARA + 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 21 sij 2012 11:57 |
|
|
|
PG daje vise "opori" okus. Mada to nije nije tocan opis
VG daje vise slatkasti okus
PG400 nisam nikad probal
ZARA kombinacija gore navedenih tekucina u odredjenom omjeru. To je Chromexov proizvod i te tekucine nema za kupit u trgovinama.
|
|
 |
|
 |
|
kmechalo
|
Naslov: Re: Totally Green by ELDA Postano: 21 sij 2012 20:45 |
|
|
sta da onda trazim da mi tekucina bude samo vg? i da ne stave previse vode?! mislim da ce me odhebat ak im tak nastupim :S a sto bi znacilo to moje pgg? 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 02 svi 2026 17:54. | Zadnji put si ovdje bio: 02 svi 2026 17:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |