Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Boge/Dekang

[ 145 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Dekang recenzije
 Post Postano: 16 lis 2013 00:01 

Imao je Dekang par tih famoznih tekućina...
Recimo, nikad ničija Menta nije imala tako zavodljiv okus kao Dekangova... nikakvi Arctic mentoli i slično... a inače nisam ljubitelj mentolnih aroma...
Potom Mild 7... nešto poput Mildesorte cigareta, nenapadna duhanska aroma koja me ugodno iznenadila...
555 je bio nekakav standard, a RY4 je ovisio od isporuke do isporuke... znao je biti odličan, ali isto tako i odvratan... no to je bilo u vremena kad nije bilo gold i silver labela i ostalih kerefeka...

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lis 2013 14:39 

Evo i mojih recenzija s obziraom da sam još jako zelena u parenju i za sad isključivo na Dekangu :D
U.S.A. dark mix- prvo što sam probala...smrdilo mi je po ljepilu i skoro odustajem od cijele priče...međutim nakon više pokušaja postaje podnošljiv...ali jedva..i dalje mi smrducka, grebe grlo i jedva nekako pronalazim u njemu duhansku aromu
U.S.A. mix-nakon dark mixa čini mi se super, no nakon nekog vremena postaje mi nekako previše slatkast i kako mi se valjda njuh oporavlja počinjem u njemu njušiti nešto što mi ne sjeda, i dalje mi fali miris i okus duhana
Tobacco-mmmmmm...zaljubim se u taj miris i aromu, konačno nešto što me zaista podsjeća na duhan, parim i uživam i ostanem u čudu kad shvatim da ni bočicu nisam ispraznila a već mi je aroma dosadila, ali ipak nije loša za početnika...
DK-tab-e to je to po meni, odlična duhanska aroma, i nekome tko je pušio jače cigarete mislim da bi trebala sjesti...
Western conqueror-jako fino, duhansko a sa notom nečega što ne mogu točno odrediti ali super mi paše, odlična kad mi tobacco i DK-tab dosade da uvedem promjenu, s obzirom da sam još jako daleko od toga da mogu bez duhanske arome
Mint-Jako fin, intenzivan okus mentola, za mene osobno sam za sebe nije parljiv, ali povremeno nekoliko kapi u duhansku aromu...odlična stvar
Ja bi eto svim početnicima savjetovala da ne naprave moju grešku i krenu pariti sa jednom aromom pri ruci, jer koliko god vam se po opisu i recenzijama čini da bi vam mogla odgovarati, možete se gadno zaribati...i nemojte uzimati navodne Marlboro, Camel, i šta ti ja znam okuse jer ćete se razočarati (bar meni je tako bilo)...

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lis 2013 15:20 

:dobar:
Mentol u cigaretama nisam podnosio. U liquidu mi je dobar, a FA Royal (moja omiljena aroma) bez tog tračka svježine nebi bio
ono nešto posebno :plus: )

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 stu 2013 14:21 

Evo mali update, tri nove arome. Očekivao sam da ću moći editirati prvi post u temi da bude sve na jednom mjestu ali i ovo je ok.

Notre Dame
Dekangova verzija French Pipe-a. Poprilično suha duhanska aroma bez nekog izrazitog karaktera s paprenim aftertaste-om. Prvi dojam je bio dosta gadan i neka pozadinska nijansa me asocirala na smrad pepeljare. Nakon nekog vremena sam se nekim čudom prilagodio i donio odluku da ipak ne proljevam cijelu bočicu u wc školjku. Neka stoji za krizna vremena ili za eventualna miješanja. Može proći kao parljivo ali osobno nisam ljubitelj ovako monotonih aroma, volim osjetiti nešto konkretno u aromi. Ocjena: 3/10

VA Blend
Ako sam dobro shvatio radi se o Dekangovoj Virginiji. Solidna duhanska aroma, ne previše suha iako dosta slična prethodnoj aromi. Također se osjeti blagi papreni okus ali bez one neugodne nijanse koja nalikuje smradu pepeljare. Mogla bi proći kao cjelodnevni liquid. Ocjena: 4/10

Desert
Dekangova verzija Camel-a, također poznata kao Desert Ship. Moj novi favorit među duhanskim aromama, oduševljava me ova pozadinska aroma koja baca na pržene bademe ili nešto slično, ne mogu još definirati. Ocjena: 7.5/10

Nastavak slijedi, stay tuned! :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 stu 2013 17:00 

Nisam imao prilike probati više od jedne Dekang tekučine (barem zasad)....no, prva mi je bio spomenuti Desert...Vauuuu....za jednog početnika aroma "ohrabrenja" za nastavak parenja.
Onako, teška duhanuša sa tim nekim dodatkom..onako ne na prvu, nego na treću.....i baš tako nekako osjetiš neke bademe LOOL

BTW.....što/od koga preporučiti aromu koja je fakat nalik Dekang Desertu ?

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 stu 2013 17:15 

Ako tražiš nešto jako, oštro i sa bademima, isplati se probati Ra i Orion iz Parilice. To su tekučine od TEF-a. Ja ih razrijedim popola i još su mi prejake. Isplati se probati.

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 stu 2013 04:20 

Bez puno filozofije:

MINT - #1 od svega što sam probao 9,5/10
555 - #1 od svega duhanskog što sam probao 9/10
USA MIX - hell yes, ali ajde tu i tamo može proći 7/10
Dunhill - tu je negdje, uz bok USA MIX-u 7/10
Orange - Može proć, ako nestane sveg drugog. 6/10
Juicy Peach - juicy my ass. 5,5/10
Desert Ship - recite vi što hoćete, ali meni to nikako ne valja, ni od drugih proizvođača. 4/10
Red USA MIX - FUJ, FUJ, FUJ!!! Nešto najodvratnije što sam probao. -1/10

Iako sam se davno ostavio Kineza, još uvijek mi je daleko najbolja tekućina MINT sa dodanih 10 kapi arome Jagode od Health Cabina. Dere po grlu, a miriši fenomenalno.

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 stu 2013 09:44 

Valter je napisao:
Ako tražiš nešto jako, oštro i sa bademima, isplati se probati Ra i Orion iz Parilice. To su tekučine od TEF-a. Ja ih razrijedim popola i još su mi prejake. Isplati se probati.

Parilica mi u susjedstvu....bum skoknuo....tnx

načelno, zanimaju me baš duhanske arome....a nezz zašto nekak vjerujem dekangu (prvo pa muško, valjda :D )

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 stu 2013 14:04 

Probao Dekang Cuba Cigar 16mg...

To mi je jedina kupovna koju sam probao i bila je odvratna! :vom:

Možda je subjektivno jer ja inače pušim sa manjim udjelom nic. i sve neke sladunjave ''domaće'' VG ili malo PG.

Okus pre intezivan, mislio sam da mi je izgorio fitilj i zavojnica i nisam bio siguran jeli ili nije dok nisam sve isprao i vratio staru tekučinu.

Okus mi je ostao u ustima cijeli dan, fuj!

Dao prijatelju, a on to popario i kaže.. onako.. OK, glavno da se pari :aha:

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 stu 2013 15:23 

VANILIJA

Kupio dekang vaniiju 12mg prije koji tjedan i bila mi je malo pre žestoka.
Imao sam jednu hom-made VG bananu koja mi je bila sa premalo arome, odnosno okus se nije osjetio.

Tada sam Dekang vaniiju razrijedio sa malo te VG banane i savršena mi je.
Ima dosta pare, okus se agano osjeti, sa vremenom sve manje, ispočetka se super osjetilo.

Pušim je non-stop već preko tjedan dana i skroz mi je OK.

Povratak na vrh 

[ 145 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sljedeća

Početna » Liquid » Boge/Dekang

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club