Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Boge/Dekang

[ 145 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Dekang recenzije
 Post Postano: 21 stu 2013 01:19 

Je, meni isto paše Vanilla sky ( Gold label ) http://parilica.hr/dekang-tekucine-za-e ... abel-.html

Pomješam sa 30 mll Inawera baze 12 miligramske http://www.inawera.com/vpg-plus-12-mgml-p-1034.html

sa time započinje dan, prva jutarnja kava ili kapučino uz paru vanilije ...

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 stu 2013 14:59 

Evo probao Desert ship...

Meni ovo ima okus na zeleni čaj od nestea, onaj što ga coca cola dila :conf:

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 stu 2013 15:04 

damir1970 je napisao:
Od Dekanga mogu jedino parit Western, ostalo mi nije leglo.

western je najbolja otopina od Dekanga ikada

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 stu 2013 12:26 

Evo parim dekang Red Cola i dobra mi je, ono ''all day''
ALI sam je morao razbiti sa VGom.
Kupio sam 16mg i bila mi je pre žestoka, onda sam gilo na 2ml Red cole stavio 1ml VGa i sad mi je super!

En dobiješ 15ml za cijenu 10ml, en ima bolji okus i koncentravija nica mi je bolja :blje:

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 pro 2013 16:44 

evo jedna ženska početnička recenzija :zvoncica:

CRYSTAL MENTHOL 18 mg - prva tekućina koju sam probala (prije sam pušila cigarete s mentolom) sam po sebi ima neki čudni okus, nije mi baš mentolast, u kombinaciji s duhanskim prolazi. :) Ocjena: 3/10, s duhanskim: 5/10

APPLE 11 mg- meni osobno božanstven, baš ima fino kiselkast okus zelene jabuke, 7/10, u kombinaciji s cimetom 9/10 cimet nisam probala sam za sebe jer mi ne zvuci bas nesto, kupila sam ga samo za mjesanje s jabukom. :D

BLACKBERRY 12mg - totalno iznenađenje, osobno nisam neki fan kupina, ali ovaj okus je jako slatkast, ostavlja okus pez bombona u ustima. :) nije za cjelodnevno parenje, ali za nekih pola sata uživanja je super :D 7/10

VANILLA -12mg - osobno sam veliki fan vanilije, pa sam se veselila ovoj tekucini. super je uz jutarnji cappucino i baš ima bogat okus vanilije, dosta je kremast. definitivno ga ne preporučam uz cedevitu :vom: :vom: isto tako nije za cjelodnevno parenje, ali za sad mi nema boljeg okusa za jutarnji cappucino :D 8/10

CHOCOLATE - 11mg - ovaj okus mi je bio preintenzivan i prečokoladast i zaključila sam da je čokolada za jesti a ne pariti. jako kremasta i puno pare i bogat miris i okus, ali vuce na kakao vise nego na cokoladu. skoro sam odustala od nje, ali sam onda na forumu procitala da je u kombinaciji s mintom super i odlucila probat :hihi: stavila sam mint 0mg koji sam kupila s namjerom mjesanja i kombinacija je FANTASTIČNA. :D jako bogat okus, podsjeca na one after eight cokoladice, pa tko voli.. :D sama čokolada 3/10, s mintom 9/10 :vaper: :vaper: :vaper:

CHERRY - 12mg - fina, slatka, trešnjasta. :) ne za parit dugo, ali u kombinaciji s dessert shipom super. 5/10

STORY OF LIP - 16 mg - ja neznam koja je fora s tim gold label :wtf: , ali ovo je definitivno najgora tekućina koju sam ikad probala. smrdi po ljepilu, užasna aroma :vom:, nisam se mogla rješit tog okusa u ustima ni kad sam se vratila na jabuku-cimet. probala sam samo par puta od frendice i hvala bogu da ju nisam kupila jer mi apsolutno ne odgovara. -1/10

DESERT - 12mg - fini duhanski okus, jako podsjeca na slane stapice i perece ( :rotfl: ), bogat okus, mrvicu preintenzivan za mene jer mi je u zadnjih par pusackih mjeseci poceo smetat okus duhana, al kad ga se malo pomjesa s mintom ili cherry, super, pogotovo za vikend :pivo: :pivo: 7/10

USA MIX - takoder okej, iako ljudi vele da podsjeca na marlboro, ja ne vidim slicnosti, thank god. :D isto ima lagani okus na slane stapice, i iskreno mi je bolji kad se stavi nekoliko kapi minta. :D 7/10

zakljucak mi je da ima okej tekucina, i za pocetnike sasvim solidno, zadovoljna i vec 10 dana nemam zelju za analognim cigaretama, pa ono... vec imam lagano u vidu isprobat famozne sinišu i tihomira kad ovih ponestane, pa cu onda vidjeti razliku.. :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 pro 2013 18:45 

:plus:
Dobri opisi!
Nakon ovog možda i ja probam nešto od dekanga :)

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 pro 2013 20:57 

godinama sam pušio žuti Camel, a onda kreće ovo kao zamjena

Desert 16mg - na savjet prodavačice, ubio mi je želju za cigaretom svaki put kad me krene želja

Cherry 16mg - uzeo kasnije jer sam na forumu vidio par puta da ekipa hvali, da pušim čisto malo mi je prejak. Ali kao dodatak desertu sa par kapi odlično mi paše.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 pro 2013 13:12 

Evo i mojih trenutnih "impressions":

Crystal Menthol 18mg
Prvi e juice koji sam probao, solidan mentol, al brzo dosadi. Par kapi u neki duhanski je solidno, al opet, dosadi nakon pola dana. 5/10

USA Mix 16mg
Prvi duhanski koji sam probao i koji mi se jako svidio. Aftertaste i miris po slanim štapićima i perecima. Malo slatkast, i kasnije (nakon kaj sam probao Desert), ipak malo premalo "duhanski". Svejedno, pretty damn good. 7.5/10

Desert 12mg
Numero uno duhanski trenutno za mene (ceka se jos Tonwin i DK4). Isto aftertaste i miris grickalica stapica i pereca ali malo vise "dimljeno", malo jace od USA mix i manje slatkast. Pokazala se dobra i kombinacija USA Mix + Desert al ne dovoljno da bi bila bolja od samog Deserta 8.5/10

Apple 12mg
Cool kiselasta jabuka, al samu je nebi pario nit ju nikad nisam, vec samo sa cimetom. Klasika. Definitivno parivo al primjetio sam nedavno da mi jabukina para ima neki malo cudan miris koji me zna smetat. Okus i sve super, al vape u zraku od jabuke mi zna zasmetat. 7/10

Cinnamon 18mg
Nice nice nice. Jako dobro za kombinacije. Trenutno mi rastura sa cherry i jabukom. Odlican juice al nisam ga probao samog. Za kombinacije je bomba! 8.5/10

Blackberry 12mg
Iznenadujuce dobar, slatkast, po bombonima za cmulit. Vrlo parljivo za tu i tam dok se prohtje nesto slatko 7.5/10

Cherry 12mg
S cimetom rastura sam tak. Predobra kombinacija: malo USA Mix + Cherry + Cinnamon. Oh yea. Lagano kiselasta, bombonasta tresnja. Za kombinaciju ocjena 8/10

Vanilla 12mg
Sama po sebi mi je prekremasta i too much vanilija (nisam preveliki fan vanilije, osim u pudingu). Ali u kombinaciji sa Desertom - wow. Very very nice. Sa kombinacijom 7.5/10

Mint 0mg
Bolji od crystal menthola, cisci okus mentola. No ovaj je samo bio za mijesanje kad mi se vejpa tobacco mint. Za takvu korist dusu dalo. ?/10

Notre Dame 16mg
French tobacco pipe. Aaand shit had to happen. Prvi apsolutno neparljiv juice koji sam uzeo. Lik iz Parilice (mislim da je clan tu na forumu) mi preporucio kao duhanski okus, no on to pari sa kavom koju jos nisam probao. Mozda je tak bolje, no sam po sebi katastrofa. Ne przeni bademi, nego zagoreni bademi i zagoreno drvo. Oh well... 2/10

Red Cola 11mg
Meh. Onak. Ishlapljena cola ili eventualno oni gumeni od cole (meni vise ono prvo). Mozda tu i tam vape, al toga budemo cura i ja poklonili njenoj cimerici jer je bas onak, whatever. Ponukalo nas da ne eksperimentiramo vise s tim "cudnijim" okusima. Good bye gummy candy i takve pizdarije xD 4.5/10

Chocolate 11mg
Sam po sebi nije los, bolji mi od same vanilije. Al s malo minta - very nice. Kakaasto svijeze. Moja cura veli da je ko After eight, meni nije jer je cokolada vise kakao, al je definitivno fino parivo. 7/10

Mozda sam darezljiv s ocjenama al kaje tu je, trenutno je Dekang (bar ovi odabrani) poprilicno dobar. :)
U rotaciji su mi trenutno (u 3 evoda): Desert, Apple/Cinnamon i Cherry/Cinnamon/USA Mix.
Jos imam za probat Watermelon kojeg treba otvorit, ne ocekujem bas previse iskreno al mozda bude ok :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 pro 2013 01:25 

jos uvijek na dekangu, isprobavamo nove :D

watermelon, 11mg - na preporuku decka iz parilice, koji tvrdi da je ko nargila, i deeefinitivno je, super je, slatkasta, bas se osjeca lubenica, moze se parit, za nekog tko voli lubenice, preporucam. ostavlja super aftertaste. njamiii. 7/10

notre dame - 18 mg - horrible. spaljena drva. fuj fuj. nikako mi nije legla, ceka neke bolje dane, il da ju nekom uvalim. 1/10

DK4 - 11mg- apsolutni duhanski favorit. slađa od deserta, ima manji TH (za mene idealno), ima dosta guste pare, dobar aftertaste, super se mješa s mintom, definitivno najbolja koju sam probala do sad. 9/10

red cola - 11mg - ima okus gummy bearsa od cole, fino, slatkasto, ali ne za parit više od pola sata. :D barem meni osobno. definitivno okej za mješat ju s npr. blackberryjem jer blackberry preuzme okus pa se cola ni ne osjeca, a imamo duplo vise blackberryja :D 5/10

sad kad se istroše zalihe dekanga razmišljamo narucit neš od famoznog Siniše, :sinisa: :hi:

:vaper: :vaper: :vaper: :vaper:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 pro 2013 14:51 

Evo nastavak, par novih tekućina:

Goliath

Dekangova verzija Davidoffa, duhanska aroma koja ima neku gorkasto kiselkastu pozadinu, može proći za cjelodnevni liquid ali osobno mi ima nešto odbojno, jedva sam čekao da pređem na iduću aromu. Ocjena 5/10

Vegas Blend

Još jedna duhanska aroma, ovaj put poprilično neutralna ali samim time meni poprilično dosadna. Preporuka onima koji traže neku nenametljivu duhansku aromu, mogao bih reći da je rame uz rame s popularnim USA Mixom. Ocjena 6/10

King of Tobacco

Evo nešto što mi se zaista sviđa, dosta podsjeća na meni najdraži DK4 ali po mom mišljenju je dva koplja ispod njega. Nema toliko izraženu aromu tako da bih ga također preporučio svima koji vole DK4 ali bi željeli probati nešto nenametljivije. Ocjena 7/10

Power Drink

Za kraj ovog javljanja jedna neduhanska aroma. Na netu sam naišao na podijeljena mišljenja o ovoj tekućini ali ovo je po mom mišljenju potpuno pogođen okus Red Bulla i iako sam ga tek natočio moram priznat da mi je ovako na prvu ruku super ali imam s druge strane osjećaj da će mi brzo dosaditi. Vrijeme će pokazati. Ocjena 7/10

Pozdrav do sljedeće recenzije uz Frikinog genijalnog zlomora :zlomor:

Povratak na vrh 

[ 145 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Sljedeća

Početna » Liquid » Boge/Dekang

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club