|
.
Sada je: 04 svi 2026 16:01. | Zadnji put si ovdje bio: 04 svi 2026 16:01. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
imand
|
Naslov: Odg: Dekang recenzije Postano: 27 sij 2014 08:30 |
|
|
|
Samo je trebalo da netko od velikih forumaša dade svoj blagoslov Dekang likvidima. Ne uzimam više aroma koncerata i sve ih budem bacio. Dekang se lijepo dade tretirati kao aroma sirup 30 postotni plus 70 posto VG baze i dobi se sasvim pristojni bistri uradak koji se ne treba sazrijevati tjednima
|
|
 |
|
 |
|
kvark
|
Naslov: Re: Dekang recenzije Postano: 27 sij 2014 09:11 |
|
|
Samo kratka anegdota... naručio sam mt baker vapor testere od 1ml i pozvao par prijatelja vapera na degustaciju, bacali smo liquide na igo-l sa špagom, dry burnao nakon svake arome. Svakoj tekućini smo komentirali paru, TH i okus, bilo je tu svega i svačega, i dobrih i loših i osrednjih. Na kraju degustacije sam umjesto igo-l stavio kaju sa dekangovim mentolom koji je po svim ocjenama pregazio svih 24 mt baker vapor tekućina. Nisam siguran u čemu je štos, ali većina MBV tekućina je imalo okus ili po cedevita bombonima ili nekim drugim slatkišima, medu, karameli i slično. I arome su bile prenaglašene, kao da je svaku tekućinu trebalo dodatno razblažiti nekom bazom. S druge strane dekangovi mixevi su dosta suptilniji što se tiče aroma, više su onako pozadinske, dok je sve kod MBV-a "in your face" 
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Dekang recenzije Postano: 27 sij 2014 10:09 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Za sve ljubitelje Dekang tekućina, ovdje možete ih prilično povoljno naručiti: http://www.eliquidchina.com/
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
CHE
|
Naslov: Re: Dekang recenzije Postano: 03 vel 2014 18:12 |
|
|
|
Red Cola - prolazi, vuče mi na ishlapjelu sky colu, ili čak one kaogume sa okusom kole, one velike smeđe Chocholate - nedorečeno, moram probat malo ju presjeć sa mintom
_________________  evic, caravela clone, ego-C Twist, ego-T, frenky v2 Protank II, Vivi nova, ce4, evod, raketna kaja, igo-l, helio, kayfun light
|
|
 |
|
 |
|
tealc
|
Naslov: Re: Dekang recenzije Postano: 12 vel 2014 21:27 |
|
|
Evo moj kromni doprinos: Energy Drink 18mg - cjelodnevno parenje u dva navrata. Odlično, čak sam bio u napasti 2 dana za redom je pariti. Kupujem ponovno, samo ovaj put po DVIJE bočice  Cherry 18mg - isprva super, onako malo promjene. Nakon pola dana nairitirala mi je grlo. Čeka drugu šansu kad budem raspoložen.
_________________   Batt.: iStick TC40W | eVic VTC mini | 2 x iPow | Tank: 3 x PT2 mini | PT2 | Eleaf GS | Uwell Crown | Ego One
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Dekang recenzije Postano: 13 vel 2014 01:00 |
|
|
|
Ja sam probao skoro sve od 12 mg u parilici. Nijedna da bi rekao vauuuu, to je to. Sve u svemu loše. Neki tip iz splita čije tekućine imam - 3 kom, sve su odlične. Piše made in eu,ry-4 18 mg najbolja.
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Dekang recenzije Postano: 13 vel 2014 01:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
mateo je napisao: Ja sam probao skoro sve od 12 mg u parilici. Nijedna da bi rekao vauuuu, to je to. Sve u svemu loše. Neki tip iz splita čije tekućine imam - 3 kom, sve su odlične. Piše made in eu,ry-4 18 mg najbolja. Opet se skreće sa teme ovo su Dekang recenzije, otvori lijepo temu o tim tekućinama, napiši njihovo ime i sastavi recenzije.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Dekang recenzije Postano: 13 vel 2014 04:34 |
|
|
|
dekang kava.....nakon pola dana parenja....dolazi do izražaja identican okus onih bombona....kavabon,,,, stoga se meni ta kava ne sviđa...
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
tealc
|
Naslov: Re: Dekang recenzije Postano: 22 vel 2014 00:08 |
|
|
tealc je napisao: Cherry 18mg - isprva super, onako malo promjene. Nakon pola dana nairitirala mi je grlo. Čeka drugu šansu kad budem raspoložen. Cherry 18mg - povlačim, bit će da je bilo do coila. Aspire BDC ET-S rastura. Trešnje samo tako, neutralno što je meni osobno super (nije gorko ni slatko). Da je za cijeli dan - nije. Setup spinner 3.7-4v sa aspire 1.8 bdc Coffe 11mg - dobar okus kave, makar mi je ovo prva tekućina od kave. Ima onaj kavabon okus i malo je slatkasta. Kavu pijemm i bez šećera, ali kod parenja mi ne smeta ta slatkoća. Setup spinner na 3.7V + evod sa originalnim stock coilom. Peach i Apple čekaju na probu, Chocolate i Strawberry ako buraz nakapa malo :-). E da, navodno je stvar samo u pakiranju, no navest ću da su tekućine isključivo Silver Laber iz 300cuda.
_________________   Batt.: iStick TC40W | eVic VTC mini | 2 x iPow | Tank: 3 x PT2 mini | PT2 | Eleaf GS | Uwell Crown | Ego One
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Dekang recenzije Postano: 10 tra 2014 23:17 |
|
|
|
Coffee iz Parilice
Ovo mi je prvi puta da imam Dekangovu tekucinu i moram priznat da uopce nije losa. Jako podsjeca na kavabon, ali je za moj ukus malo prearomaticna. Pomjesao sam 2 ml. Dekanga sa 8 ml. ljesnjaka od Fa i dobio sam meni jako finu tekucinu koju koristim vec par dana. A imam i jedno pitanje..... Na flasici od dekanga samo pise Herbal extract Glycerol Propylene glicol Ali ne pise u kojem omjeru je pomjesan PG i VG. Zna li mozda neko koji je omjer?
|
|
 |
|
 |
Sada je: 04 svi 2026 16:01. | Zadnji put si ovdje bio: 04 svi 2026 16:01. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |