Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Boge/Dekang

[ 145 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Dekang recenzije
 Post Postano: 10 tra 2014 23:27 

kolko znam dekang ima 50/50, osim ako je drukcije naznaceno na bocici :conf:

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 tra 2014 23:29 

Ja sam probao Dekang Toro Rouge i morma priznat da mi je to definitivno najbolja aroma Red Bulla. Parim je i imam osjecaj kao da pijem red bull. Inace obozavam aromu Red Bull i probao sam je od par razlicitih proizvodaca aroma i sve su imale okus po slatkim zvakacama. Moja pretpostavka je da je cisti PG, jer je troat hit brutalan, a uzeo sam ga u koncentraciji od 16mg nikotina. Inace parim 18mg, ali sa ovim sam imao osjecaj kao da je 24mg. Tekucina nije nimalo gusta vec je kao voda i zato smatram da je cisti PG. Ovo je jedina aroma od Dekanga koju sam probao, i isto nije pisao omjer PG/VG.

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”

― Albert Einstein

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 tra 2014 23:43 

Ima neko da je uzeo Dekang sa FT? Ja sam ostao kod Camela/Desert Shipa i Virginia, obe 18 mg/ml drugo nisam istraživao.
Tamo su u 75/25 PG VG odnosu. Onaj DS što sam uzimao lokalno u SLO je bio dosta sličan samo mislim da je bio 55/45 PG VG.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 tra 2014 01:27 

Dekang prodaje samo gotove tekucine ili prodaje i aronme?

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 tra 2014 19:24 
Administrator

Lis je napisao:
Dekang prodaje samo gotove tekucine ili prodaje i aronme?

Ima i arome.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 tra 2014 20:46 

Taifei

Vec dugo nisam probal nekaj ovak loše.
Bljak

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 svi 2014 23:26 

Uzeo sam po redosljedu:"Dekang"Dark Usa Mix/Coffee/Desert(Desert ship)/Vanilla/T5(555)...i za sada mi je najbolji "Desert",neznam kako vama(znam da nisam probao ni priblizno tekucina kao neki od vas,ipak sam nov u svemu tome),ali ova tekucina mi je za sada najjaca(uz to da nisam probao T5(555)),ali sam miksao Desert/Coffee/Vanilla,prvi dan ok,dok drugi dan mi vise nije pasalo,nekako cudno,tesko...probao sam Vanillu(cistu) i ok je,fina,blaga,nije uopce toliko jaka,meni ok i da sa parit,bas fina,ugodna i "socna",pase jako uz jutarnju kavu(dopodne)...dok za cijeli dan...hm...ne...neznam,meni nije pasala...predvecer ocistio tankić i samo Desert stavio(cisti) i mislim da bi ga mogao parit stalno...paše mi jako i ugodan je za parit.Dark Usa mix ok,da se parit,malo mi je nakako mozda"prejak",ali Desert mi je puno bolji.Coffee nisam probao samu(cistu),ali ubacit par kapi u nekakvu duhansku aromu
mislim da nebi bilo lose...neznam,evo nov sam u svemu tome...isprobavam...vidit cemo dalje.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 22 svi 2014 02:12 

Kava najbolji okus ikada meni,samo sto brzo izgubim onaj prvi vape..poslije samo llagano osjetom kavu do oduceg dana...Par puffova i ooet nema je....

Sent from my C6603 using Tapatalk

Smok xPro m65,kayfun v.4,Lemo,Lemo2,GP Paps

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 svi 2014 10:42 

Evo od jucer navecer sam na T5(555),pa reko da probam i to...i stvarno kako sam vec bio procitao u komentarima,stvarno ima okus po nekakvim przenim sjemenkama,bademima ili nesto slicno tome,nemogu tocno skuzit,ali tekucina,mislim i taj okus,para,sve zajedno,meni je ok za sada(mozda zato sta sam tek probao to,mozda ce mi se zgadit,mozda mi nece pasat)...neznam kako ce bit kasnije,tokom ovog dana,ali za sada kazem,dobro,cak mi trenutno i pase taj okus koji osjetim,za promjenu...nije lose,vidit cemo.

...nakon cjelodnevnog parenja T5 uopće nije loš...i dalje taj okus prženih sjemenki,badema,oraščića ili ćega već neznam,ali meni je pasalo te me kasnije sve više i više podsjećalo dosta na obićnu cigaretu,kasnije mi se malooo izgubio (nije nestao) taj okus sjemenćica itd...ali meni ok,može se parit cijeli dan...7/10. :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 svi 2014 12:01 

Otišao danas sa namjerom da bi si kupio taj DK4(RY4) kojeg ste dosta nahvalili ali...nema te tekućine,kaže mala prodavaćica da je gazda čak i par puta naručivao ali ne stiže,neznam...morat ću negdje drugdje kupit(naručit)taj DK4(RY4) pa da ga probam...ali pošto nije bilo toga,uzeo sam si usput,da nebi bilo da sam došao bezveze...glavu grijača za CE9 te dvije nove tekućine...
Chocolate 11mg
Cigar Cubano 16mg
...kasnije(kad ih isprobam)napišem dojmove. ;)

Povratak na vrh 

[ 145 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Sljedeća

Početna » Liquid » Boge/Dekang

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club