| Autor |
Poruka |
|
flux
|
Naslov: Re: Vz aroma cudan okus miris Postano: 30 lip 2013 17:28 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
kolko god svi pricali "sto duze, to bolje" meni je kontra. friske tekucine su mi puno finije od odstajalih! pricam o tihomirovim koje su VZ! pogotovo stara kapetancina....... danas sam si natocio oko 2 mjeseca starog kapetana i mogu rec da nije ni sluga onom kaj sam pario kad je tek doslo.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Vz aroma cudan okus miris Postano: 30 lip 2013 17:41 |
|
|
|
Meni kapetan super kako god okrenes,s pocetka napadna aroma a kasnije lagana smirena
Spavle,meni je 14 kapi bilo super,al nije to neko mjerilo jer svaka bocica,kapaljka,nije ista kap iz svake bocice,tek ma vecu kolicinu cca 100ml mozemo pricat o postocima koje mozes u ml mjerit...sad se bojim radit vece kolicine likvida,kaj ak se isto dogodi ko ovaj put...steta baze,pricekam drugi tjedan da jos baze dodje pa da sam siguran
Sent from HTC Viper DHD
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Vz aroma cudan okus miris Postano: 30 lip 2013 17:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Evo nakom puno straha premišljanja i  od starijih parioca napravio sam pola litre baze 18 mg 90/10 VG/PG pa se mogu igrati i isprobavati. A da me je bilo strah, bilo je, kada sam mješao nikotin i VG na 2 metra od mene je za svaki slučaj dežurao sin (22 godine). 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
Zadnja izmjena: spavle; 30 lip 2013 17:51; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Vz aroma cudan okus miris Postano: 30 lip 2013 17:50 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
|
Nemojte zamjerit na sitnom offtopicu, ali kad ste već spomenuli Old Captain od VZ, koji su sastojci te arome? Osjećam naznake ruma i čokolade, a možda su u šumi...
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Vz aroma cudan okus miris Postano: 30 lip 2013 18:05 |
|
|
|
Ne zamaram se pogadjanjem aroma unutar aroma,meni to scifi i nebitno...ako je dobro parim i udri...naletio na opsirne detalje jednog lika na ec forumu,ja to ne kuzim,ne raspoznajem
Sent from HTC Viper DHD
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Vz aroma cudan okus miris Postano: 30 lip 2013 18:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
I Old Captain je gotov i spreman za testiranje:  Tekućina je homogena i čista, malo djeluje mutna jer još u sebi ima mjehurića zraka od mućkanja. Steppao sam je u toploj vodi skoro sat i po vremena. Mjera je bila 12 kapi u 10 ml 18 mg 90/10 VG/PG. "Valter metoda" je pokazala jako dobar okus, ulio sam ju u novi T3S, pare ko u priči, osjetim i TH, aroma jako dobra topla ujednačena bez da jedan posebni ukus dominira "parfem" se ne osjeti. Ostatak u bočici sam spremio da testiram ponovo za par dana, a ovih 3 ml u clearu veselo parim. 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Vz aroma cudan okus miris Postano: 05 srp 2013 18:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
spavle je napisao: Virginia je gotova i spremna za testiranje:  Aroma mrvicu prejaka, slijedeći put ću probati sa 10 kapi na 10 ml, još se malo osjeti "parfem" štih, ostaviti ću je par dana da vidim dali će miris kemikalija/"parfem štih" da nestane. P.S. Normalno prvi test je bio "Valterovom metodom" P.P.S. Treba duže steppati da se izgubi parfem!! Testirao sam danas ponovo na čistom attyu parfem se izgubio i to je sada maaaalo prejaka Virginia, Ove Super Concentrated Vz arome kada se umiješaju u bazu stvarno treba ostaviti malo otvorene da alkohol iz njih "izvjetri" osim ako baš ne želite taj alkoholni "štih"
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Vz aroma cudan okus miris Postano: 06 srp 2013 11:50 |
|
|
vulja je napisao: da al ja sam dodao dakle 10% vise i totalno se sjebala aroma, da nema veze s vezom,mislim da to nije moguce zbog tih 10% vise nekad je malo puno,a puno malo....
|
|
 |
|
 |
|
žan žak
|
Naslov: Re: Vz aroma cudan okus miris Postano: 25 vel 2014 02:22 |
|
|
Pozdrav..imam par aroma od vz i sve osim black cigara su mi vrlo slicne tihomirovim..ali taj black cigar je onako samo u tragovima slican..black i mild je meni najdraza tekucna i poceo sam je od tihomira uzimat..iz tog razloga sam i nedavno narucio black cigar..to je navodno ista aroma samo novi naziv..npr cohiba i french pipe to je to..sve stima..ali bas mi black cigar nevalja..nebi se zalio da je drugacije a da mi se svidja..nego mi doslovno nevalja..probo sam na postocima od 1 -7 i sve je ista pasta..dali im itko slicna iskustva ili ima tu aromu,a da je probao i tihomirovu?mozda je sve ok s aromom ali tihomir nesto stavljas u tu aromu Hvala. P.s. Imam french pipe aromu stigla prije par dana i potroseno je svega 5 kapi..mjenjam ju za neku drugu vz aromu duhansku..npr..island tobacco,old captain, itd..primam za zamjenu i koristenu aromu odnosno nemora nuzno bit puna..
|
|
 |
|
 |
|
Batara72
|
Naslov: Re: Vz aroma cudan okus miris Postano: 25 vel 2014 02:33 |
|
|
žan žak je napisao: Pozdrav..imam par aroma od vz i sve osim black cigara su mi vrlo slicne tihomirovim..ali taj black cigar je onako samo u tragovima slican..black i mild je meni najdraza tekucna i poceo sam je od tihomira uzimat..iz tog razloga sam i nedavno narucio black cigar..to je navodno ista aroma samo novi naziv..npr cohiba i french pipe to je to..sve stima..ali bas mi black cigar nevalja..nebi se zalio da je drugacije a da mi se svidja..nego mi doslovno nevalja..probo sam na postocima od 1 -7 i sve je ista pasta..dali im itko slicna iskustva ili ima tu aromu,a da je probao i tihomirovu?mozda je sve ok s aromom ali tihomir nesto stavljas u tu aromu Hvala. P.s. Imam french pipe aromu stigla prije par dana i potroseno je svega 5 kapi..mjenjam ju za neku drugu vz aromu duhansku..npr..island tobacco,old captain, itd..primam za zamjenu i koristenu aromu odnosno nemora nuzno bit puna.. Mozda Tihomir ne koristi VZ Black Cigar... Pitaj ga. NPR. VZ ima dosta dobrih aroma... i siguran sam da Tihomir koristi dosta njihovih aroma, al ne Cinnamon Cookie. Nju uzima drugdje jer je nasao bolju. Pitaj ga ciju aromu koristi.
_________________  Yihi SX Mini M Class- Evic VT 5000mAh - Evic VTwo Mini - Zero SX 50W - iStick Pico -Wismec RX200 RDA: 3-D RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer
|
|
 |
|
 |