| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: VZ Gourmet Postano: 16 pro 2013 16:22 |
|
|
|
evo uzeo dvije gourmet arome, uber concentrated, preporuča se 1-2%...dakle napola od super-concentrated
al zaima me jel s enetko susreo s time? Piše na aromama Contains PG....iliti Sadrži PG...e sad jesam ja lud ili su pak oni?
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: VZ Gourmet Postano: 16 pro 2013 16:31 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Koliko sam ja primijetio i u drugim aromama je PG tako da to nije ništa čudno. Kakva je ta aroma morat ćeš ti nama reći  Nadam se da vrijede tih ekstra 2 dolara.
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: VZ Gourmet Postano: 16 pro 2013 16:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Baza im je PG šta je tu čudno, a jesi li lud ili oni to neznam.  Ove na alkoholnoj bazi su inače jače koncentrirane.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: VZ Gourmet Postano: 16 pro 2013 17:01 |
|
|
|
kako jače koncentrirane ako se za gourmet preporuča duplo manje nego ove alkoholne....
pa čudno mi je da aroma ima u sebi pg, dakle to je aroma s primjesama, u neku ruku razrijedjena vec u malom postotku
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: VZ Gourmet Postano: 16 pro 2013 21:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Ma čudno to piše ove preporučuju 2.5% a ove tvoje 1-3% pa sad nek si mi mislimo. A PG je jedan od najčešćih nosilaca baze, večina baza je PG i one su mi bolje od alkoholnih.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: VZ Gourmet Postano: 16 pro 2013 21:36 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
|
VZ-SC Gourmet Tiramisu Flavoring,,, ova njihova aroma me malo jače razočarala,bijela kava i to ona sa kožom na vrhu,, katastrofa,,možda bi nekom sjela ali meni jok,,,,, i to s postocima niš ne kužim,na šmek mi je puno blaža od,super koncentriranih, sve u svemu ostal sam razočaran za ta 2 novčiča više samo zato jer sam možda očekival nekaj bombastičnog al kad ono banana.
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: VZ Gourmet Postano: 17 pro 2013 00:42 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
domagoj je napisao: VZ-SC Gourmet Tiramisu Flavoring jel to onaj margarin kaj si mi dal da probam prije par mjeseci? 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: VZ Gourmet Postano: 19 pro 2013 18:23 |
|
|
|
Nakon 3 dana stajanja arome ima napretek
Coffee liqueur i Yuco
Cisti vg i 8 kapi na 20ml,to je duplo manje naspram ostalih vz aroma,15 kapi na 20ml dam stavljao jedino french pipe,sve osrtale se krecu oko 10 na 10ml...ugodno iznenadjen,malo kapnul u dripper da prob,ovaj coffee sam mogo i manje stavit,a yuco je tu negdje,nemogu dokucit na sto mi vuce
Sutra cu ubrzat malo sazrijevanje pa detaljnjije napisem o aromama,za sada vrijede ta 2 baksa vise definitivno
|
 |