| Autor |
Poruka |
|
oli
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 21 lis 2013 22:09 |
|
|
Meni stiže uskoro 30 ml nikotina 99% od eciga. Tak ste me isplašili da me je prpa uopće kak ću to miksat. Planiram sve odmah razblažit u pg/vg bazi da smanjim koncentraciju na barem 8-10% (80-100 mg/ml). I to je još dosta ali sigurno manje opasno. Nego jel neko testirao koliki je stvarni posto nikotina sa eciga? Neki kažu 99% neki 85%. Neznam s kojom vrijednosti da baratam da se ne zaje... previše. Inače sam na 12-13 mg/ml  ......maaaajko mila
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 21 lis 2013 22:36 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
ja jos nikak nemrem shvatit zakaj bilo ko barata sa cistim nikotinom bez obzira na predznanje i ne znam kakvu zastitu! kolko sam skuzil svi to radite zbog ustede!? kolka je usteda naspram rizika? da ne pricam o ljudima koji imaju djecu! baza od 100mg nikotina uz kemigov PG il VG je jebacka usteda s obzirom kolko smo trosili na cigarete/duhan.... cak su i gotove tekucine velika usteda nakon duhana! neki bi ocito htjeli nikotinski shoot skoro pa besplatno. da ne pricam kak neki cak i taj 1000mg nikotin traze sto jeftiniji.
znaci trosil sam na duhan 500-1000kn mjesecno (neki i vise) a sad bi parili za 10 kn mjesecno bez obzira na posljedice ?
disklejmer: (cifre su figurativne)
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 21 lis 2013 22:46 |
|
|
|
Meni nije bila stvar ustede nego kvalitete. Par narudzbi je taj nikotin bio bez mirisa zaista cista baza. Sada mi nikako ne odgovara
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 21 lis 2013 22:56 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Kod mene je krenulo kao ušteda pa sam nakon nekog vremena počeo manje pariti da bi mi 2 dl baze svaka 2 mjeseca bio minimalni trošak za neko miješanje svoje baze.
A onda sam bolno došao do saznanja da radim baze bez ikakvog mirisa, a da kupovne imaju miris i okus koji mi ne odgovara. I vratio se miješanju vlastitih.
Ali nikotin nije igračka ni ušteda. To je jako opasna tvar i nije za svakoga. Bila djeca u pitanju ili ne. Bolje se s time ne igrati. Dok ne naučiš što radiš s time, moglo bi biti jako pogubno. A i Kinta je takav slučaj vjerno opisao. Sva sreća da je sve završilo dobro.
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 21 lis 2013 23:53 |
|
|
Cijankalij je smrtonosan otrov i to svi znaju da je tako. Probajte to negdje kupiti ako niste profesionalno i sa licencom. 99 postotni nikotin je smrtonosni otrov kao i kalijev cijanid i ne smije dospjeti na kožu (prste) a kamoli udahnuti isparenja. Na koju foru to dospije u promet 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 22 lis 2013 00:25 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ljudi pazite
Imamo novi slucaj koji je srecom prosao bez posljedica:
˝Rukavice sam ima cak sam i dugi rukav obukao ali eto taman kad sam uvukao u spricu netko mi pozvoni na vrata i klinac mi se probudio,ma reko necu se sada s tim zajebavati i vratim nikotin iz igle u bočicu i ono "štrc" nazad. Prsnula kap u oko i dvije kapi ispod oka,peklo me je kao vrag ali nisam otisao doktoru samo isprao vodom.˝
Zastitna oprema rukavice, naocale, pregaca, mirno mjesto gdje vas nitko nece uznemiravati, cuvar iza ledja i ne igrajte se spricama nego zamijesajte odjednom sve sto imate. Ako imate znanca kemicara dajte njemu neka zamijesa jer on ima u malom prstu osnove sigurnosti. Svi ste mi mili i dragi i ne bih zelio ostati bez bilo kog od vas.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 22 lis 2013 06:52 |
|
|
|
Ja ću se obuć u veliki kurton i prelit bočicu nikotina od 30 ml 99% u 340 ml pg/vg i dobit ću 370 ml baze sa cca. 8 % nikotina. Nju ću dalje razređivat po potrebi. Da pitam: Kako najbolje izmješati, "sljubiti" nikotin sa bazom? Trebam li mješavinu samo dobro i duže vremena mučkati (kao šejker) ili baš moram sa nekim mikserom miksati. I koliko sam čitao dobro bi bilo izluftati mješavinu koji dan, jel tako? Molio bi da mi pomognete način na koji najbolje "razbiti" nikotin u bazi, normalno sa nekim priručnim sredstvima koje svako ima doma. Pozdrav iz Daruvara
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 22 lis 2013 07:24 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
oli je napisao: Ja ću se obuć u veliki kurton i prelit bočicu nikotina od 30 ml 99% u 340 ml pg/vg i dobit ću 370 ml baze sa cca. 8 % nikotina. Nju ću dalje razređivat po potrebi.
Samo da još jednom napomenem za one koji miješaju postotke sa miligramima po mililitru, jer ovdje nikad dosta opreza, 8% nikotina je 80 mg/ml.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 22 lis 2013 09:41 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Jos jednom obrisano sve sto nema veze s topicom. Ovdje NEMA OFFTOPICARENJA. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Nic Junkie
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 22 lis 2013 15:45 |
|
|
damirdjg je napisao: Meni nije bila stvar ustede nego kvalitete. Par narudzbi je taj nikotin bio bez mirisa zaista cista baza. Sada mi nikako ne odgovara Znači nisam jedini koji je primjetio.... onaj stari nikotin od prije nekih 6mj je bio čista 5, bez mirisa i okusa, a ovaj novi kojeg prodaju zadnjih par mjeseci ima jaki miris i okus duhana.
|
 |