| Autor |
Poruka |
|
hkmentor1
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 13 ožu 2013 18:41 |
|
|
|
Hvala.
_________________  Janje - draga i ukusna životinja
|
|
 |
|
 |
|
spliccio
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 13 ožu 2013 19:09 |
|
|
hkmentor1 je napisao: Ovako. Provjerio bih dali sam dobro shvatio. Ako u 1 litru baze sipam 30 ml čistog nikotina sa E-cig dobijem 1,03 l sa 25-30 mg nikotina. Molim vas da mi netko iskusan u tome potvrdi moju računicu ili ukaže na pogrešku. Zahvalan Hrvoje http://www.todmuller.com/ejuice/ejuice.php
|
|
 |
|
 |
|
hkmentor1
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 13 ožu 2013 19:41 |
|
|
|
I opet hvala. Frenk je spomenuo da nakon par dana ishlapi neugodan miris i tada je nikotinska baza spremna za uporabu. Zanima me dali tijekom tih par dana boca (posuda) treba biti otklopljena ili ne?
_________________  Janje - draga i ukusna životinja
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 13 ožu 2013 20:11 |
|
|
Otvorena. U suprotnom bas ne vidim nacin da miris ishlapi. Tesko ce ti ishlapit litra tekucine. Natoci deci i mozes taj deci pretakat iz jedne u drugu flasicu. Na taj nacin ce puno brze ishlapit.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 14 ožu 2013 00:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Jos jednom ista napomena: Prva mjesavina od prije godinu i po je isla na analizu. Tamo se pokazalo da se radi o 80% nikotinu. Moj organizam govori da su i ostale posiljke jednake. Tako da 80% ubacite u racun inace cete dobiti preslabu bazu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Knox
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 18 ožu 2013 05:59 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 22:55 Postovi: 56 Lokacija: Velika Gorica
|
Kinta je napisao: Jos jednom ista napomena: Prva mjesavina od prije godinu i po je isla na analizu. Tamo se pokazalo da se radi o 80% nikotinu. Moj organizam govori da su i ostale posiljke jednake. Tako da 80% ubacite u racun inace cete dobiti preslabu bazu. Pošto meni (ako daj Bog nebude problema) stiže 30ml tog nikotina uskoro, gdje bi se to moglo odvesti na analizu i koliko to košta? Teoriju oko miješanja sam apsolvirao, praktični dio imam tek "100ml iskustva", ali volio bi pogoditi u gram sa bazom koju planiram (22mg), pa bi htio točno znat koliko imam. Ako se ne smije znat javno, baci na PP.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 18 ožu 2013 16:51 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Knox je napisao: Pošto meni (ako daj Bog nebude problema) stiže 30ml tog nikotina uskoro, gdje bi se to moglo odvesti na analizu i koliko to košta? Teoriju oko miješanja sam apsolvirao, praktični dio imam tek "100ml iskustva", ali volio bi pogoditi u gram sa bazom koju planiram (22mg), pa bi htio točno znat koliko imam. Ako se ne smije znat javno, baci na PP. Analizu je radio Chromexov frend koji ima privatni labos. A kako Chromexa vise nema ni ja ne znam tko je to i gdje.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
el_corazon
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 18 ožu 2013 20:46 |
|
|
Pazario sam 3 bočice po 6ml pa jednu zamiješao sa 450ml PG/VG 30/70 i štapnim mikserom treći dan miksam...e, sad...očekivao sam "obojanu" tekućinu a dobio čistu, bistru i smrduckavu bazu. Mislio sam da je taj nikotin isti kao qwis na china sells-u ali očito nije...  Uploaded with ImageShack.us
|
|
 |
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 19 ožu 2013 00:09 |
|
|
Meni je neki dan stiglo sa http://www.e-cig.com 30ml tog nikotina. Otvorio ja to kad ono ništa od ikakvog smrada ili nečeg drugog,tekućina/nikotin unutra nije gusta niti ima skoro ikakav miris (malo se osjeti nikotin ali skoro ništa),dakle uopće netreba "zračiti",pretakati niti neznam što treće... E sad,možda je to samo jedna takva pošiljka...neznam...napravio sam 200ml 18mg/ml baze od toga pa ćemo vidjeti za koji dan kad odstoji na šta to liči,ali eto ovo je neki moj prvi dojam.
|
 |
|
el_corazon
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 19 ožu 2013 08:40 |
|
|
MorpheusX je napisao: Meni je neki dan stiglo sa http://www.e-cig.com 30ml tog nikotina. Otvorio ja to kad ono ništa od ikakvog smrada ili nečeg drugog,tekućina/nikotin unutra nije gusta niti ima skoro ikakav miris (malo se osjeti nikotin ali skoro ništa),dakle uopće netreba "zračiti",pretakati niti neznam što treće... E sad,možda je to samo jedna takva pošiljka...neznam...napravio sam 200ml 18mg/ml baze od toga pa ćemo vidjeti za koji dan kad odstoji na šta to liči,ali eto ovo je neki moj prvi dojam. Koje ti je boje gotova baza? Kod Franka sam vidio bazu od istog (?) nikotina i bila roza boje i mirišala je na duhan?
|
|
 |
|
 |