| Autor |
Poruka |
|
1denis
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 19 ožu 2013 14:08 |
|
|
MorpheusX je napisao: Meni je neki dan stiglo sa e-cig.com 30ml tog nikotina. Otvorio ja to kad ono ništa od ikakvog smrada ili nečeg drugog,tekućina/nikotin unutra nije gusta niti ima skoro ikakav miris (malo se osjeti nikotin ali skoro ništa),dakle uopće netreba "zračiti",pretakati niti neznam što treće... E sad,možda je to samo jedna takva pošiljka...neznam...napravio sam 200ml 18mg/ml baze od toga pa ćemo vidjeti za koji dan kad odstoji na šta to liči,ali eto ovo je neki moj prvi dojam. Od 30ml dobiješ 300ml STOMILIGRAMSKE BAZE 100MG
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 19 ožu 2013 16:36 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ako ne odgovori onda znamo kaj je 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 19 ožu 2013 16:57 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
Da i ja sam ovo primjetio ali s obzirom da je upravo on pokrenuo onu podužu raspravu o 99% nikotinu - mješanju, carini...(one noći prije cca mjesec dana kada je bilo svakakvih nebuloza pa je Kinta pročišćavao temu) vjerujem da je ovo pravio samo od dijela dobivenog nikotina (mada je preporučeno bar do 100mg razrijeđivati cijelu bočicu)
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 19 ožu 2013 19:46 |
|
|
Forrest je napisao: Da i ja sam ovo primjetio ali s obzirom da je upravo on pokrenuo onu podužu raspravu o 99% nikotinu - mješanju, carini...(one noći prije cca mjesec dana kada je bilo svakakvih nebuloza pa je Kinta pročišćavao temu) vjerujem da je ovo pravio samo od dijela dobivenog nikotina (mada je preporučeno bar do 100mg razrijeđivati cijelu bočicu) Da, to je vjerojatno i najbolji savjet! Jer ako se ulije 30ml u npr. 2 litre, dobre su šanse da dobiješ dio tekućine od bar 50mg zbog lošeg miješanja! Ovako je u koracima puno lakše jednoliko razblažiti! Ajd da svi sve znamo, to još mogu prihvatiti (  ) ...al naći će se netko novi ko će reći "Vid' tema, tu sve piše" i iščitati to ko mjeru... 
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 19 ožu 2013 19:48 |
|
|
... i još uvijek nisam na čisto da li je velika greška opasna po život, zdravlje ili samo trenutno baca na leđa! 
|
|
 |
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 19 ožu 2013 20:59 |
|
|
1denis je napisao: MorpheusX je napisao: Meni je neki dan stiglo sa e-cig.com 30ml tog nikotina. Otvorio ja to kad ono ništa od ikakvog smrada ili nečeg drugog,tekućina/nikotin unutra nije gusta niti ima skoro ikakav miris (malo se osjeti nikotin ali skoro ništa),dakle uopće netreba "zračiti",pretakati niti neznam što treće... E sad,možda je to samo jedna takva pošiljka...neznam...napravio sam 200ml 18mg/ml baze od toga pa ćemo vidjeti za koji dan kad odstoji na šta to liči,ali eto ovo je neki moj prvi dojam. Od 30ml dobiješ 300ml STOMILIGRAMSKE BAZE 100MGMa ljudi bez brige,krivo sam se izrazio...nisam ja svih 30ml stavio u tu bazu,smiješao sam 200ml 18mg/ml kao što sam i napisao,pa nisam svih 30ml stavio u tih 200ml pa dobio tu bazu,nisam baš toliko lud 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 19 ožu 2013 20:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
1denis je napisao: ... i još uvijek nisam na čisto da li je velika greška opasna po život, zdravlje ili samo trenutno baca na leđa! A gle, kad sam potegnuo dva dima od 70-80mg nije mi bilo svejedno. S tim da sam ja naviknut na visoku koncentraciju nikotina. Netko sa slabim srcem bi otegnuo papke. Ja samo satima nisam uzimao parilicu u ruke.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 19 ožu 2013 21:00 |
|
|
MorpheusX je napisao: 1denis je napisao: MorpheusX je napisao: Meni je neki dan stiglo sa e-cig.com 30ml tog nikotina. Otvorio ja to kad ono ništa od ikakvog smrada ili nečeg drugog,tekućina/nikotin unutra nije gusta niti ima skoro ikakav miris (malo se osjeti nikotin ali skoro ništa),dakle uopće netreba "zračiti",pretakati niti neznam što treće... E sad,možda je to samo jedna takva pošiljka...neznam...napravio sam 200ml 18mg/ml baze od toga pa ćemo vidjeti za koji dan kad odstoji na šta to liči,ali eto ovo je neki moj prvi dojam. Od 30ml dobiješ 300ml STOMILIGRAMSKE BAZE 100MGMa ljudi bez brige,krivo sam se izrazio...nisam ja svih 30ml stavio u tu bazu,smiješao sam 200ml 18mg/ml kao što sam i napisao,pa nisam svih 30ml stavio u tih 200ml pa dobio tu bazu,nisam baš toliko lud  
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 19 ožu 2013 21:01 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
MorpheusX je napisao: Ma ljudi bez brige,krivo sam se izrazio...nisam ja svih 30ml stavio u tu bazu,smiješao sam 200ml 18mg/ml kao što sam i napisao,pa nisam svih 30ml stavio u tih 200ml pa dobio tu bazu,nisam baš toliko lud Nek si ti nama samo ziv, zdrav i spreman platit pivu. 
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 19 ožu 2013 21:02 |
|
|
Kinta je napisao: 1denis je napisao: ... i još uvijek nisam na čisto da li je velika greška opasna po život, zdravlje ili samo trenutno baca na leđa! A gle, kad sam potegnuo dva dima od 70-80mg nije mi bilo svejedno. S tim da sam ja naviknut na visoku koncentraciju nikotina. Netko sa slabim srcem bi otegnuo papke. Ja samo satima nisam uzimao parilicu u ruke. Imam osjećaj da te samo zanimalo dal mu treba 7 sekundi da dođe do mozga! 
|
|
 |
|
 |