Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » e-cig.com

[ 182 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Nikotin 99%
 Post Postano: 19 ožu 2013 22:11 

:plus: :kuc: :hug:

Da,živ sam heheh!!!

Da nije bilo vas ovdje prije mjesec dana kada je tema 1000mg/ml nikotina bila otvorena,vjerojatno bi ja to upario i ARIVEDERCI ! :hihi:

I može piva naravno...

Ima nas ovdje stvarno koji nismo znali prije da je to 1000mg/ml pa to i zaslužuje pivo,o ovih 200ml možemo podijeliti!

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ožu 2013 22:15 

slika

Isprepadao si citav forum :shake:

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ožu 2013 22:18 

Eto Majka je već pripremio crnu ploču! :mrgreen:

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ožu 2013 22:25 

Johoooj sunce ti tvoje, ja bi vama zabranio igranje s tim čistim nikotinom.

OK, lako za ove veterane, Kinta bi vjerojatno i nuklearni napad preživjel, skup s Keith Richardsom i par žohara :rotfl:

- ali početnike bi sve :angry_shake: "ispljuskal" da im vidim taj 99% u ruci :shake:

Sam je pitanje vremena kad bu se neko za :nem: a onda bude :cop:

Da, da... znam. Malo sam :old: ali :tose:

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ožu 2013 23:04 

Ma ja sam se samo krivo izrazio tj. nedorečeno pa je ekipa to tako shvatila da sam ubacio svih 30ml nikotina u 200ml i :naje: ...ali eto živ sam,greške nije bilo,informirao sam se ovdje na vrijeme prije cca mjesec dana.
Nemam iskustva u nekim stvarima i zato je bolje pitati,kroz posljednja 4 mjeseca skoro,ovdje sam stvarno dosta naučio,i Youtube je pomogao,stranice poput http://www.c9v-forum.com/Resources/Calc/calc.htm nedozvoljavaju da ubiješ sebe/nekoga itd. Malo truda,par pitanja,puno čitanja i učenja te prakse i ide to. Nismo svi za baciti koji koristimo taj 99% nikotin,tko ovdje dođe i želi biti dio ove zajednice i pitati nešto taj se ni neće za :nem: ,meni je na sva pitanja na vrijeme odgovoreno,puno ste mi ovdje pomogli i na tome sam vam zahvalan. Nadalje tako ćemo i mi pomagati drugima,da se nebi netko novi "otrovao" kao što ste meni već digli spomenik danas :51:

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 tra 2013 01:47 

Zaboravio sam gdje se ova tema nalazi kad sam sinoć pisao u jednoj drugoj temi vezano uz ovo.

Sinoć sam sasuo 50/50 270 ml bazu i 30ml ovog nikotina da dođem do 100mg/ml (nazovimo ga mix #1 koji nebi imao 100mg, nego vjerovatno oko 80mg prema Kintinom iskustvu), miješao bočicu od 300ml svakih par sati, pa napravio još jedan 50/50 40ml bazu gdje sam ukapao 10ml mixa #1 da bih došao do 50ml baze od 25mg/ml (mix #2, opet, vjerovatno je bliži 20mg nego 25mg). Ovaj mix nisam previše mješao, možda minutu sa staklenim štapićem u menzuri i minutu tresanjem u bočici.

Nakon toga sam 30ml podijelio u tri 10ml bočice. U bočicu #1 je išao Dusk 10 kapi, u bočicu #2 Virgina-Vanillia mix 10 kapi i Black Fire u bočicu #3 sa 5 kapi. Sve arome su od FA, te same smjese su sad stare par sati, ali neću ih koristit još barem tjedan dana da se sve fino slegne uz povremeno miješanje.

Sad slijedi pitanje: Zaboravio sam na to da bi dobro bilo otklopit čisti nikotin prije mixanja da miris ishlapi, ali miris ionako nije bio intenzivan par centimetara od nosa. Ako se već dalo nešto osjetit, da otklopim koji mix koji sam radio?

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 tra 2013 06:03 
Administrator

Knox je napisao:
Sad slijedi pitanje: Zaboravio sam na to da bi dobro bilo otklopit čisti nikotin prije mixanja da miris ishlapi, ali miris ionako nije bio intenzivan par centimetara od nosa. Ako se već dalo nešto osjetit, da otklopim koji mix koji sam radio?

Krocis stazama kojima nije prosla ljudska noga i opisat ces nam svoja iskustva. Ako prezivis.
:lol:
www.e-cig.com nikotin je u svakoj rundi bolji. Prva narudjba je imala uzasan smrad a sad je to nekako prihvatljivo. Ako otklopis bocice izgubit ces i dio arome. Ne znam, probaj pa ces vidjeti.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 tra 2013 06:23 

Ne vjerujem da ću te mixove pušit previše, nekako mi se čini da je 5-10 kapi u njima (2-4 posto) premalo, iako je to bila preporučena doza. Boja se nije puno promijenila nakon dodavanja arome, a i miris je dosta neutralan. Budemo vidli, drugi put ću pametnije, uz to što ću sada malo otklopit mix #1 nikotin.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 tra 2013 09:29 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Pa bar arome možeš dodavati nakon svakog probavanja i stvar je ukusa (ozbiljniji dio posla je priprema baze)
Moje prvo miješanje bilo je s jednom Inaverinom voćnom aromom što je preporučeno 3,5% a pročitao sam da je u mll oko 22 kapi. pa sam stavio za početak "čak" 10 kapi i mirisalo je dobro ali okus se naslućivao samo u tragovima pa sam dodao još 5 - ništa pa još 10 slabouglavnom sam završio sa 30kapi i popario i dalje slabog okusa
Poslije sam mjerio koliko kapi iz njihove bočice arome s kapaljkom ide u 1 mll i to je dobrih 40 kapi Znači da mi je onih 30kapi bilo zapravo 7-8%
Hoću reći nisu svi koncentrati iste jačine pa ni gledajući po vrstama od istog proizvođača ali bome ni kapi.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 tra 2013 18:43 

Ma jasno da se može uvijek dodat arome, to i planiram napravit, samo mixevi kakvi jesu sada (5-10 kapi) su sigurno neparljivi i kao takve ih neću koristit, svako dodatno nakapavanje arome već gledam kao drugi mix :D

Povratak na vrh 

[ 182 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Sljedeća

Početna » Liquid » e-cig.com

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club