| Autor |
Poruka |
|
MadMax84
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 03 svi 2013 23:04 |
|
|
|
u prvom postu pise Shipping je papren ali na kraju sve ispada deset puta jeftinije, birajte EMS pod obavezno taj shiping kosta oko 50$ za hr a ima i ovaj za 10$ . zasto EMS pod obavezno?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 04 svi 2013 13:12 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
MadMax84 procitaj cijeli topic a ne samo post od prije godinu i pol.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 04 svi 2013 14:08 |
|
|
MadMax84 je napisao: u prvom postu pise Shipping je papren ali na kraju sve ispada deset puta jeftinije, birajte EMS pod obavezno taj shiping kosta oko 50$ za hr a ima i ovaj za 10$ . zasto EMS pod obavezno? I razmisli da li ti treba bas tako koncentriran nikotin i mozda naruci sa china sells a onaj 100mg
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
MadMax84
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 04 svi 2013 14:24 |
|
|
damirdjg je napisao: MadMax84 je napisao: u prvom postu pise Shipping je papren ali na kraju sve ispada deset puta jeftinije, birajte EMS pod obavezno taj shiping kosta oko 50$ za hr a ima i ovaj za 10$ . zasto EMS pod obavezno? I razmisli da li ti treba bas tako koncentriran nikotin i mozda naruci sa china sells a onaj 100mg narucio sam vec, i ovaj i china sells pa cu vidjet koji mi vise odgovara jer kolko vidim svaki nikotin se razlikuje pa nije lose isprobat vise raznih
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 04 svi 2013 18:31 |
|
|
MadMax84 je napisao: damirdjg je napisao: MadMax84 je napisao: u prvom postu pise Shipping je papren ali na kraju sve ispada deset puta jeftinije, birajte EMS pod obavezno taj shiping kosta oko 50$ za hr a ima i ovaj za 10$ . zasto EMS pod obavezno? I razmisli da li ti treba bas tako koncentriran nikotin i mozda naruci sa china sells a onaj 100mg narucio sam vec, i ovaj i china sells pa cu vidjet koji mi vise odgovara jer kolko vidim svaki nikotin se razlikuje pa nije lose isprobat vise raznih Ma da ali ovaj je 10 puta jaci ,ja to nisam procitao pa su mi morali objasniti 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
MadMax84
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 04 svi 2013 18:56 |
|
|
Ma da ali ovaj je 10 puta jaci ,ja to nisam procitao pa su mi morali objasniti  [/quote] da i ja sam to saznao naknadno :-) sva sreca pa sam iso proucavati prije mixanja sad sve znam samo cekam da stignu naruđbe
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 04 svi 2013 20:03 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
MadMax84 je napisao: u prvom postu pise Shipping je papren ali na kraju sve ispada deset puta jeftinije, birajte EMS pod obavezno taj shiping kosta oko 50$ za hr a ima i ovaj za 10$ . zasto EMS pod obavezno? Prije godinu i po nije bilo slanja liquida airmailom nego samo skupom postom. EMS je tu zato jer ide rvackom postom koja zaobilazi lopovske dostavne sluzbe s lopovskim dealom sa shpediterima.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 10 svi 2013 15:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Još uvijek ništa ne mućkam nego provjeravam matematiku pa ako sve sa mojim izračunom bude u redu možda najesen nešto probam. 1. Nikotin sa e-cig.com -a bočica od 10 ml sadrži orjentaciono 8-9 g nikotina http://www.e-cig.com/shopping/products/25-E-Liquid-Nicotine/840-E-Liquid-Pure-Nicotine-10ml/2. 4,5 dl kemigovog VG-a 3. 0,5 dl vode 4. kada se smješa 1. 2. i 3. dobije se baza sa jačinom 16 - 18 mg Jeli ovo gore dobar izačun? Molio bi nekoga tko je iskusniji da provjeri i potvrdi ili ispravi, plzzzz Dali je ovo dobar omjer voda/VG ( 1:9 ) ili ga treba promijeniti ? 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 10 svi 2013 22:49 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
spavle je napisao: Još uvijek ništa ne mućkam nego provjeravam matematiku pa ako sve sa mojim izračunom bude u redu možda najesen nešto probam. 1. Nikotin sa e-cig.com -a bočica od 10 ml sadrži orjentaciono 8-9 g nikotina http://www.e-cig.com/shopping/products/25-E-Liquid-Nicotine/840-E-Liquid-Pure-Nicotine-10ml/2. 4,5 dl kemigovog VG-a 3. 0,5 dl vode 4. kada se smješa 1. 2. i 3. dobije se baza sa jačinom 16 - 18 mg Jeli ovo gore dobar izačun? Molio bi nekoga tko je iskusniji da provjeri i potvrdi ili ispravi, plzzzz Dali je ovo dobar omjer voda/VG ( 1:9 ) ili ga treba promijeniti ? Dobra je matematika, s tim ako hoces mozes u izracun ubaciti i aromu na koju otpada cca 2% od ukupne kolicine. I voda kad ju vec stavljas je u dobrom omjeru.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nikotin 99% Postano: 13 svi 2013 20:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Neki dan sam zamijesao novu rundu. U pravu ste, ovo gotovo da nema stranog mirisa. 
|
|
 |
|
 |