Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » LorAnn, The Parfumers Apprentice, Flavor West

[ 37 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: LorAnn, The Parfumers Apprentice, Flavor West
 Post Postano: 05 pro 2011 16:46 

Evo da ja napišem par riječi o naručenim aromama ova dva proizvođača.

Nedavno mi je bilo dosadno i nekako sam se zasitio svih aroma, talijana i poljaka i kineza... pa se odvažio poklikati neke arome na ecigexpress.com-u. Uglavnom, naručio sam ih punu kutiju, preko 20 komada :D, kad već moram platiti šiping skup ko svetog petra kajgana.

Lorann arome su stigle u malim staklenim bočicama (1 dram = 3,7ml). Još uvijek nisam sve niti otvorio, a kamoli pošteno isprobao... nego guštam svakih par dana neku drugu. Doziranje je isto zahebana stvar čini se, pošto po webu vidim da ameri uredno sipaju 15-20% arome u liquid - što je po meni bacanje arome. Ne znam na kakvim attyma pare, ali meni je to suludo. Recimo voćne koje sam probao je dovoljno 1 kap na 1ml (lubenica, kokos itd...)

Apple Flavor (LORANN) - meni malo preslaba jabuka, možda je to jedna od onih koje treba malo više staviti. Ali u kombinaciji sa Cinnamon Rolls - pravi božićni ugođaj, spicy apple... cijeli stan je fino mirišao na cimet prošlu nedjelju i 10ml je puklo u 2 dana :D

Banana Cream Flavor (LORANN) - jako fina banana, kremasta, ala bananko. Super u kombinacijama sa drugim flavorima.

Blueberry Flavor (LORANN) - ja sve više i više ovo voće volim, okus je jako intenzivan, mljac mljac

Cola Flavor (LORANN) - Kola. Ali stvarno kola. doduše bolje mi miriše iz flašice nego kad je parim, jer topla para koka kole me podsjeća na ljetni zajeb kad kreneš popiti gutljaj kole koja je stajala u autu cijeli dan :)

Key Lime Flavor (LORANN) - jaka aroma limete, ful intenzivna, treba malo kapati... dobra i u kombinacijama sa Cheesecake flavorom i malo karamelastog Bavarian Creama za Key Lime pie. Aroma sama po sebi dosta osvježavajuća, skoro pa kiselkasta... nije za svakoga

English Toffee Flavor (LORANN) - karamela, posebna... malo je treba više kapnuti i treba joj dosta duže da sazrije od ovih voćnih. Popario sam je prerano, moram dati drugu šansu

Pina Colada i Butter Rum - jako dobra pina colada, u kombinaciji sa kokosom, Butter Rumom i mentolom dolazi jako blizu Malibu Mentola od Halociga

Keoke Coffee (Kahlua type) Flavor (LORANN) - jaka crna kava, meni ne leži

Pistachio Flavor (LORANN) - najgori smrad ikad koji sam pomirišao iz flašice arome. Još se nisam udostojio dati joj pravu priliku.

Watermelon Flavor (LORANN) - JAO JAO kakva fina aroma lubenice, bio sam jako skeptičan ali mi je sjela 100%

Rocky Road (Flavor West) - fanstastična čokoladna aroma. Rocky Road je inače na zapadu čokoladni sladoled sa komadima marshmallowa unutra, super za serviranje uz tople voćne pite i sl. ovo već 3 dana parim (a nisam uopće čokolada fan, niti uživo niti čokolada aroma)

Hazelnut Praline (Signature Parfumers Apprentice) - druga najdraža nova aroma, od isprobanih. Dobra i u kombinacijama sa brusnicom recimo...

Absinthe (Signature, Parfumers Apprentice) - vidi stvarno Absinthe okus!! :D bronhi do jaja... još da je hladne vode preko kocke šećera (i kap Laudanuma) - ko zna ;)

Mary Jane (Signature, Parfumers Apprentice) - iz flašice arome stvarno ima miris kao neka domaća uzgojena u dvorištu iza kuće.. kad je složen liquid - više vuče na neku borovinu nego maricu...

Almond Amaretto (Signature, Parfumers Apprentice) - nisam još probao, ali aroma iz flašice smrdi kao nečije znojne noge. Tu sam izgubio volju za isprobavanjem, dok sve ostale ne probam.

Još ostaju za probati:

Butter Rum Flavor (LORANN)
Butterscotch Flavor (LORANN)
Peanut Butter Flavor (LORANN)
Marshmallow Flavor (LORANN)
Creme De Menthe Flavor(LORANN)
Melon Flavor (LORANN)
Vanilla Butternut Flavor (LORANN)
Pralines and Cream Flavor (LORANN)
Pineapple Flavor (LORANN)
Pecan Flavor (LORANN)
Peach Flavor (LORANN)
Mint Chocolate Chip Flavor (LORANN)
Mango Flavor (LORANN)
Blackberry Flavor (LORANN)
Ankara Tobacco Flavor (Flavor West)
Raspberry (Flavor West)
Dulce De Leche (Signature Parfumers Apprentice)
Coconut Flavor (LORANN)
Vanilla Tobacco Flavor (FlavorWest)
Peanut Butter (Signature Parfumers Apprentice)

Povratak na vrh 

Naslov: Re: LorAnn, The Parfumers Apprentice, Flavor West
 Post Postano: 05 pro 2011 17:08 
Moderator

Uf, dao si mi misliti, eto me ovih dana u smb, da probam nešto, a narućujem svoju klasiku, iako treba probari sve,BRAVO, vidimo se čim skupim lovuza plin :joj:

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 pro 2011 00:21 

Lorann arome se stavljaju 15-20% zbog toga što su to takve /navodno prirodne/ arome,nisu ameri ludi,počeli su pariti kada smo mi još pljugali po analogušama :kam:

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 pro 2011 00:57 
Administrator

Super AmPh :plus:

Zeljno cekamo daljnje recenzije.

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 pro 2011 10:12 

Frenk je napisao:
Lorann arome se stavljaju 15-20% zbog toga što su to takve /navodno prirodne/ arome,nisu ameri ludi,počeli su pariti kada smo mi još pljugali po analogušama :kam:

Nda... ali u praksi je to ipak malo drugačije. Znači na 4-5% koliko sam ja stavljao - grcam u okusima, ali GRCAM :eat:

Od ovih koje sam probao, možda 2-3 arome sam primjetio da bi moglo i do 10-15%, no pošto ih nisam ostavio na miru 4-5 dana da sazriju kak spada, ne mogu biti siguran.

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 pro 2011 11:17 

Odlicno prijatelju.... :plus:
E zato si trebao i malo ranije da se ukljucis u komunikaciju na forum,s ovim si pomogao ljudima.
btw....imas super avatarcinu :) :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 pro 2011 11:50 

Karo je napisao:
Odlicno prijatelju.... :plus:
E zato si trebao i malo ranije da se ukljucis u komunikaciju na forum,s ovim si pomogao ljudima.
btw....imas super avatarcinu :) :)

:mrgreen:
Dankešen!

Ali vidiš da sam Chromexu odmogao, sad je tek u trilemama što naručiti slika

Sad još da upogonim onaj BlueMist nikotin pa da si napokon napravim semplove za kušanje koji će odstajati i dozrijeti.

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 pro 2011 11:59 

:plus:

Ja tek sada vidim da si iz Samobora,ha druze moj....pa nemas ti zime,Kinta ti je u komsiluku :51:
Da je meni?......pa ja bi imao najbolju opremu u svijet !! Njemu treba samo malo,dok ubaci u brzinu a kad ubaci....e onda ga nemozes zaustaviti,ko Firefox je....svaki tjedan-novi mod :rotfl: :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 pro 2011 12:01 
Moderator

Da problemi, samo problemi, ali ak se najdemo u subotu u SMB-u, imam dojam da ću potrošit celu penziju, što na PAN, što na naruđbu, e jbg. :hi:

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 pro 2011 12:25 

CHROMEX je napisao:
Da problemi, samo problemi, ali ak se najdemo u subotu u SMB-u, imam dojam da ću potrošit celu penziju, što na PAN, što na naruđbu, e jbg. :hi:

Upravo saznah... vjerojatno sam za vikend u domovini sladoleda i kolača, a ne u HR... tak da bute meet ipak bez mene ovaj put :joj:

Možda me Karo dočeka na aerodromu, ako ću preko Skopja ;)

Povratak na vrh 

[ 37 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Liquid » LorAnn, The Parfumers Apprentice, Flavor West

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club