|
.
Sada je: 02 svi 2026 15:39. | Zadnji put si ovdje bio: 02 svi 2026 15:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: LorAnn, The Parfumers Apprentice, Flavor West Postano: 06 pro 2011 12:32 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
A, šta se mora nije teško, ostavi kinti nekaj za probati, pa kad naručim, vrnem, ak ostanem živ.Sretan put u Rusiju, domovinu kolača, votke i mladih ruskinja. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: LorAnn, The Parfumers Apprentice, Flavor West Postano: 07 pro 2011 11:18 |
|
|
AmPh je napisao: CHROMEX je napisao: Da problemi, samo problemi, ali ak se najdemo u subotu u SMB-u, imam dojam da ću potrošit celu penziju, što na PAN, što na naruđbu, e jbg.  Upravo saznah... vjerojatno sam za vikend u domovini sladoleda i kolača, a ne u HR... tak da bute meet ipak bez mene ovaj put Možda me Karo dočeka na aerodromu, ako ću preko Skopja  Nema problema druze medo....samo mi reci kad stizes,dan,sat itd. ...I ja te sacekam na aerodrom,popijemo kavicu,idemo na cevape,na kraju ti maznem tekucinu  .... PS:...a ja mislio da pricam s nekim novim clanom koji nema pojma pa da mu savjete dodjelim....jooj Stvarno,ne salim se...ako prolazis odavde i ako imas vremena onda mi javi,da postavimo internacionalne parilacke vrijednosti kao reper svim pariocima... 
|
 |
|
AmPh
|
Naslov: Re: LorAnn, The Parfumers Apprentice, Flavor West Postano: 07 pro 2011 12:22 |
|
|
Karo je napisao: Nema problema druze medo....samo mi reci kad stizes,dan,sat itd. ...I ja te sacekam na aerodrom,popijemo kavicu,idemo na cevape,na kraju ti maznem tekucinu  .... PS:...a ja mislio da pricam s nekim novim clanom koji nema pojma pa da mu savjete dodjelim....jooj Stvarno,ne salim se...ako prolazis odavde i ako imas vremena onda mi javi,da postavimo internacionalne parilacke vrijednosti kao reper svim pariocima...  Pa eto, potvrđeno je... dolazim i odlazim preko Skopja. Mogao bih ti se javiti za neku kavicu na povratku, pošto će dolazak biti isplaniran u minutu. Pa ako ti nije problem, baci mi neki kontakt na PP pa ćemo dogovoriti nešto  Bratstvo i jedinstvo 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: LorAnn, The Parfumers Apprentice, Flavor West Postano: 07 pro 2011 12:28 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ako ne vidim fotke s tog minimeetinga ukinut cu vam korisnicku podrsku !!! I sve ostalo sto se sjetim. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
AmPh
|
Naslov: Re: LorAnn, The Parfumers Apprentice, Flavor West Postano: 07 pro 2011 12:32 |
|
|
Kinta je napisao: Ako ne vidim fotke s tog minimeetinga ukinut cu vam korisnicku podrsku !!! I sve ostalo sto se sjetim.  Možda zakuhamo kakvu međunarodnu parilačku zavjeru, onda dokaza ne smije biti 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: LorAnn, The Parfumers Apprentice, Flavor West Postano: 07 pro 2011 12:55 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Meni pošaljite mladu skopjanku, zlu ne trebalo, a tekučine ostavite Kinti, morti ih dobim na probu.Uživajte u bureku i skopskom pivu.Baš vam zavidim, ali....jednog dana...možda 
|
|
 |
|
 |
|
AmPh
|
Naslov: Re: LorAnn, The Parfumers Apprentice, Flavor West Postano: 07 pro 2011 13:21 |
|
|
CHROMEX je napisao: Meni pošaljite mladu skopjanku, zlu ne trebalo, a tekučine ostavite Kinti, morti ih dobim na probu.Uživajte u bureku i skopskom pivu.Baš vam zavidim, ali....jednog dana...možda  Može burek, a može i monstruozni "sendvič" iz Sedmice... ili neki uvijač u Makedonskoj kući No bojim se da ćemo stići samo se dobro napariti uz aerodromsku kavu... ajde i skopskom pivu, za chromexa 
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: LorAnn, The Parfumers Apprentice, Flavor West Postano: 11 pro 2011 22:49 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Meni se baš dopala borovnica koji sam probala danas na VC! Jest da sam mislila da je virginija by Kinta  ali o tome jednom drugom prilikom! Hvala Amph!
|
 |
|
AmPh
|
Naslov: Re: LorAnn, The Parfumers Apprentice, Flavor West Postano: 11 pro 2011 23:37 |
|
|
sanja je napisao: Meni se baš dopala borovnica koji sam probala danas na VC! Jest da sam mislila da je virginija by Kinta  ali o tome jednom drugom prilikom! Hvala Amph! Ajde baš mi je drago... a igrom slučaja sam imao dvije borovnice jer sam krivo duplo poklikao pri narudžbi i da nije chromex počel cendrati  za Lorann pred koji dan, ne bih se ni sjetio... Drago mi je da je borovnica našla novi dom 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: LorAnn, The Parfumers Apprentice, Flavor West Postano: 12 pro 2011 11:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Da ja ne cendram puno toga ne bi bilo 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 02 svi 2026 15:39. | Zadnji put si ovdje bio: 02 svi 2026 15:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |