|
.
Sada je: 02 svi 2026 15:37. | Zadnji put si ovdje bio: 02 svi 2026 15:37. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
jurex
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 12 srp 2015 23:18 |
|
|
|
stavljam m-type 0.5% i držim ga mjesec dana da odstoji. tada je parljiv ali ima puno boljih aroma.
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 12 srp 2015 23:50 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
sin93 je napisao: ovaj M-Type je nešt najgore što sam ikad probo, u rangu je sa Dekang Tobaco.. čak je i Lucky Strike sa FT bolji.. ali stoji tek 3-4 dana pa će stojat još 2-3 tjedna da vidimo Valterova baza 70-30 Vg-Pg, 20ml + 0.2 ml arome To je samo dokaz da nismo svi isti  Meni da nije bilo m-type arome, vjerojatno nebih niti ostao na parenju već bih se vratio na cigarete. Sve ostalo što sam do sada probao mi je dobro za pariti dan-dva, a probao sam mogu reći puno. Jedino m-type mi je u kombinaciji sa vanilijom i cimetom ono što mogu svaki dan pariti, 24 sata dnevno i da mi nikad ne dojadi. Da moram birati 3 arome koje ću koristiti do kraja života, rekao bih m-type, cinnamon cookie ili cinnamon danish, i vanilla swirl. To troje kad smućkam u omjeru 50% m-type, 35% vanilla i 15% cinnamon, mogu pariti svaki dan i nikad mi ne dojadi. Ali tako naprimjer ja nemogu smisliti duhanske arome u kombinaciji sa alkoholnima tipa bourbon, cognac i slično. Sve te alkoholne osim ruma mi imaju okus kao prezrela kruška koja već pomalo fermentira sama u sebi, dok se neki drugi ljudi naprosto dave u tim kombinacijama 
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 13 ruj 2015 22:15 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
2 mj kasnije M-Type premium 1% 70/30Vpg Prava duhanska tekučina, sve ono sa početka pada u vodu, postala mi jedna od boljih all mjesec tekučina, duhanska naravno s vremenom okus sjedne.. blagi nutty okus na izdahu, još gledam sa čime bi ga bilo dobro mješat, možda vanilija creme..
još nedavno uzeto TPA Grape Juice 1. bočica 5% i 10 dana 2. bočica 10% i 10 dana
2. je svakako bolja, okus se osjeti na udahu i izdahu, pravi okus grožđa. ni prva nije loša ali na većem otporu i manje wata ali fali ipak malo arome, barem 7-8%
u istoj turi i Capella Candy Mint, slatki mentol, nit je slatko nit mentol, 5% arome, 10 dana.. ni povećanje postotka arome za neki 15 kapi ne čini veliku razliku (na 20ml) okus ostaje sladak i mentol.
i kokos-čokolada-alamond, valjda nešt orašasto, 5% i ugl se osjeti to orašasto, čokolada se osjeti samo u tragovima, kokos tako isto, malo jače nego čokolada..
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 29 lis 2015 21:51 |
|
|
|
hello pipl, aj have van kveščn
neka duhanska aroma slična M-Type-u od Tpa ili ostali jeftini (da mi kasnije nije žao vremena do pošte kad ju poklonim) znači tipični duhan. desert ship otpada bilo čije izdanje, american, caravan i max tobaco od phlavo isto tako, to je meni fuj. eto šta ste probali a da nije slično desertu..
|
|
 |
|
 |
|
Cube
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 30 lis 2015 09:21 |
|
Pridružen: 04 tra 2013 18:55 Postovi: 315 Lokacija: Zagreb - Dubrava
|
Mene oduševio Greedy Monkey od Basement Brew, lagani duhan s malo banane i čokolade, ali stvarno malo. Najdraži duhanski all day vape. EDIT Sad sam skužio ono jeftini pa ti ovo nije u toj kategoriji. 60 kn je aroma. sin93 je napisao: hello pipl, aj have van kveščn
neka duhanska aroma slična M-Type-u od Tpa ili ostali jeftini (da mi kasnije nije žao vremena do pošte kad ju poklonim) znači tipični duhan. desert ship otpada bilo čije izdanje, american, caravan i max tobaco od phlavo isto tako, to je meni fuj. eto šta ste probali a da nije slično desertu..
|
 |
|
tama
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 30 lis 2015 10:22 |
|
|
sin93 je napisao: hello pipl, aj have van kveščn
neka duhanska aroma slična M-Type-u od Tpa ili ostali jeftini (da mi kasnije nije žao vremena do pošte kad ju poklonim) znači tipični duhan. desert ship otpada bilo čije izdanje, american, caravan i max tobaco od phlavo isto tako, to je meni fuj. eto šta ste probali a da nije slično desertu.. DK Tobacco - TPA
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 30 lis 2015 15:34 |
|
|
duhan sa čokoladom i bananom me baš i ne privlači, imam bananu i čokoladu, posebno nekako čokolada je ok.. skupa nikako, a to je bio cilj nabavke, da pomješam pola-pola ua čoko bananu.. pogotovo sa duhanom još probam taj DK red onaj me isto nešt vuče od TPA
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 30 lis 2015 17:14 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
DK je meni po mirisu kao da šnjofam pepeljaru  Pazi se sa njime jer je prilično intenzivnog mirisa a i arome, ako pretjeraš mogao bi dobiti tekućinu koja miriši kao ustajala pišalina u pothodniku 
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 30 lis 2015 18:42 |
|
|
|
To mi se i sviđa, oko god dana parim i još miksam sa cigarama tako da ono, tekučine koje su i se baš svidile su samo M-Type kojeg sam se zasitio u par mj zadnjih, Winston od onih njuškalo likova, dekang Smokestick kojeg sad nema u ni jednoj trgovini a ni na tisku kod.menei Lucky Strike sa Fasttech-a ni nisam ga u mogučnosti uzet pa tražim nešt tako kao to
|
|
 |
|
 |
|
tama
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 30 lis 2015 21:33 |
|
|
|
DK Tobacco - 2-3% i dodaj kap-dvije recimo karamele ili neke vanilije koja ti paše
|
 |
Sada je: 02 svi 2026 15:37. | Zadnji put si ovdje bio: 02 svi 2026 15:37. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |