|
.
Sada je: 02 svi 2026 17:56. | Zadnji put si ovdje bio: 02 svi 2026 17:56. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 17 tra 2015 15:58 |
|
|
Evo da napišem malu recenziju tekućina koje sam zasad probao. Baza je Vpg 50/50 sa 18mg nikotina, testirano na setupima 2-3ohma s 0.15 kanthalom i vatom Banana nut bread – jako fino. Banana ala bananko + valjda lješnjaci. Iako, ne volim lješnjake u tekućinama, valjda ono šta sam dosad probao mi se zgadilo. Ovu aromu sam naručio čisto zato da ju otpišem i da ju više ne gledam, jer sam čitao samo pohvale. I je. Stvarno super. Za cijeli dan definitivno, baš ju sad parim. 23kapi na 10ml Cinnamon danish – moj favorit, cimet se osjeti, ali ne prevladava kao u CC, više se osjeti ovaj kolačić koji je fantastičan, čak mi malčice smrducka, pa mi se ova tekućina čini više duhanska nego desertna. Ali meni je to ADV, znam ju i 3 dana zaredom parit ako sam lijen mjenjat setup. Odlična mi je za poć „pit“ 15 kapi na 10ml Black cherry – jako fina višnja, onako, tamna, za cijeli dan, inače sam lud za višnjom...paa. lijepo sjedne uz pivu  12 kapi na 10ml Caramel (original) – pravi okus karamele, to je to, ona karamela koja bude u milka čokoladama, jak okus. Nije mi za cijeli dan, nego, onako, za presjeć, max par sati za parit. Coconut extra- fini blagi kokos, nije mi baš za parit sam nego lijepo upotpunjuje voćne mixevi i sa čokoladom, naravno Double chocolate (clear) zasad mi se čini ok mliječna čokolada, al mi se čini da sam previše nakapao, još malo za odstajat, ali na miris je OK. Natural menthol –jako dobar mentol, pun pogodak za mene, osvježavajuć i jak, čisti sinuse  6 kapi na 10ml je već ok Ananas – dobar ananas, ko pravi iz konzerve, osvježavajuć 15kapi/10ml Pina colada . fino se osjeti ananas i nešto slabije kokos, fini ADV 15/10ml Mocha – na šnjof miriši baš po kavi, ali još nisam našao savršeni % Sweet cream – lijepo kremasto i ugodno, dobar dodatak za mix, 4kapi/10ml dovoljno Absint –ja tu ne osjetim nikakve bronhije, ali je fino fino i osvježavajuće 6 kapi/10ml - mala napomena, koristiti u staklenim ili SS tankovima, nikako u plastičnom
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
Zadnja izmjena: buje3000; 17 tra 2015 16:07; ukupno mijenjano 2 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 17 tra 2015 16:05 |
|
|
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 17 tra 2015 16:08 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
pojacaj absinthe...ja ga stavljam 8%...dakle, oko 20 kapi. Ali ja volim jaki absinthe. definitivno treba vise od 6 kapi.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
scorpion
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 17 tra 2015 16:33 |
|
|
buje3000 je napisao: Absint –ja tu ne osjetim nikakve bronhije, ali je fino fino i osvježavajuće 6 kapi/10ml - mala napomena, koristiti u staklenim ili SS tankovima, nikako u plastičnom Ja ga miješam 2.5 % Više je kao Negro nego kao Bronhi Parim ga praktički svaki dan i jedna mi je od dražih tekućina. Dosad sam ga popario nekih 350 ml ( znam jer sam potrošio aromu) na kayi v2 clonu s plastičnim segmentom koji još uvijek nije počeo pucati Već sam više puta naišao na upozorenje za plastične tankove kod tog absintha, a nekako mi se čini da je to urbana legenda 
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 17 tra 2015 16:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
ne puca zato sto malo arome stavis...ak zamjesas sa 8% plastika se samo rasipa 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
scorpion
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 17 tra 2015 17:04 |
|
|
Može biti Probao sam i s većim postotkom arome, ali mi tekućina nije toliko odgovarala, tako da ću ti vjerovati na riječ 
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 17 tra 2015 17:07 |
|
|
scorpion je napisao: Može biti Probao sam i s većim postotkom arome, ali mi tekućina nije toliko odgovarala, tako da ću ti vjerovati na riječ  
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
shanta
|
Naslov: Postano: 17 tra 2015 17:16 |
|
|
|
Jeli netko u zadnje vrijeme kušao njihov lješnjak? Nemam pojma koliko da stavim (baza 70/30 VPG). Čitam po netu 10%, poslušao i zamiješao,retultat opća katastrofa. Nema veze s ničim, a najmanje s lješnjakom, a aroma u bočici skroz pristojno miriše,na lješnjak naravno.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 17 tra 2015 17:20 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
to je česta pojava kod TPA, lijepo miriši a okus bezveze...meni je dosada Inawera i FA lješnjak daleko najbolji.
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 17 tra 2015 17:22 |
|
|
|
Ja sam, ali ja ti slabo mogu reci kako da zamijesas jer nemam profinjena osjetila ko ovi lokalni forumski somelijeri. Oni svakim udahom izdahom i predahom osjete prozimanje 7 aroma. Stavi 6 kapi na 10ml, pa probaj s 8,10,... Dok ne skuzis sto ti valja. Ili ti jednostavno aroma ne pase(bez obzira sto dobro mirise)
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
Sada je: 02 svi 2026 17:56. | Zadnji put si ovdje bio: 02 svi 2026 17:56. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |