|
.
Sada je: 02 svi 2026 17:50. | Zadnji put si ovdje bio: 02 svi 2026 17:50. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 17 tra 2015 17:28 |
|
|
aj baš ću zamješat absinta na 8% da vidim  negdje sam čitao da je jak i da ne treba puno
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
stralis
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 17 tra 2015 17:30 |
|
|
Mixo sam taj ljesnjak od tpa prosle godine jednom...i nikad vise. Nema mi to bas neke veze sa ljesnjakom,nekak mi je aroma "preteška" i kremasta.Neznam opisat drugacije taj okus. Ja sam stavio 4% arome,baza 50/50. Cinnamon danish također 4%,i meni je bolji taj danish od cinnamon cookie-a (atmos lab) jedino sto nakon nekih mjesec i pol tekucina dobije ružnu tamnu boju...a i okus je onda ružan 
|
|
 |
|
 |
|
shanta
|
Naslov: Postano: 17 tra 2015 18:33 |
|
|
|
@fek0 FA lješnjak je stvarno dobar
@razdor A očito mi nema druge nego pomalo dodavati aromu. Nadao sam se da se netko usrećio pa zna otprilike postotak. Hvala svejedno
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Dodo91
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 17 tra 2015 18:41 |
|
|
|
Stavio sam 8%(TPA) i nije los, baza je cisti VG.
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Postano: 18 tra 2015 00:18 |
|
|
shanta je napisao: @razdor A očito mi nema druge nego pomalo dodavati aromu. Nadao sam se da se netko usrećio pa zna otprilike postotak. Hvala svejedno
Sent from my LG-D802 using Tapatalk a tesko da ti to netko moze tocno reci. nekome ce 2% biti super a nekome ce i na 10% faliti jos kap/dvije
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
shanta
|
Naslov: Postano: 18 tra 2015 08:19 |
|
|
|
Ma znam,mislio sam okvirno.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 18 tra 2015 11:41 |
|
|
Cinnamon danish  Stvarno odlična aroma, baza mi je ha nemam pojma izbrisao se marker, 80/20 VPG 6mg  Blagi cimet na udahu, i puno slatkoće i tog tijesta,kolačića što li je to već, na izdahu. Definitivno ADV  Meni trenutno na broju 1  (dobar je i CC, ali teško se mogu uspoređivati pošto su to dvije različite arome) Banana cream, ok aroma, no ništa posebno, kao nekakav bananko sa laganom kremom, no ništa više od toga. Vanilla custard, solidna krema od vanilije, ali ipak vjerujem da ima boljih. postotke ne znam točno, zagubio sam papir, vanilija je sigurno na 4%, banana cream je išla od oka, 15ak kapi na 10 ml, a CD je po želji 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
peco
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 24 tra 2015 14:23 |
|
|
buje3000 je napisao: Evo da napišem malu recenziju tekućina koje sam zasad probao. Baza je Vpg 50/50 sa 18mg nikotina, testirano na setupima 2-3ohma s 0.15 kanthalom i vatom
Banana nut bread – jako fino. Banana ala bananko + valjda lješnjaci. Iako, ne volim lješnjake u tekućinama, valjda ono šta sam dosad probao mi se zgadilo. Ovu aromu sam naručio čisto zato da ju otpišem i da ju više ne gledam, jer sam čitao samo pohvale. I je. Stvarno super. Za cijeli dan definitivno, baš ju sad parim. 23kapi na 10ml
Cinnamon danish – moj favorit, cimet se osjeti, ali ne prevladava kao u CC, više se osjeti ovaj kolačić koji je fantastičan, čak mi malčice smrducka, pa mi se ova tekućina čini više duhanska nego desertna. Ali meni je to ADV, znam ju i 3 dana zaredom parit ako sam lijen mjenjat setup. Odlična mi je za poć „pit“ 15 kapi na 10ml
Koliko su ti ove dvije odstajale prije nego si probao?
_________________ Nemesis (c), GP paps (c) Taifun GT (c), Kayfun lite (c) 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 24 tra 2015 14:26 |
|
|
|
CD se može odmah parit, banana mi je ipak bolja drugi dan, a super je nakon cca 6 dana. CD mi se čini da malo gubi okus što više stoji. odstajan poprima malo manje intenzivan okus. bar se meni tako čini. E da, što više pustiš bananu, to se jače osjećaju lješnjaci
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 24 tra 2015 14:26 |
|
|
peco je napisao: buje3000 je napisao: Evo da napišem malu recenziju tekućina koje sam zasad probao. Baza je Vpg 50/50 sa 18mg nikotina, testirano na setupima 2-3ohma s 0.15 kanthalom i vatom
Banana nut bread – jako fino. Banana ala bananko + valjda lješnjaci. Iako, ne volim lješnjake u tekućinama, valjda ono šta sam dosad probao mi se zgadilo. Ovu aromu sam naručio čisto zato da ju otpišem i da ju više ne gledam, jer sam čitao samo pohvale. I je. Stvarno super. Za cijeli dan definitivno, baš ju sad parim. 23kapi na 10ml
Cinnamon danish – moj favorit, cimet se osjeti, ali ne prevladava kao u CC, više se osjeti ovaj kolačić koji je fantastičan, čak mi malčice smrducka, pa mi se ova tekućina čini više duhanska nego desertna. Ali meni je to ADV, znam ju i 3 dana zaredom parit ako sam lijen mjenjat setup. Odlična mi je za poć „pit“ 15 kapi na 10ml
Koliko su ti ove dvije odstajale prije nego si probao? za CD ti treba dva-tri tjedna Edit: vidim buje je odgovorio prije, možeš pariti odmah no kada odstoji po meni je bolja aroma.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
Sada je: 02 svi 2026 17:50. | Zadnji put si ovdje bio: 02 svi 2026 17:50. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |