|
.
Sada je: 02 svi 2026 16:46. | Zadnji put si ovdje bio: 02 svi 2026 16:46. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 05 svi 2015 19:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
mateo je napisao: Ja sam čuo isto to za TPA, ali i da ima u Rusiji veliki proizvođač aroma, i u Kini nekoliko. I da su Vaping zone isto kineske. Nikada nećemo saznati, smrc... Vaping Zone ima arome od svukuda...Kina, Rusija...a dio aroma su i iz Hrvatske, ruske su izgleda i najbolje.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 05 svi 2015 19:55 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Rain je napisao: Pa ja sam napisao što mislim o TPA. Ne kažem da su sve njihove arome loše...dapače ima ih dobrih...ali mene jako smeta to što doslovce jedna aroma ide 3% a druga 15%...više volim proizvođače kod kojih znam da je otprilike, recimo 6% dovoljno za sve arome, + - 1%...lakše mi je računati. Isto tako, TPA (po mojem mišljenju i iskustvu) ima jako veliki udio škart aroma koje ne bih ni pesu dao, tak da nikada nisi siguran...može biti dobro a može biti i zadnje smeće (bavarian cream recimo...to je creamy reject from hell...a s druge strane imaju jako dobar absinthe). E,sada...to što ima ljudi koji očigledno imaju ogromnih problema kada netko ima suprotno mišljenje njihovom...to je njihova osobna stvar.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 05 svi 2015 20:07 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
TPA arome treba gledati kao komponente, ne kao gotove arome jer su to rijetko kada. To su čiste arome i vrlo kvalitetan materijal za dobivanje tekućina. VZ miješa komponente kako bi isporučio gotovu aromu.
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Perfumers apprentice Postano: 05 svi 2015 21:44 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
Valter je napisao: TPA arome treba gledati kao komponente, ne kao gotove arome jer su to rijetko kada. To su čiste arome i vrlo kvalitetan materijal za dobivanje tekućina. VZ miješa komponente kako bi isporučio gotovu aromu. Amen. Mislim da je 90% "premium tekucina" i ostalih miskeva radjeno na bazi TPA aroma. A to kaj jedne ide 1.2% a druge 20% apsolutno nikakvu ulogu ne igra u njihovim kvalitetama. Jedino ove od 20% necu koristit jer ne mislim tolko arome stavljat, ili cu ih koristit u miksevima ko neki drugu notu pa opet nejde tolko. Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
|
 |
|
Svenstina
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 05 svi 2015 21:58 |
|
Pridružen: 30 svi 2013 13:08 Postovi: 105 Lokacija: Garešnica/Čakovec
|
Ja mislim da TPA nisam cesto pario specificno sa 1 aromom, uvijek me previse mami da jos nest ne stavim unutra, kak da odolim npr. custardu a da ne puknem jagodu il visnju unutra tpa arome su meni kao sastojci u receptu, kad kuhas grah ne stavljas samo grah u lonac ide tu jos pizdarija unutra!
_________________ Mod->Chi You,Hana modz,Ego Atty->Patriot foggy,Kayfun 3.1,Aspyre bdc,Tobh Atty V2
|
|
 |
|
 |
|
adventurer
|
Naslov: Perfumers apprentice Postano: 05 svi 2015 22:27 |
|
|
|
Ne moze mi netko pametovati tko kaze da 1% ne igra veliku ulogu...igra ogromnu...pogotovo u miksevima a i u nekim samostalnim aromama... Nego da se vratimo na temu...TPA ima jako puno aroma problem kod TPA aroma koje se prodaju kod nas i u Europi je taj sto sve dolaze preko Poljaka koji ih pretače u svoje bočice... Ne bi se kladio ali čini se da su razblažene razvodnjene uglavnom su drugačije nego ove iz USA ...
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 05 svi 2015 23:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Taj dio priznam da ne znam...sve kaj sam probao je bilo kupljeno u EU...svoje dojmove baziram na njima i nije me bas nista odusevilo. Najgore mi je to sto nadjem arome koje su komplementarne i pojedinacno su dobre, ali kao mix, boze sacuvaj...uglavnom, prilicno sam razocaran TPA aromama.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 06 svi 2015 07:24 |
|
|
|
Ja sam izuzetno zadovoljan s tpa aromama jer je ispalo da cca polovica ispala odlicne. Naravno da eam po forumu gledao sta uzet. Razocaran FA duhanskim aromama izuzev jedne koja je fantasticna. A za 200kn probao 15tak okusa.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
mačak
|
Naslov: Odg: Perfumers apprentice Postano: 06 svi 2015 08:54 |
|
|
buje3000 je napisao: Ja sam izuzetno zadovoljan s tpa aromama jer je ispalo da cca polovica ispala odlicne. Naravno da eam po forumu gledao sta uzet. Razocaran FA duhanskim aromama izuzev jedne koja je fantasticna. A za 200kn probao 15tak okusa. Tu sam i ja negdje sa TPA... omjer isprobanog i onog kaj mi paše je cca 50:50. Nego, daj podijeli info koja FA ti je ispala odlična...? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
_________________ 'Idem malo prek k Žnidaršiću, štel bi si malo povedati o Abesiniji.'
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 06 svi 2015 09:01 |
|
|
FA Cigar passion...ali tek kad sam pogodio koliko točno stavit- 10kapi, s postocima nisam imao sreće 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 02 svi 2026 16:46. | Zadnji put si ovdje bio: 02 svi 2026 16:46. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |