Evo da ja napišem par riječi o naručenim aromama ova dva proizvođača.
Nedavno mi je bilo dosadno i nekako sam se zasitio svih aroma, talijana i poljaka i kineza... pa se odvažio poklikati neke arome na ecigexpress.com-u. Uglavnom, naručio sam ih punu kutiju, preko 20 komada

, kad već moram platiti šiping skup ko svetog petra kajgana.
Lorann arome su stigle u malim staklenim bočicama (1 dram = 3,7ml). Još uvijek nisam sve niti otvorio, a kamoli pošteno isprobao... nego guštam svakih par dana neku drugu. Doziranje je isto zahebana stvar čini se, pošto po webu vidim da ameri uredno sipaju 15-20% arome u liquid - što je po meni bacanje arome. Ne znam na kakvim attyma pare, ali meni je to suludo. Recimo voćne koje sam probao je dovoljno 1 kap na 1ml (lubenica, kokos itd...)
Apple Flavor (LORANN) - meni malo preslaba jabuka, možda je to jedna od onih koje treba malo više staviti. Ali u kombinaciji sa Cinnamon Rolls - pravi božićni ugođaj, spicy apple... cijeli stan je fino mirišao na cimet prošlu nedjelju i 10ml je puklo u 2 dana

Banana Cream Flavor (LORANN) - jako fina banana, kremasta, ala bananko. Super u kombinacijama sa drugim flavorima.
Blueberry Flavor (LORANN) - ja sve više i više ovo voće volim, okus je jako intenzivan, mljac mljac
Cola Flavor (LORANN) - Kola. Ali stvarno kola. doduše bolje mi miriše iz flašice nego kad je parim, jer topla para koka kole me podsjeća na ljetni zajeb kad kreneš popiti gutljaj kole koja je stajala u autu cijeli dan

Key Lime Flavor (LORANN) - jaka aroma limete, ful intenzivna, treba malo kapati... dobra i u kombinacijama sa Cheesecake flavorom i malo karamelastog Bavarian Creama za Key Lime pie. Aroma sama po sebi dosta osvježavajuća, skoro pa kiselkasta... nije za svakoga
English Toffee Flavor (LORANN) - karamela, posebna... malo je treba više kapnuti i treba joj dosta duže da sazrije od ovih voćnih. Popario sam je prerano, moram dati drugu šansu
Pina Colada i Butter Rum - jako dobra pina colada, u kombinaciji sa kokosom, Butter Rumom i mentolom dolazi jako blizu Malibu Mentola od Halociga
Keoke Coffee (Kahlua type) Flavor (LORANN) - jaka crna kava, meni ne leži
Pistachio Flavor (LORANN) - najgori smrad ikad koji sam pomirišao iz flašice arome. Još se nisam udostojio dati joj pravu priliku.
Watermelon Flavor (LORANN) - JAO JAO kakva fina aroma lubenice, bio sam jako skeptičan ali mi je sjela 100%
Rocky Road (Flavor West) - fanstastična čokoladna aroma. Rocky Road je inače na zapadu čokoladni sladoled sa komadima marshmallowa unutra, super za serviranje uz tople voćne pite i sl. ovo već 3 dana parim (a nisam uopće čokolada fan, niti uživo niti čokolada aroma)
Hazelnut Praline (Signature Parfumers Apprentice) - druga najdraža nova aroma, od isprobanih. Dobra i u kombinacijama sa brusnicom recimo...
Absinthe (Signature, Parfumers Apprentice) - vidi stvarno Absinthe okus!!

bronhi do jaja... još da je hladne vode preko kocke šećera (i kap Laudanuma) - ko zna

Mary Jane (Signature, Parfumers Apprentice) - iz flašice arome stvarno ima miris kao neka domaća uzgojena u dvorištu iza kuće.. kad je složen liquid - više vuče na neku borovinu nego maricu...
Almond Amaretto (Signature, Parfumers Apprentice) - nisam još probao, ali aroma iz flašice smrdi kao nečije znojne noge. Tu sam izgubio volju za isprobavanjem, dok sve ostale ne probam.
Još ostaju za probati:
Butter Rum Flavor (LORANN)
Butterscotch Flavor (LORANN)
Peanut Butter Flavor (LORANN)
Marshmallow Flavor (LORANN)
Creme De Menthe Flavor(LORANN)
Melon Flavor (LORANN)
Vanilla Butternut Flavor (LORANN)
Pralines and Cream Flavor (LORANN)
Pineapple Flavor (LORANN)
Pecan Flavor (LORANN)
Peach Flavor (LORANN)
Mint Chocolate Chip Flavor (LORANN)
Mango Flavor (LORANN)
Blackberry Flavor (LORANN)
Ankara Tobacco Flavor (Flavor West)
Raspberry (Flavor West)
Dulce De Leche (Signature Parfumers Apprentice)
Coconut Flavor (LORANN)
Vanilla Tobacco Flavor (FlavorWest)
Peanut Butter (Signature Parfumers Apprentice)