|
.
Sada je: 02 svi 2026 17:58. | Zadnji put si ovdje bio: 02 svi 2026 17:58. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
kvark
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 27 sij 2014 16:22 |
|
|
Batara72 je napisao: kvark je napisao: Stigli testeri sa smoke rainbowa.
Većina liquida ima prejaku aromu, to je zaključak svega. Pojedinosti? Sve voćne tekućine su pogođene, ali stvarno je aroma za moj ukus prejaka, bomboni, bomboni, bomboni Duhanske tekućine isto tako intenzivne, oštra aroma, prejako za duže staze Mentoli su ok ali opet ništa spešl. Ono što me oduševilo je CINNAMON RED HOT! Nikad dosad nisam nešto slično okusio, spektakularno! Nevjerojatan efekt slatkoće pri udisaju, pri izdisaju vrlo neutralno. Da moram odabrati jedan liquid od 24 u testerima koji me impresionirao to bi bio taj.
Suma sumarum, bez pretjeranog oduševljenja (osim navedenog CRH). Na cemu si ih probao? Setup? Igo-L sa silica špagom na 1,5 ohma običan coil (ne micro).
|
 |
|
Batara72
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 27 sij 2014 16:53 |
|
|
kvark je napisao: Batara72 je napisao: kvark je napisao: Stigli testeri sa smoke rainbowa.
Većina liquida ima prejaku aromu, to je zaključak svega. Pojedinosti? Sve voćne tekućine su pogođene, ali stvarno je aroma za moj ukus prejaka, bomboni, bomboni, bomboni Duhanske tekućine isto tako intenzivne, oštra aroma, prejako za duže staze Mentoli su ok ali opet ništa spešl. Ono što me oduševilo je CINNAMON RED HOT! Nikad dosad nisam nešto slično okusio, spektakularno! Nevjerojatan efekt slatkoće pri udisaju, pri izdisaju vrlo neutralno. Da moram odabrati jedan liquid od 24 u testerima koji me impresionirao to bi bio taj.
Suma sumarum, bez pretjeranog oduševljenja (osim navedenog CRH). Na cemu si ih probao? Setup? Igo-L sa silica špagom na 1,5 ohma običan coil (ne micro). Onda bi na iClearu mozda bilo taman?
_________________  Yihi SX Mini M Class- Evic VT 5000mAh - Evic VTwo Mini - Zero SX 50W - iStick Pico -Wismec RX200 RDA: 3-D RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer
|
|
 |
|
 |
|
kvark
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 28 sij 2014 15:13 |
|
|
Nastavak s malo detaljnijim osvrtima, ovaj put microcoil i vata u dripperu (igo-l) BANANAS GONE NUTS - osjeti se banana iako nije ni kao prava banana ni kao bananko nego onako kao pozadinska primjesa, na izdahu čak malo oraščića, sve skupa ok ali ništa ekstra WATERMELON - lubenica bi trebala biti ali ovo je više nešto kao dinja (cata) ECTO COOLER - tangerina s malo mentola, vrlo dobro ali meni možda previše slatkasto CARAMEL APPLE - sve je u imenu, jabuka s karamelom. jabuka dominira. KING E-CIG - rum, med, propolis, ne znam ni ja, svašta pomiješano, aftertaste baca na alkohol EXTREME ICE - mentol istog mirisa kao onaj zeleni inhalator, znate na što mislim:  HAWK SAUCE - voćni čaj s natruhom mente, vrlo dobra aroma MOO JUICE - jagode sa šlagom, jako dobro pogođena aroma ali ova kombinacija mi nikako nije za parenje MORNING VAPE - mrvicu čudna kombinacija kave s nijansom višnje ili trešnje, nisam siguran. osjeti se i neka vrsta prženog šećera, krokanta ili sličnog, nešto karamelasto GREEN ICE - jabuka i mentol, vrlo ukusno SOLAR FLARE - neki citrusi i mentol, slično narančastom tic-tacu, super za malo osvježenje CINNAMON ROLL - cimet, vanilija, biskvit, sve umjereno raspoređeno, inače mi cimet u liquidima zna bit jak, ovdje je stvarno odmjeren JOHNNY CHIMPO - banana s nečim slatkastim kao karamela ili vanilija, nisam siguran
|
 |
|
shanta
|
Naslov: Postano: 20 vel 2014 11:33 |
|
|
|
Kolika može biti cijena da sigurno ne plaćam carinu? I da li se i cijena shippinga obračunava za carinu? Hvala
Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Postano: 20 vel 2014 11:37 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
shanta je napisao: Kolika može biti cijena da sigurno ne plaćam carinu? I da li se i cijena shippinga obračunava za carinu? Hvala
Tapatalk 22€ ako ti šalje frend ili rodbina onda 45€ (do 150€ plačaš samo PDV iznad i carinu) DA
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
shanta
|
Naslov: Postano: 20 vel 2014 12:10 |
|
|
|
Znaci na nekih 35$ bih trebao platiti samo carinu?
Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 20 vel 2014 12:26 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Ne nego samo porez (25%). To je, naravno, ako nemaš sreće pa ti otvore paket. Napiši mail pošiljatelju da ti stavi račun u paket i neka ne stavi na račun iznos za shipping. Tako će ti, ako ga carina otvori, opaliti samo na čisti iznos i nećeš čekati dodatnih 10 dana dok im pošalješ račun i slično.
|
 |
|
shanta
|
Naslov: Postano: 20 vel 2014 15:17 |
|
|
|
Hvala. Kasno je sad,naručio sam,pa šta bude.
Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 26 vel 2014 11:03 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
|
Da li je netko još od njih sad ovih dana naručivao? Zbog nekih promjena u načinu autorizacije kreditnih kartica više mi ne prolazi ni viza ni mastercard (traži se autorizacija kartice i adrese, a adresa se kod nas ne procesira za te kartice i te tipove tranasakcija), a paypala nemaju... Ako je tko uspio platiti, koju je karticu koristio?
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 26 vel 2014 11:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Ja probao i odustao neće ni VISA, ni Mastercard, ni AmEx neznam već sam se zabrinuo. Znači nije do mene.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
Sada je: 02 svi 2026 17:58. | Zadnji put si ovdje bio: 02 svi 2026 17:58. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |